Artık dayanılmaz oldu lütfen yardım edin? Ailesel

Krediyle uğraşıyorum, hayal edemeyeceğiniz hayatı yaşıyorum.
Kibledim sizi.
Hayır anlamadım kiblemek Nedemek?
Öyle bir hayat yaşamıyorum nerden çıkardınız bunu ben kredi borcu bile ödüyorum anlamında kullandım onu hazır kredi yiyip kendime benim olmayan parayla bişry yapmam o ara toplu paraya ihtiyacım vardı hepsi bu

Teşekkür ederim mühendis ikiside babam yurtdışıyla çalışıyordu öyle düzenli bir iş değildi ihaleye katılıp alıyordubşimdi zor artık büyük şirketler vs varken

Abine patlattin oh ne iyi etmissin :)))) keske zamaninda bnde patlatsaydim.benim annemde oyle abimi tutardi.

Size bir şey demedim konu sahibi. Yanlış anladınız.
Alıntı yaptığım kişiye dedim, dikkatli bakın.
Alttan alta güya üstü kapalı dini yorum yaptığı ve eğer olmasa ülkenin ağzına kurt düşecek finans sektörüne hakaret ettiği için kibledim.

Sizi taktir ettim ben, yaşınızın üzerinde olgunsunuz ve sorumluluk alıyorsunuz. Kredi olayında da iyi yapmışsınız. Size tavsiyem ayrı eve çıkmak için şansınızı zorlamanız. Eğer yapamıyorsanız mesleğinizi elinize alana kadar dişinizi sıkıp katlanmanız. Aileniz cidden sıkıntılı. Sabırlar diliyorum.

Son düzenleme:

Sürekli erkeklerin egolarını hoş tutmaya calısmayı asla doğru bulmuyorum.
Ama,
Kavga sırasında
Calısmıyor olmasına laf dokundurduysan,
Adam olsan da eve para getirsen,
Bütün gün mahalle kadınları gibi dedikodu peşindesin,
Bir de erkek olacaksın, benim yaptığımı yapamıyorsun vs şeklinde Onur kırıcı sözler sarfettiysen,
Biraz haksız durumdasın.
Yine de sana kaba kuvvet uygulamamalı.
Haklıysan da çok takılma,
Alt tarafı kardeş kavgası.
Anneni çok ciddiye alma. Genelde erkek çocuklarının arkasında anne kı çocuklarının arkasında baba durur.
Kendini kötü hissedeceğin bir durum yok.
Yaşın evden ayrılmak için çok erken.
Eğer kira geliriniz seni de idare edecek kadarsa kendini şimdiden yıpratma, başarmak ve kendi paranı kazanmak güzel sey, ama bunu hırs haline getirmek için yaşın küçük.
Gereğinden fazla yüklenip sonra senin yaptığını yapmıyorlar diye sinir sahibi olursun bu gidişle.

He bir de, 15 dk yürüme mesafesi+30 dk otobüsün lafını yapma lütfen;öğrenci iken okula 3 vesait+20 dk yürüme mesafesi ile 2 saatte gidiyordum, komik geliyor :)

Çok teşekkür ederim yorumunuz için zaten öylede olacak keşke herşeye yasak koymadan önce şans vermeyi anlamayı bilseler erkeklerin özgürlüğünün yarısı kadınlarda olsa ah neler başarırırzda işte....

Size yazmamış mesajı.

Merhaba kusura bakmayın telefondan girince anlayamamışım özür dilerim.

Bende kredi çekmenin yanlış olduğunu düşünmüyorum mantıklı kullanıldığında cok fayda sağlıyor önemli olan iradeli olabilmek

Şuan belki benim için zor ama birikim yapıyorum kendimden emin olduğum an çıkacağım sonuçta ben kendimi biliyorum ve kendime inanıyorum maalesef insan ailesini seçemiyor en iyi piyango bence iyi aile..

Teşekkür ederim mühendis ikiside babam yurtdışıyla çalışıyordu öyle düzenli bir iş değildi ihaleye katılıp alıyordubşimdi zor artık büyük şirketler vs varken
Ayrı eve çıksan yapabilir misin bunları iyi düşün derim şuan gelirin varmış işlerin yolunda gitmezse bir planın var mı mesela.

Çok doğru...
Tekrar sabırlar ve mutluluklar.

Haklısınız ama bunlar o boynumu sıkma olayından sonra oldu bana sürekli seni öldürürürüm elimde kalırsın vs laflar ediyor seni okula yollatmam diyor mesela ne hakla o kim? Parayı annem ödüyor.
Yol konusunda haklısınız ben ikimizi kıyaslama açısından yazmıştım yoksa önemli değil benim için yürümek

Ayrı eve çıksan yapabilir misin bunları iyi düşün derim şuan gelirin varmış işlerin yolunda gitmezse bir planın var mı mesela.
İşte şuan düşündüğüm konu o yurda çıksam işler istediğim gibi gitmezse ne olacak bilmiyorum birkaç ay kendimi garantiye almadan çıkamam sanırım

Krediyle uğraşıyorum, hayal edemeyeceğiniz hayatı yaşıyorum.
Kibledim sizi.
Çok güzel bir hayatınız olması böyle gideceği anlamına gelmiyor ki konu sahibi şükür etmiş bu sebepten yorumum bu şekilde oldu siz yaşadığınız hayatı yaşamaya devam edin belliki sizin için bu dünyadan ötesi yok iyi günler.

Onun demesi ile mi?
Söylensin dursun, ilgilenme.
Önemli olan anne-baban ne diyor?
Abin ergenlikten çıkamadı diye seni okutmayacak değiller :)
Bir de abinin çabasını bilmem ama işsizlik gerçekten psikolojiyi alt üst eden bir şey.
Ama hep bu kadar odunsa ona bir şey diyemem :)
Son olarak evden ayrılma. Okulun bitince ayrılırsın.

Değil ama bakın Benin alındığım nokta evlat Ayrımı yapılıyor sürekli bu evde annem tarafından haklı olduğum halde

Gerçekten haketti yorumları okursanız bana ettiği laflar benim sahibimmiş gibi konuşması annemin onu tutması yedirtmiyorum kendime

Ohooo bide benim bu abi konusunda neler cektimi bi bilsen neleri yemek zorunda kaldim.allah'tan sen icini rahatlatmissin ya onuda yapamasaydin

Değil ama bakın Benin alındığım nokta evlat Ayrımı yapılıyor sürekli bu evde annem tarafından haklı olduğum halde

Bizde de annem erkek kardeşlerimi kayırır.
Babam ise bizi.
Ben niyeyse babamın arkamda olmasını daha anlamlı buluyorum.
Herkes erkek kardeşini annesi kayırıyor diye evden ayrılsa, evde yaşayan evlat kalmaz :)
İçinizde çok önemseyip büyütmeyin bunu.

Hayatımda belli ilk defa tokat atmış olabilirim öyle söyleyim ama pişmanda değilim bana yaptıklarından sonra siz kurtuldunuz mu n’aptınız?

Evet kurtuldum ama bicok seyide kaybettim okulumdan oldum arkadaslarimdan oldum hep siddet uyguladi bana 20 yasinda evlendim.burdaki bazi kadinlarimiz beni kinamislardi zamaninda bu yasta evlilik yaptigim icin ama kimse kimsenin derdini bilmiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…