İlk açtığım konuyu esas alarak bugün yaşadıklarım”eş kişisi”

Yok ikinci eşi annesinden önemli olacak. Bu kv terörü konusunda asla kv kazanamaz. Çünkü mantık yanlış. Ya oğlunun evliliği bozulur ya gelin görüşmek ya yıllar geçer önemi yitirilir. Mesela ikinci karısı aynı şikayeti soylediginde o zaman dank eder.
Rahatları bozulduğunda kıymetli analarını da nasıl sattıklarını gördüğüm için katılıyorum.

Bunca yaşananlara rağmen ayri evin sozu bile gecmediyse geri donusu olmayan yola girilmis. Erkeklerin gec olgunlastigi cok dogru ve bence bunun sorumlusu da onlari kendine bagimli yapmaya calisan anneleri. Bir cocugu iki ebeveyn buyutur tabi ama erkek anneleri ne hikmetse ogluslarinin gozu acilsin kendilerine gore bir hayatlari olsun istemiyorlar. En buyuk silahlari da firlayan tansiyonlari, ayilip bayilmalari. Duygu somurusu yapmalari. Oglusu annesine sinir cizebilseydi o zaman o ayilip bayilmalar bicak gibi kesikecekti emin olun. Bu tip erkeklere de bir gun dank edebiliyor ama o potansiyeli tasimalari lazim. Nasil annesi uzulecek diye bir yerlerini yirtiyorlar ama konu eslerine gelince biz el kiziyiz ya anneleri iste eslerini benimsemesini istemiyorlar ve bunu bebeklikten sistem ozelligi olarak yukluyorlar. Bu tarz erkeklerle saglikli bir evlilik yurutmek imkansiz. Ben suna asla inanmiyorum evlenince ne kimse kimsenin anasi babasi ne kizi oglu olur. Bu tarz baglar zamanla olusursa olusur. Turkiyede ise her seyde oldugu gibi once etiket takiliyor sonra o etiketin ici doldurulmak isteniyor. Ne alaka yani ben evlenirken yeni ana bulmak icin evlenmedim ki hayat arkadasim icin evlendim. Es kisisi bu sorunu cozmek istiyorsa sizle annesini ayru yere konumlandiracak ve bu ayrimi iyi yapabilecekti. Mesela ben suan es ailesi ile gorusmuyorum. Esim de bu konuda bana asla mudahalede bulunmuyor kendisi diledigi kadar diledigi olcude gorusuyor ben de asla bilmek dahi istemiyorum. Olmuyorsa uzulmeyin onunuze bakin hayat cok kisa. Imtihan dunyasi diye goz gore gore baskasinin cilesini cekmek zorunda degiliz.
+1Tamamen doğru.

Rahatları bozulduğunda kıymetli analarını da nasıl sattıklarını gördüğüm için katılıyorum.
Kıymetli annesinin kendi kaprisi için onu nasıl harcadığını görecek. Konu sahibi yoluna bak. İşine gücüne bak. Şimdi zannediyorsun ki tek senin başına geldi, ne gerek vardı diye. Ama bu topraklardaki kod böyle. Bak biri 10 yil önce böyle birşey yaşayacaksın dese gülerdim. Domestik ruhlu hiç olmadım. Her an arkamı dönüp gidecek gücüm vardı. Ama bu o kadar pis, sinsi insanı hasta eden birşey ki. Kıytırık, varosun teki sırf oğluyla evlisin diye sana tahakküm kurmaya çalışıyor. Adamlar zaten bir ayrı eblek.

Bence böyle yaparak döneceğinizi sanıyor, hiç durmayın davayı acın kapısına tebligat gidince anlar neyin ne olduğunu, bu adamla bir araya gelmeyin sakın, çocuk falan olur sizi iyice bağımlı hale getirirler, gerçekten çok sabırlısınız, giderken o lafları bana etse sinir krizi geçirip saldırmıştım çoktan, ne sünepe bir adammış bu daha evliliğine karısına sahip çıkamıyor, anam da anam , belli ki annesi yine hastalık numarası ile hesap bile sordutmamış, sizin gazınızı almak için yalandan anneme kızdım diyor, bu adama asla güvenmeyin...
Az çok önceki konulardan biliyorsunuz hiç sessiz kalmadık neler demedik ki kendi sorunlarımızı konuşurken dinliyor haklısınız diyor ama babam Kv konusuna girince gerilip garip hareketler yapıyor,evliliğine sahip çıkmasını bile geçtik sağ Salim bizden uzak evine gitsin sonra biliyoruz ne yapacağımızı zaten evet bence hala dönme ihtimalimin olduğunu düşünüyor ki bunu düşündürecek hiç bir şey yapmadık biliyor musunuz

