Arkadaşlar merhaba,
Eş kişisi haber vermeden müsade istemeden çat kapı babaevime geldi. Neyse bizimkiler kendisini ağırladı. Konuşmak istedi dışarı çıktık, Kv ye sormuş doğru mu diye(yaptığı dedikodular)??? Kv kabul etmiş tereddütsüz ve tansiyonu yükselir gibi olunca uzatmayıp konuyu rafa kaldırmışlar bu şekilde söyledi. Yani oğlu tarafından aşırı aşırı sevilen bir anne isen kv olup gelinini durduk yere hiç yere insanlara rezil edebilirsiniz, bedel ödemek ve mahcubiyet asla ama asla yok. Kaç gün geçti kendisi ne ailemi ne beni aramıştır ama eş kişisi 600 km’lik yolu annesi adına özür dilemeye gelmiş. Babam bir sürü laf etti tabi ağzı açmadı. Ben boşanacağımı söyledim zaten her şeyim bangır bangır bittiğini söylüyordu. Gel ben anneme haddini bildirdim, ayrı bir eve çıkıyoruz bile diyemedi inanamıyorum dediği tek şey “bir daha hayatımıza müdahale edemeyecek” yahu zaten edemediği için yaptı bunları diyorum ama duvara konuşuyorum.
Hiç benim gibi eşi olan var mı? Ailesinden başka kimseyi görmeyen tek derdi eşi dışında tüm aile bireylerinin mutlu olmasını isteyip bunun için her şeyi yapan çok çalışan çabalayan ama kendisine ve eşine zerresini yapmayan?
Bugün bir evlilik bitti arkadaşlar, neden? Bir hiç uğruna hemde bu kadar çok sevdiğim halde.
Kendisini yolcu ettik çok ağladım neden bir hiç uğruna.