• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik durmalı

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.689
133
33
Merhaba kknin degerli hatunlari. Artik biktim sizlerden akil almak istiyorum. Esimin maddi durumu gayet iyi. Ailesine surekli yardim eder bende bisey demem. Ama artik biri var ki esimi bildiginiz söguslemeye calisiyor. 3 kaynim 2 gorumcem var her para konusunda esim akillarina geliyor. Bi kaynim calismiyor digerlerinin hadi yetismiyor neyse Allah yardim etsin. Ama bunun surekli harcligina kadar yok evinin eksik beyaz esyasina kadar cocuklarinin butun masrafi bizim uzerimizde. Niye peki adam calismiyor dnasinda calismak yok ve ben buna sinir oluyorum. Calismadan anne babadan esimden geciniyor bi surude cocugu var. Mecbur muyuz artik gercekten yoruldum surekli biseyleri esimin uzerine yikmasindan

bazı insanlar ekmek gibidir, su gibidir her zaman aranır
bazı insanlar ilaç gibidir, lazım olduğunda aranır
bazıları ise mikrop gibidir, o seni bulur

Eşin bu insanın böyle olmasını teşvik ediyor
Evet cunku ses cikarmiyor. Cikarsada bi s ure sonra ufak bi yuz bulsa tekrar bastan basliyor ayni hikaye. Esimin dusunceside ben rahatim onlarda rahat etsin. Anne babama yuk olmasin formatinda ama nereye kadar iyice parazit gibi yapisti. Su hastalik bi bitsin konus artik bi isin ucundan tutdun boyle olmaz dedim yani versin ama o cocuklar nereye kadar onun bunun verdigi ile gecinicek. Baba paralari gecmedi dogru duzgun bogazlarindan

Evet cunku ses cikarmiyor. Cikarsada bi s ure sonra ufak bi yuz bulsa tekrar bastan basliyor ayni hikaye. Esimin dusunceside ben rahatim onlarda rahat etsin. Anne babama yuk olmasin formatinda ama nereye kadar iyice parazit gibi yapisti. Su hastalik bi bitsin konus artik bi isin ucundan tutdun boyle olmaz dedim yani versin ama o cocuklar nereye kadar onun bunun verdigi ile gecinicek. Baba paralari gecmedi dogru duzgun bogazlarindan
Mesleği var mı bu kaynınızın? Ne zamandır çalışmıyor?

Krediye girseniz? Ev araba vs? Bana araba lazım deseniz ikinci araba alsanız? Çocuğunuz var mı, ona yatırımlık daire alalım deseniz?

Eşin heralde çocuklara üzülüyor
Ne bileyim
İki ucu ...
Ama eşin bu şekilde davranmaya devam ederse bu adam hiç değişmeyecek
Eşin konuşmak zorunda

Mesleği var mı bu kaynınızın? Ne zamandır çalışmıyor?

Krediye girseniz? Ev araba vs? Bana araba lazım deseniz ikinci araba alsanız? Çocuğunuz var mı, ona yatırımlık daire alalım deseniz?
10 yildir iclerindeyim bende anlamadim var mi yok mu? Sehir disina gider bi kac ay calisiyorum der sonra para alamadinm deyip geri gelir. Suan net 1 yildir calismiyor. Ondan once calisiyorum dediginde de calismiyormus.
Ev araba var zaten hem esimin hem benim. Sorun su ki bide laf ediyorlar paralari yoksa almasinlar. Vermemek icin yok deyincede cevap bu

Belki de her ihtiyaci karsilandigi icin calismiyordur. Esin para vermek yerine is bulmaya calissa daha iyi olur. Esinin geliri iyi olabilir ama olmayabilirdi de. Ayrica herkesin evi barki colugu cocugu var. Mecbur degilsiniz
Buldugumuz islere hep bi burun kivirdi. Esimin cevresi genis buluyoruz ama adamlar bile diyor agabeyin calismaz diye. Sonucta o oluyor calismiyor tabiki. En az haftada 300 tl gonderiyor ayrica ihtiyaclari olunca da ya alir ya parasini gonderir. Neden calissin ki

