bende bosanma surecindeyim suan
1 degil 2 degil 4 cocugum var ilk ikisi 19 ve 18 yasinda ,6 yas ve 18 aylik en kucugu
is ariyorum ve davamiz suruyor suan
once bosanma sebebin onemli ,gercekten duzelmiycek bir sorunsa inanin hergun mutsuz yasamaktansa,cocuk anne babayi hergun uzgun,kavgali gormektense ayrilmak daha iyi
bende bosanma karari almadan once cok zorlandim ,ustelik hamileydim cok hassas bir donem
esim olucak o okuzle konusmayi cok denedim ,yalvardim gel konusup ya bitirelim ,ya duzeltelim diye
ama her defasinda rest cekti bana ,sirtini dondu ,sen kimsinki senle konusucam diye
baktimki iflah olmuyo,kapi disari ettim .
Ilk gunler cok kotu gecti ,agladim ,kalbim bedenime sigmaz oldu ,cok aci cektim ,yikildim ,tum umitlerim hayallerim kayboldu,cok skintilar yasadim ,bebegim kucucuktu,etrafimda kimse kalmadi ,herkes cekildi
Yni anlatacak cok sey varda ,hangisini yazayim ,kisacasi ilk zamanlar kotuydu.
Simdi ise rabbime sukurler olsun gayet iyiyim,bebegim buyudu ,onu bakiciya birakip formasyon yapiyorum,is ariyorum,hayatim duzene girdi ama su davalarda biran once bitsede diyorum hayatimi tam duzene koyabilsem
buyuk kizim anaokulu ogretmeni yeni basladi ise,kucuk kizim tip 2 ci yil
Ben iki kucuk cocugumla yasiyorum ,davalarda sonuclanip birde is bulursam insallah daha iyi olacagim
ve esim olan o adaminda kahr oldugunu o kadindan tekme yedigini gorursem insallah cok mutlu olucam
icimde bunun acisi hala duruyor malesef
cocuklar alisiyor ,brnim kucuk kizimda baba delisiydi ama yavrucum simdi adini bile anmiyor ,kucucuk kalbinde neler hissediyor bilmiyorum ,ama evde neseli ,oldukcada kaprisli bir cocuk ,psikologada duzenli gidiyoruz bu donemi kolay atlatsin diye
yani hayatinda bir erkek olmadanda yasaniyor.