Artık delirmek üzereyim gerçekten...

Klavye hanimefendisi

Allah var, Allah yâr..
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
87
14
3
Bu bayramda uzaktaki ailem benim yaşadığım yere yani memleketimize geldi, bayramını akrabalarla geçirmek için. İkincisi gün bana da uğradılar, onları tam istediğim gibi ağırlayamadım çünkü hamileyim bulantı ve ağrılarım var (önceki iki gün yerden yere yuvarlanıyordum, kalkamıyordum yani) elimden geldiğince ilgilenmeye çalıştım ve onların da bu durumdan haberi vardı. Evimde kedi besliyorum aynı zamanda bir hafta boyunca yuvarlana yuvarlana çok zor şartlarda temizlik yaptım ancak kedi besleyenler bilir kedi kılı her yere yapışır. Temizlemek için uğraştım baya elimden geleni de yaptım. Ailem ve amcamlar bizim evden çıktıktan iki gün sonra adeta kıyamet koptu. Benim evim kirliymiş onlara hiç güler yüzlü davranmamışım neden yemekler hazırlamışım bu nasıl bir ağırlamaymış? Dünyanın en kötü ağırlamasıymış diğer akrabalar nasıl misafirle ilgilenmiş ben nasıl ilgilenmişim? Söylemediklerini bırakmadılar. Türlü türlü hakaret işittiğim yetmezmiş gibi bir de beni eşimin ailesine şikayet etmişler. Benim bu pazartesi gireceğim çok önemli bir sınavım ve zoraki uğraşıp dünyaya getirmeye çalıştığım bir evladım var karnımda. Ailemin bana böyle şeyler yapması çok zoruma gidiyor kızlar. Daha önceden de farklı şeyler yaptıkları için sınavımı kazanamadım ve yine aynı şekilde düşük yaptım. Affınıza sığınıyorum çok uzun yazdım ama canım çok yanıyor kaldıramıyorum artık hayatımdan tamamen silmek istiyorum, lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım?

ay çok afedersiniz de yuhaile gibi aile maşallah. tamamen silemezsiniz de çaaaat diye çok güzel sınır çekersiniz. hamile hamile bulantı ve ağrıları olan kadına bunca laf... soğuk konuşun aradıklarında, beklentiyi kesin, söylediklerini düşünmeyip bebeğe ve sınavınıza odaklanın. aklı başında insan olsalar eve geldiklerinde yemeği kendileri getirirlerdi veya orada yaparlardı zaten.

Eminim elinizden geldiğince güzelce ağırlamışsınızdır ama ne yazık ki bazı insanlara ağzınızda kuş tutsanız yine de yaranamazsınız. Ailenizin normal olmadığını siz de çok iyi biliyorsunuz o yüzden bırakın ne derlerse desinler. Evladınızla sizi çok güzel günler bekliyor, önünüzdeki güzel günlere odaklanın sadece. Başka hiçbir şeyi düşünmeyin. Bu arada anneler gününüz kutlu olsun

Psikolojileri bozuk yıllardır, onların sıkıntısını şu yaşımdayım hala çekiyorum. Evliliğimi ilerletemiyorum bu yaşananlar yüzünden. Yıllardır bana yaptıklarını bir bilseniz ah.. ben daha 23 yaşındayım 7 aylık evliyim benim henüz ilk bayramım. İnsanlar bu kadar gaddar olmamalı ya, dayanamıyorum gerçekten..

O güzel yüreğinize sağlık, bunları yazan ellerinize sağlık. İçimi öyle ferahlattınız ki, tarif edemem. O kadar karışığım ki hem üzüntüden hem de şu güzel mesajınızdan gözlerimden yaşlar geliyor..rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah, siz beni mutlu ettiniz rabbim de sizi mutlu etsin inşallah her daim..

Ya herkes herşeyi söyler de anneniz yapmasaymış bari.
Can taşıyorsunuz yemeği de anneniz yapsaymış eline yapışmazmış.
Memnun kalmadınız bari lafını etmeyin.
Canınızı sıkmayın ama ben olsam annemi arayıp sitem ederdim burası da senin evin bende evladinim ne vardı yanimda olsaydın sen dedikodu yapmasaydin derdim.

