haklısın bu laflar ağır gelirdi banada.. ama buluşmaya gittiğinde hareketlerini gözlemle..sen
çok normal takıl her zamanki gibi..bi soğukluk görürsen..orda bitir..belki gerçekten sinirle sölemiştir..hareketlerine bak buluştuğunuzda.
benim asıl takıldıgım nokta su sinirle söylenen sözler olsa sunları söyleyemez diye düşünüyorum
-seni artık sevmiyorum sogudum duymak istediğin bu mu dan ziyade
seviyosam bileeskisi gibi değil.evet sevdim.sevmedim diyemem.ama artık sogudum. bu laflar sinirle söylenmemiş gibi geldi bana.ben onu sıkbogaz ettim vet ama cok değil. bunları hakedecek kadar değil.sevmiyorum sogudum denebilir sinirle ama bu adam bana bu cümleyi eklediyse ( seviyosam da eskisi gibi değil hiç sevmedim diyemem sevdim ama sogudum) bunlar gercek duygularından alınmıs gibi geldi.geri adım atmasının sebebi ise eskisi kadar derin değil duyguları fakat hala içinde bişiler var ve özleyip de ulaşamamaktan korktu gibi geldi. yorumlarınıza ihtiyacım var.boş yere bitirmek istemiyorum.ama ben onun eski sevgisi kazanmak için çabalayamam.
yazdıklarını tek tek okudum canm icin cok acıyordur eminim cok üzüldm ama lütfenn artk yıpratma kendini...belirsizlik en kötü seydir bu adam sana böyle dediyse sen artk bitmis gibi bak gelir mi diye düsünürsen hiç bitiremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?