Eşin heralde çocuklara üzülüyor
Ne bileyim
İki ucu ...
Ama eşin bu şekilde davranmaya devam ederse bu adam hiç değişmeyecek
Eşin konuşmak zorunda
Evet hem cocuklara uzuluyor hem anne babasina..
Esimden alamazsa onlara yapisiyor cunku. Evlerinin butun gecimi kv kp ve esim. Hastalik bi gecsin konusacak o da. Ama arkadasin keyfi yerinde nasil olsa herseyi oluyor

Nefretlik kayniniz var
Size mi güvenmiş cocuk yapmis
Var boyle kene tipler
Yapisti mi yapisiyor
Acilen maddi destegi kesin
Gitsin normal insanlar gibi çalışsın
Olmasi gereken o bi ara kesti de esim yilbasinda bakti annesi babasi zorlaniyor yine geri basa döndük. Simdi de hastalik var evden cikmiyor ohhh ne guzel. Dedim bu kadar cocuk bi kadinin basinda olsa gider calisir kimseye muhtac etmez senin kardesin niye kadin gibi evde duruyor amac ne yani. Bide oturur onun bunun surekli giybetini eder ne ala memleket

benim babamla amcamin iliskisi boyle,
babami anca 50 kusur yaslarinda kurtarabildik amcamdan, tam da kurtulmus sayilmaz ya neyse.
Cocuklar kucukken kiyamadilar ama annem de babam da, bile bile yaptilar kisaca.

Borca girseniz? Araba, arsa almak gibi.

benim babamla amcamin iliskisi boyle,
babami anca 50 kusur yaslarinda kurtarabildik amcamdan, tam da kurtulmus sayilmaz ya neyse.
Cocuklar kucukken kiyamadilar ama annem de babam da, bile bile yaptilar kisaca.
Sesimi bende çıkarmıyorum var ki veriyor diyorum ama aslında kötülük yapıyoruz oda bi güzel kullanıyor esimi

Borca girseniz? Araba, arsa almak gibi.
Borç her zaman var eşimin işinden dolayı ama kazancı iyi olunca onu tınlamazlar. Hiç borç olmasa kazandığı paraya her ay ev alabiliriz yani öyle söyleyeyim ama işi bu şekilde yürüyor oda bunun farlçkında eşimin çerez parası kaynama göre gönderdiği para

10 yildir iclerindeyim bende anlamadim var mi yok mu? Sehir disina gider bi kac ay calisiyorum der sonra para alamadinm deyip geri gelir. Suan net 1 yildir calismiyor. Ondan once calisiyorum dediginde de calismiyormus.
Ev araba var zaten hem esimin hem benim. Sorun su ki bide laf ediyorlar paralari yoksa almasinlar. Vermemek icin yok deyincede cevap bu
İyi dayanmışsınız, asalak gibi yaşıyor adam pes.
Verdirmem, olay çıkarırım. O kayınla yüz göz bile olurum.

Sinir oldum adama.Asalak gibi yasiyor utanmiyorda. Esinizde titreyip kendine gelmeli baska care yok,annesi babasina üzülüyormuş varsin onlar yedirmeye devam etsin ama siz artik kesin bence.

İyi dayanmışsınız, asalak gibi yaşıyor adam pes.
Verdirmem, olay çıkarırım. O kayınla yüz göz bile olurum.
Haksız değilim değil mi? Bazen eşime söyleyince acaba haksızlık mı ediyorum diyorum ama kaynımın yaptığı asalaklık. Bak diğerlerşne de yapar ama en azından onlar çalısıyor yetmediği yerde cüzzi şeyler istiyorlar ama artık bu durmuyor sürekli bişeyi eksik.

Sinir oldum adama.Asalak gibi yasiyor utanmiyorda. Esinizde titreyip kendine gelmeli baska care yok,annesi babasina üzülüyormuş varsin onlar yedirmeye devam etsin ama siz artik kesin bence.
Eşim hiç gocunmuyor. Arada laf söylesede vermeye devam ediyor. Hastalıkda geçsin bi konuşsun bakalım. Yani kalifiye eleman da değil asgari ücretli işleri de beğenmiyor o parayla ev mi geçinir diyor. E çalışmıyosun oda yok. Ama adamın derdi çalışmamak zaten

Back
X