Kusura bakmasinlar akli olan belli bi seviyede zekası olan hamile bi kadının evine gelirken tencereye sarmasını dolmasını böreğini hazırlar gelir . Ayrıca orası sizin eviniz kediniz o evde daimi yaşıyor benimde 2 kedim var hamileyim bazen yapamıyorum temizlik beğenmeyen gelmesin kıl da olur bokta olur ailede nasil boyle bseycyapar hayret doğrusu ben alttan almazdım

psikolojisi bozuk ebeveynanlıyorum sizi. hatta maalesef ki iyi anlıyorum. insan kendini sorguluyor bazen, bozuk olan benimki mi diye. boşverin siz. bebek ve sınav önemli. ben 35 yaşındayım hala duygusallaştığım oluyor arada ama kabullendim, onlar da öyle dedim ve dediklerini takmamayı çok sonra öğrendim. umarım içiniz ferahlar

Amin inşallah hepimizi. İstediğiniz zaman özelden de yazabilirsiniz

O kadar çok ağrıma giden şey var ki, artık sesimi çıkarsam da aynı sussam da. Sitem edemiyorum kimseye çünkü kimsenin vicdanı yok. En zayıf halimle yakalandım, kaçamıyorum. Eşim üzülmesin diye geliyorum burda bir iki kişiyle konuşurum da içim rahatlar eşime sıkıntı vermem diye uğraşıyorum. Allah görüyor, bunları affetmicem..

Amin inşallah hepimizi. İstediğiniz zaman özelden de yazabilirsiniz
Çok teşekkür ederim ilginize, bunu söylediğinize de o kadar mutlu oldum ki.. benim hiç arkadaşım yok tüm gün evde yapayalnızım. Gençliğimi böyle şeylerle çürütüyorum. Bir insanla konuşmaya o kadar açmışım ki, ilaç gibi geldi. Sağ olun, var olun

Kolay değil canim haklısın ama sen anne olacaksın herşeyi geçtim karnındaki evladın için güçlü olmalısın artık.
Memnun olmayan laf yapanlar da evine gelmesin bir zahmet.

Bırakın böyle laflar etmelerini daha size yardımcı olmaları gerekir. İşte bu yüzden eski misafirlikleri seviyorum ben şimdi ki misafirliklerin her türlüsü benim modumu düşürüyor tabi ki gelene yemek yapıyorsun güzel ağırlıyorsun o ayrı bi şey ama önceden kim olursa olsun ailen ya da yabancı işin ucundan tutarlardı ben bunu hatırlıyorum. Hamilesiniz birde yemek yapmasanız yeridir bana göre çaya gelsinler Bizde yengemler en sinsi akrabalardır ama onlar bile bulaşık yıkar bi yandan tabakları toplarlardı şimdi tüm sülale geliyor oturuyor tuvalete bile biz götürüvereceğiz artık o duruma geldiler. Yedikleri gibi kalkıyorlar. Hatta biri var Tövbe Yarabbim kadın mağarada yaşamış herhalde daha önce suratsız, memnuniyetsiz asla iletişim kurmaz ama ona rağmen sosyal medya çılgını adfgh elinden telefon düşmez bize gelmeden önce gezerler gezerler yemeğe gelirler yedikleri gibi asla öyle toplamaya falan yardım etmeden giderler otel ya burası :) Nefret ettim misafirlikten nerde o eski bayramlar diyen yaşlılar gibiyim artık Ama sizin aileniz gerçekten ayıp etmiş hadi başka birini sinir olsanda aman der geçersin aile oldu mu kırılıyor insan ben lafını veririm gerçi fazlasıyla açık sözlüyümdür o yüzden akrabalarım benimle konuşurken iki kez düşünür öyle konuşurlar ama siz mesafenizi koyun derim

Ee ne demişler kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış. Bu zamanlar da geçer elbet bu yıllarım geri gelmez ama elbet o ışıklar bana da yanar bir gün. Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için

ailenizin anlayışsız ve empati eksikliği cehalet ile ilgili sizin özel durumunuzu önemsememiş birde sizi üzmüşler bence nedenini bilirseniz onlanlara üzülmezsiniz çünkü bu cehalet ile hareketleri devam edecektir bunu bilin yeter

benzer değil ama benimde evimde köpeğim var ve çok tüy döküldüğü için annem her geldiginde eleştirir. bu arada 5senedir evliyim cocuk yok ve sürekli sıkıştırıyor doktora git diye bu yüzden en son çok yüklenmişti kööpeği sahiplendir ona harcayacağın parayı doktora harca demişti zaten psikolojik iyi değildim birde o laflar ağır gelmişti ve yaklaşık 4 5 hafta arayıp sormadım. bana küstü diye herkese yaymış ağlamış. sonra bi anda konusmaya başladım. muhtemelen yaptıgı hareketin beni rahatsız ettigiini anladı ve hiç konusunu açmadı bidaha. annen baban bile olsa farketmez sizi strese sokan üzen sıkan insanı farketmeksizin silemiyosanız bile bikaç hafta aramayın telefonları açmayın hatta. sizi seviyosa bi daha o hareketleri yapmazlar

insanlar anne babalarini degistiremezler ama sen kendini değiştirebilirsin kimseyi takmayarak benim adim hıdır elimden gelen budur diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…