Evi uzağa taşımazsa asla şans vermeyin , böyle adamlar uzakta da düzelmez ama en azından denemiş olurdunuz ayrı bir yaşamı...
Evle alakalı bir şey bile söylemedi babam annenin elini ayağını çekmesi gerekiyor diyor çekili zaten diyor, duvara konuşmak nedir bilir misiniz onu yaşadık

Arkadaşlar merhaba,

Eş kişisi haber vermeden müsade istemeden çat kapı babaevime geldi. Neyse bizimkiler kendisini ağırladı. Konuşmak istedi dışarı çıktık, Kv ye sormuş doğru mu diye(yaptığı dedikodular)??? Kv kabul etmiş tereddütsüz ve tansiyonu yükselir gibi olunca uzatmayıp konuyu rafa kaldırmışlar bu şekilde söyledi. Yani oğlu tarafından aşırı aşırı sevilen bir anne isen kv olup gelinini durduk yere hiç yere insanlara rezil edebilirsiniz, bedel ödemek ve mahcubiyet asla ama asla yok. Kaç gün geçti kendisi ne ailemi ne beni aramıştır ama eş kişisi 600 km’lik yolu annesi adına özür dilemeye gelmiş. Babam bir sürü laf etti tabi ağzı açmadı. Ben boşanacağımı söyledim zaten her şeyim bangır bangır bittiğini söylüyordu. Gel ben anneme haddini bildirdim, ayrı bir eve çıkıyoruz bile diyemedi inanamıyorum dediği tek şey “bir daha hayatımıza müdahale edemeyecek” yahu zaten edemediği için yaptı bunları diyorum ama duvara konuşuyorum.

Hiç benim gibi eşi olan var mı? Ailesinden başka kimseyi görmeyen tek derdi eşi dışında tüm aile bireylerinin mutlu olmasını isteyip bunun için her şeyi yapan çok çalışan çabalayan ama kendisine ve eşine zerresini yapmayan?

Bugün bir evlilik bitti arkadaşlar, neden? Bir hiç uğruna hemde bu kadar çok sevdiğim halde.
Kendisini yolcu ettik çok ağladım neden bir hiç uğruna.
Sessiz kal ve eşin dava açmadan bir şey yapma.Durr bakalım benim eşimde aile aşığıydi ama bu işin öyle olamayacağını anladi düzeldi.Ayri kaldığınız süreçte inşallah hataları ve kendi hatalarını anlayacaktır.Beni dinle sabırlı ve sessiz ol arama sorma.Esin ararsa sakin konuş kimseyi suçlama ki kimseyi korumaya almadan anlasın bir şeyleri

Sessiz kal ve eşin dava açmadan bir şey yapma.Durr bakalım benim eşimde aile aşığıydi ama bu işin öyle olamayacağını anladi düzeldi.Ayri kaldığınız süreçte inşallah hataları ve kendi hatalarını anlayacaktır.Beni dinle sabırlı ve sessiz ol arama sorma.Esin ararsa sakin konuş kimseyi suçlama ki kimseyi korumaya almadan anlasın bir şeyleri
İnanın benimki bugün düzelmeyeceğini öyle gösterdi ki boşanma kelimesini sevmeyen babam bile dedi ki olmaz bu iş

