• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanılacak hali kalmadı(Eş annesi kişisi)

ikimiz de üni mezunuyuz merak etmeyin :) hala söylemek istediğim anlaşılmıyor.bana ne kv nin parasından ya bana nee ben yaptıklarına sinirleniyorummmm
Şaka mısınız siz?
Bütün derdiniz kayınvalidenizim parası.
Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?

sizi okutup saldılar di mi ?
İyi ki salmışlar ya, kendimi düşünemiyorum kaynana parasına baka baka tırnaklarımı yerken, fena oluyorum, başım dönüyor. Ne kadar hayır dua etsem az valla aileme.

İyi ki salmışlar ya, kendimi düşünemiyorum kaynana parasına baka baka tırnaklarımı yerken, fena oluyorum, başım dönüyor. Ne kadar hayır dua etsem az valla aileme.
Onlar tatildeyken deli olup, laf sokmalı story atacaktın katip 😀 üniversite mezunu, salınmamış, ailelerin paçasına yapışmış "yetişkin" olmak bunu gerektirir.

Onlar tatildeyken deli olup, laf sokmalı story atacaktın katip 😀 üniversite mezunu, salınmamış, ailelerin paçasına yapışmış "yetişkin" olmak bunu gerektirir.
Ya ben bendeki deliyi eviyle damıyla görümceye nasıl kaktırırım diye bakıyorum, gelmiş bana ne diyo 😂 Git kızına ver torununa ver diyoruz, tamam diyor, dönüp dolaşıp ovvvlummm ev senin. Kimsenin ağız kokusunu çekemem valla, alsın monte etsin kendine, eviyle gezsin her yeri. Öff.

sizin de iyi değil işte. hepsi mi kötü olur bunların ya
İşte ben bişey beklemiyorum ondan. Şu an verebildiği tek şey dondurulmuş ürün ve konserve. Ardımızda dolanıyor şu an, çünkü ona paralı köle, şamar oğlanı lazım. Ama aradığı kişiye ulaşılamıyor.

Damadını oğlundan daha çok seviyorsa önce eşiniz kendisini sorgulamalı.
Bu kadın hasta olduğunda kim hastaneye götürüyor?
Banka gibi işlemlerden anlamıyorsa kim yardımcı oluyor ?
Başı sıkıştığında kim ona yol gösteriyor?
Hâl hatır için kim dolanıyor?
Bunları siz ve eşiniz değil de damat ve kızı yapıyorsa, damadını daha çok sevmesi normal.

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla kayınvalide siz ev alın diye 50 bin TL para vermiş. Hangi dönemde aldınız evi bilmiyorum ama şu dönemde bile 50 bin TL az değil. KV çok kötü bir insan olsaydı inanın vermezdi. Hatta iyi bir insan olsaydı da vermeyebilirdi.

Hırsızlık mevzusunu anlayamadım.

Arkadaşlar son yorumumu yazıp kapatıyorum.Evlenirken bizde ailelerin yardımı olur.Altın takılır(dinen de böyle diye biliyorum yanlışsam düzeltin)Her ikimiz de iki kardeşiz.Bir şeyler yapacaklar tabi ki bu niye zorunuza gidiyor anlamıyorum ya.Doğurup doğurup salsınlar mı istiyorsunuz :)))
Evlenecek yaşa gelmiş yetişkinleri evet doğurup doğurup saliyorlar 🤣

Back
X