- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
İnşallah iş durumların da düzelir canım tez zamanda.Şuan İnan şu iş sorunlarım olmasa çoktan bitmiş ama işte
Ben neden sonradan gördüm ki mesajınıSelam kızlar
Bugün 3 öğün olacak benim.
Biraz önce acıktım yedim.
Aksama da misafir var. Kayinbabam Kaynanam gelecek. Menü benim anne babamın menüsü e aynı. Güveç etli pilav çorba cacık meşrubat isteyene .turşu.
Da ay klasik karatay
Öğlen peynirli yumurta ve 1 kase yoğurt.
Salata.
Ne güzel sohbet etmişsiniz. Ben fırsat bulup bebek emerken yapabiliyorum.
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Bugün 3 öğün olacak benim.
Biraz önce acıktım yedim.
Aksama da misafir var. Kayinbabam Kaynanam gelecek. Menü benim anne babamın menüsü e aynı. Güveç etli pilav çorba cacık meşrubat isteyene .turşu.
Da ay klasik karatay
Öğlen peynirli yumurta ve 1 kase yoğurt.
Salata.
Ne güzel sohbet etmişsiniz. Ben fırsat bulup bebek emerken yapabiliyorum.
Günaydın canımGünaydın kızlar
2 kiloyu neden beğenmiyın ki ben uzun süredir kilo veremiyorum.Burada tartı vardı tartıldım dayanamadım 73 kg sadece 2 kg vermişim
Manyaklığımdan Canım işte buldum bunuyorum2 kiloyu neden beğenmiyın ki ben uzun süredir kilo veremiyorum.
Ama şöyle de birşey var biraz kendimize gelip ayda enaz 3 kilo vermeye çalışmalıyız.
Ben Kararlıyım 17 Temmuz'a kadar Canım sen bilirsin etkilenmezsen tartılBen haftalık tartılsam diye düşünüyorum kızlar bundan sonra .ben de sık tartılmaya başladım bu ara .haftalık tartı iyi olacak gibi.
Afiyet olsun Canım bol demirli güzel bir menü Allah Allah niye ağır koktu kiAkşam iftar yemeğim ,
1 kase mercimek çorba
2.5 3 kase cacık
Önceki günden kalan et sote
1 kase ciğer sote tadı biraz agırdı korktum acaba zehirlenir miyiz diye
2 çatal kabak yemeği
1. 5 su bardağı sütlü kahve
Canım ben bu ara sık tartılmaya başladım bunu artık haftada bire indirsem iyi olacak.Bu arada tartıda çıkan 2 bazen 3 kg a varan farklar beni etkiliyor. Bari haftada bir tartılayğm ki ak kara belli olsun .Ben Kararlıyım 17 Temmuz'a kadar Canım sen bilirsin etkilenmezsen tartıl
Sağol canım, eşim de dedi garip tadı kokusu var diye biz ciğeri önce biraz haşlayıp sonra kavuruyıruz.İşkembe gibi kokuyordi.kimyon kekik attım anca öyle yiyebildim.Afiyet olsun Canım bol demirli güzel bir menü Allah Allah niye ağır koktu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?