Bakın benim de eşim döndü ama konu sahibindeki zor sanmıyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Eş kişisi haber vermeden müsade istemeden çat kapı babaevime geldi. Neyse bizimkiler kendisini ağırladı. Konuşmak istedi dışarı çıktık, Kv ye sormuş doğru mu diye(yaptığı dedikodular)??? Kv kabul etmiş tereddütsüz ve tansiyonu yükselir gibi olunca uzatmayıp konuyu rafa kaldırmışlar bu şekilde söyledi. Yani oğlu tarafından aşırı aşırı sevilen bir anne isen kv olup gelinini durduk yere hiç yere insanlara rezil edebilirsiniz, bedel ödemek ve mahcubiyet asla ama asla yok. Kaç gün geçti kendisi ne ailemi ne beni aramıştır ama eş kişisi 600 km’lik yolu annesi adına özür dilemeye gelmiş. Babam bir sürü laf etti tabi ağzı açmadı. Ben boşanacağımı söyledim zaten her şeyim bangır bangır bittiğini söylüyordu. Gel ben anneme haddini bildirdim, ayrı bir eve çıkıyoruz bile diyemedi inanamıyorum dediği tek şey “bir daha hayatımıza müdahale edemeyecek” yahu zaten edemediği için yaptı bunları diyorum ama duvara konuşuyorum.

Hiç benim gibi eşi olan var mı? Ailesinden başka kimseyi görmeyen tek derdi eşi dışında tüm aile bireylerinin mutlu olmasını isteyip bunun için her şeyi yapan çok çalışan çabalayan ama kendisine ve eşine zerresini yapmayan?

Bugün bir evlilik bitti arkadaşlar, neden? Bir hiç uğruna hemde bu kadar çok sevdiğim halde.
Birebir benim eşimde ayrı evimiz ayrı olacak dedi.Ben yokken evde eşyalarını koymuşlar.Be biliyim en ufak şeylerden sorun çıkardı kv.Esimde ben varken birşey yapamazsın demiş annesine.Desin veya demesin eşim çok annesinin etkisinde o yüzden haklisiniz.Seviyorsa sizi yasadiginiz şehirde iş bulup evinizi taşısın.Kv nin yaşadığı şehirde yaşamayın ama telefonla da kotuleyebilir kv sizi.Beni eşime çok doldurdular her kavgada anneme ne dedin ne konuştunuz bana trip atıyor yaptı suçum yokken.İyi düşünün.Cokta kafaya takmayın arkadaşlarınızla gezin ben stresten çöktüm hasta oldum.

Az çok önceki konulardan biliyorsunuz hiç sessiz kalmadık neler demedik ki kendi sorunlarımızı konuşurken dinliyor haklısınız diyor ama babam Kv konusuna girince gerilip garip hareketler yapıyor,evliliğine sahip çıkmasını bile geçtik sağ Salim bizden uzak evine gitsin sonra biliyoruz ne yapacağımızı zaten evet bence hala dönme ihtimalimin olduğunu düşünüyor ki bunu düşündürecek hiç bir şey yapmadık biliyor musunuz
Valla bu adam hasta tedavi olmalı, annesi söz konusu olduğunda evliliğini bile gözü görmüyor, bu adama geri döner ve çocuk falan yaparsanız bittiniz, bence hemen anlaşmalı dilekçe yazın imzalasın, büyük ihtimalle imzalamak istemez ama siz gerekirse çekişmeliyse çevirin bu embesilden kurtulun, eşiniz çok ağır bir vaka, asla umudum yok düzeleceğine dair anlattığınız kadarı ile ...

Sürece baştan beri şahitsiniz konularımdan ötürü, ben bu işi bitireceğim çok yoruldum
Rabbim güç kuvvet ve irade versin size , kararlı duruşunuzu bozmayın bu adam ayrı eve çıksa da değişmez çünkü o anası ile evli , ensest anne oğul ilişkisi bunlarınki, patolojik vaka...

Arkadaşlar merhaba,

Evet var . benim İlk eşimde böyleydi. Bacıları anası babası.
Sen kimsinde ağzını açıyorsun.
Şimdiki karısıda sahip çıkartmıyormuş ailesine
Ohhhh Yandan yandan:53:
Görürsem tebrik edeceğim çok akıllı kadın

Evet var . benim İlk eşimde böyleydi. Bacıları anası babası.
Sen kimsinde ağzını açıyorsun.
Şimdiki karısıda sahip çıkartmıyormuş ailesine
Ohhhh Yandan yandan:KK53:
Görürsem tebrik edeceğim çok akıllı kadın
2. Karı kıymetli olur tabi , Allah böylelerine kendilerinden beterini versin inşallah

Back
X