Artık evlenmek istiyorum

Dogalkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
42
20
88
Merhaba arkadaşlar ben ikinci evliliğimi yapmak istiyorum ama kısmetim kapandı şu sıralar daha doğrusu bugüne kadar beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiklerim ise beni gibi bi durum oldu şimdi de aşırı derecede asosyal hale geldiğim için kısmetlerim durdu gerçekten yüreği güzel bir adamla evlenmek istiyorum dua etmekten başka ne yapacağımı bilmiyorum :(

Ne kadar oldu ayrılalı? Çocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz??

Merhaba arkadaşlar ben ikinci evliliğimi yapmak istiyorum ama kısmetim kapandı şu sıralar daha doğrusu bugüne kadar beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiklerim ise beni gibi bi durum oldu şimdi de aşırı derecede asosyal hale geldiğim için kısmetlerim durdu gerçekten yüreği güzel bir adamla evlenmek istiyorum dua etmekten başka ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Arkadaşım ben de sen gibiydim ikinci evliliğimi yaptım inşallah sen de güzel yüreği iyi bir insan bulur ve evlenirsin sana dua edeceğim namazlarda sen de Allah’tan hayırlı eş iste dua et zikir çek unutma int bak zikirler var

Merhaba arkadaşlar ben ikinci evliliğimi yapmak istiyorum ama kısmetim kapandı şu sıralar daha doğrusu bugüne kadar beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiklerim ise beni gibi bi durum oldu şimdi de aşırı derecede asosyal hale geldiğim için kısmetlerim durdu gerçekten yüreği güzel bir adamla evlenmek istiyorum dua etmekten başka ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Bir kere evlilik yaptığınıza göre kısmetiniz kapalı değil.
Bu arada o dediğiniz bana da oluyor.
Benim beğendiğim beni çok beğenmiyor.
Beni beğenini de ben beğenemiyorum.Çekim hissetmiyorum. :KK70:
2.evlilik için acele etmeyin.

Sizin daha temkinli olmanız lazım.

Back
X