Artık doğurmak istiyorum

Annehnm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
47
17
8
27
ızlaarr 39+0 haftalık gebeyim doktorum 38+3 te alalım demişti sezeryan istersen diye bende erken diye istemedim hemde normal doğuma cesaretlenmek istedim şuan doldu 39. Haftam aşırı ödemim var ve sıcaktan mahvoldum. Uyku nedir unuttum normal doğumda unuttum artık bebek kanala girmedi yarın kontrolüm var artık girmediyse sezeryannolmak istiyorum ne düşünüyorsunuz korkuyorum sütüm gelirmi gelmezmi ilk doğumum kendime ve bebege haksizlik mi ediyorum ne diyorsunuz 70 kiloydum gebeliğe başlarken şuan 90 oldum ayaklarımda ödemden mosmor daha fazla beklemek istiyorum tecrubelerinizle.destek olurmusunuz

sütünüz 3 gün içinde gelir merak etmyin hakkınıza hayırlısı olsun. rabbim kolay kurtarsın

Odem bendede coktu doğumdan iki hafta sonra gitti ben 39.haftada isteğimle sezeryan oldum pisman degilim

Gelişimi tamamlandı yani degilmi kilosun herşeyi normalmiydi inşallah darısı bana
Tabi cok sukur iyi sıpa kirkimiz yeni cikti zaten sezeryan icin en iyi tarih 39.hafta onerilen yani bide o gun sezeryan olmasam zaten normal baslarmis nst de sancılar tavan cikti ama ben fark etmemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…