- 21 Nisan 2022
- 87
- 14
- 3
- Konu Sahibi Klavye hanimefendisi
Bu bayramda uzaktaki ailem benim yaşadığım yere yani memleketimize geldi, bayramını akrabalarla geçirmek için. İkincisi gün bana da uğradılar, onları tam istediğim gibi ağırlayamadım çünkü hamileyim bulantı ve ağrılarım var (önceki iki gün yerden yere yuvarlanıyordum, kalkamıyordum yani) elimden geldiğince ilgilenmeye çalıştım ve onların da bu durumdan haberi vardı. Evimde kedi besliyorum aynı zamanda bir hafta boyunca yuvarlana yuvarlana çok zor şartlarda temizlik yaptım ancak kedi besleyenler bilir kedi kılı her yere yapışır. Temizlemek için uğraştım baya elimden geleni de yaptım. Ailem ve amcamlar bizim evden çıktıktan iki gün sonra adeta kıyamet koptu. Benim evim kirliymiş onlara hiç güler yüzlü davranmamışım neden yemekler hazırlamışım bu nasıl bir ağırlamaymış? Dünyanın en kötü ağırlamasıymış diğer akrabalar nasıl misafirle ilgilenmiş ben nasıl ilgilenmişim? Söylemediklerini bırakmadılar. Türlü türlü hakaret işittiğim yetmezmiş gibi bir de beni eşimin ailesine şikayet etmişler. Benim bu pazartesi gireceğim çok önemli bir sınavım ve zoraki uğraşıp dünyaya getirmeye çalıştığım bir evladım var karnımda. Ailemin bana böyle şeyler yapması çok zoruma gidiyor kızlar. Daha önceden de farklı şeyler yaptıkları için sınavımı kazanamadım ve yine aynı şekilde düşük yaptım. Affınıza sığınıyorum çok uzun yazdım ama canım çok yanıyor kaldıramıyorum artık hayatımdan tamamen silmek istiyorum, lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım?