• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik durmalı

Esimle simdilik son noktayi oyle koyduk virus bitsin dedik. Ama sanki adam anlamis her hafta bisey cikariyor su lazim bunu alicam yani sen al diyor esime. Kv kp bize diyor ama hic ogullarina demiyorlar calis evine ekmek parasi getir diye knlarda hakinden menun cunku esim hepsine gonderiyor
[/QUOTE
artik alismis o ne koparirsam kar diye bakiyor demekki kucukken durumumuzun cok kotu oldugu zamanlar oldu acta yattik daha 10 yasimdaydim bir gun teyzemlere gittik sofra falan kuruldu biliyorum evde yiyecek bir sey yok yemezsem ac yaticam o gece ama gururma yediremedim bir lokma koyamadim agzima koca koca insanlarin bu yuzsuzluklerini anlayamiyorum hadi esini gectim bir insan cocuklarindandami utanmaz o cocuklar bir ihtiyaclari oldugunda para isteyince durun amcanizdan alayim diye nasil soyluyor yada cocuklarin gozu bir seyde kalinca hic mi vicdan yapmiyor

Eşiniz ne iş yapıyor. Şirket filan ise aldın yanına yatında bari çalıştırsın. Ne bilim çaycılık filan, temizlik . En azından verdiğinin karşılığı olur

Eşiniz ne iş yapıyor. Şirket filan ise aldın yanına yatında bari çalıştırsın. Ne bilim çaycılık filan, temizlik . En azından verdiğinin karşılığı olur
Isini soylemesem desfire olmak istemem.
Ayni sehirde degiliz zaten arada 50 km var.
Esimin yaninda calisanlarda var ama bu is icin egitimi yok. Esimde istemiyor gelio calismasini. Gelen giden para cok havada ucurur diye guvenmiyor. Ayrica caycilik yaomaz sehzade hazretleri esimin yoklugunda patron koltuguna oturur esim deli olur. O yuzden hic boyle bisey teklif etmeden veriyor

hatta sizin gibi ben de konu açmıştım günlerce üzülmüştüm. en sonunda allah ne verdiyse çektim kyk+kredi ödemesi olunca verecek şey kalmadı

Ne üzeleceksiniz böyle insanlara? Eşine üzülmeniz için kadının böyle bir adamdan bu kadar çocuk yapmamış ve en azından kendisinin çalışmaya başlamış olması lazım.
Bir kere hayır deseniz en kötü insan siz olursunuz. Bir sürü ihtiyaç sahibi insan var, onlara verin.

Borç her zaman var eşimin işinden dolayı ama kazancı iyi olunca onu tınlamazlar. Hiç borç olmasa kazandığı paraya her ay ev alabiliriz yani öyle söyleyeyim ama işi bu şekilde yürüyor oda bunun farlçkında eşimin çerez parası kaynama göre gönderdiği para

İyi tamam da sizin üzerinize ev var mı? Çocukların geleceği ne durumda? Siz güvenebilir misiniz sürekli aynı şekilde para geleceğine? Bunlar çok basit gelebilir size ama iş dünyasında ne olacağı belli olmaz. Eşinizin parasını yönlendirin. Garantiye alın.

İyi tamam da sizin üzerinize ev var mı? Çocukların geleceği ne durumda? Siz güvenebilir misiniz sürekli aynı şekilde para geleceğine? Bunlar çok basit gelebilir size ama iş dünyasında ne olacağı belli olmaz. Eşinizin parasını yönlendirin. Garantiye alın.
Evet benim uzerimede var bi takim seyler. Cocuklarada bunlarin haricinde yapmaya calisiyoruz. Ama biz bisey aldikca sanki daha cok sey istiyorlar bu ailenin geneli icin boyle sadece tek kaynim degil. Ailede tek okuyup cikmak da zararliymis. Kendiler olsa bize 1 tl yinr vermezlerdi

Evet benim uzerimede var bi takim seyler. Cocuklarada bunlarin haricinde yapmaya calisiyoruz. Ama biz bisey aldikca sanki daha cok sey istiyorlar bu ailenin geneli icin boyle sadece tek kaynim degil. Ailede tek okuyup cikmak da zararliymis. Kendiler olsa bize 1 tl yinr vermezlerdi
Siz bir de her şeyinizi onlara anlatıyorsunuz. Bakın yapmayın, bilmesinler, paylaşmayın hatta olduğundan daha farklı gösterin. Bu normal değil.

Eşiniz adamı işe alsın desem bu batırır da sıkıntı da yaratır. Üstelik sürekli gözü parada olur.

Belki iş kurabilir kendini zor sokmayacak şekilde ama kesinlikle ortaklık değil. Basit market açmak gibi. Sonra da yardım etmesin.

Bunu ona yaptığı en büyük iyilik olarak görsün. İnsanların yakınınız bile olsa size böyle size yapışmalarını, beklenti içerisine girmelerini doğru bulmuyorum.

Siz bir de her şeyinizi onlara anlatıyorsunuz. Bakın yapmayın, bilmesinler, paylaşmayın hatta olduğundan daha farklı gösterin. Bu normal değil.

Eşiniz adamı işe alsın desem bu batırır da sıkıntı da yaratır. Üstelik sürekli gözü parada olur.

Belki iş kurabilir kendini zor sokmayacak şekilde ama kesinlikle ortaklık değil. Basit market açmak gibi. Sonra da yardım etmesin.

Bunu ona yaptığı en büyük iyilik olarak görsün. İnsanların yakınınız bile olsa size böyle size yapışmalarını, beklenti içerisine girmelerini doğru bulmuyorum.
Cok haklisiniz. Butun bunlar esimin patavatsizligi soyleme her aldigimizi diyorum yinede soyluyor. Hos bi kaynim kvye sakasini yapmis daha almadigimiz zamanlarda su sitede 3 daire aldilar diye almadik desekde inanmiyorlar cunku para var nasil olsa bizde. Bi ara esim bi is kurdu calis burda diye 2 ay durmadi isi de irtada birakti ben baska yere gidiyorum deyip cikti gitti isten o yuzden guvenmiyor.
Adama market acsan istegi yok boyle hep derim biri bisey var mi diye sorsa yerinden kalkip vermez surda al git der. Calismaya meyilli degil
Gercekten beklentileri bizide yordu artik herseyi bizden beklemesi ve kendinin eline cayi sigarayi alip keyif yapmasi sinir ediyor beni. Esimde istiyor cayini sigarami alip rahatca oturmayi ama isten firsati olmuyor zavallinin o yuzden dahada sinir oluyorum

Back
X