Haklısınız ama bunlar o boynumu sıkma olayından sonra oldu bana sürekli seni öldürürürüm elimde kalırsın vs laflar ediyor seni okula yollatmam diyor mesela ne hakla o kim? Parayı annem ödüyor.
Yol konusunda haklısınız ben ikimizi kıyaslama açısından yazmıştım yoksa önemli değil benim için yürümek
Keşke seninle kavga ederkenki cengaverligi, iş yapmak için para kazanmak için gösterseymis. Tipik ezik egolu erkek tipi işte, kendisi başarısız diye başkasına b..k atar. İşe yaramazin tekidir ama oturduğu yerden atar tutar,ego kasar. Ama oturduğu yerden poh pohlananlar değil, senin gibi çalışıp uretken olup başarılı olanlar kazanır.annenin fikri gerçeği değiştirmez.
Keşke seninle kavga ederkenki cengaverligi, iş yapmak için para kazanmak için gösterseymis. Tipik ezik egolu erkek tipi işte, kendisi başarısız diye başkasına b..k atar. İşe yaramazin tekidir ama oturduğu yerden atar tutar,ego kasar. Ama oturduğu yerden poh pohlananlar değil, senin gibi çalışıp uretken olup başarılı olanlar kazanır.annenin fikri gerçeği değiştirmez.
Teşekkür ederim aslında iyi bir üniversite mezunu mühendis sorunu zaten kendisininaşırı övmesi herkesten üstün görmesi herşeyin onun olduğunu zannetmesi
Teşekkür ederim aslında iyi bir üniversite mezunu mühendis sorunu zaten kendisininaşırı övmesi herkesten üstün görmesi herşeyin onun olduğunu zannetmesi
Şunu aklından çıkarma bu sadece onun fikri ve sanrisi. Gerçek değil. Gerçek olsa çalışır o da para kazanırdı, senin gibi kafayı çalıştırır, hayatında işler basarirdi.ee hani nerede, kahramansa hani neredeymis, biz niye göremiyoruz? Altı boş bir ego ışte, annenin öyle sanması yüzünden olmuş biraz da. Bunlar hiçbir şey ifade etmiyor, somut ve gerçek olan şeylere odaklanmaya bak, onların fikirlerine değil. Değer görememiş olmak seni üzüyor olabilir, bu çok normal.ama değersiz bulunman yaptığın şeye engel olmasın.