- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
- 73
ben de onu diyorum 19 unda acilan konu, bugun ayın 25i...Bu baya samimi olunan, “ sürekli “ diye bahsedilen süre 3 hafta mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de onu diyorum 19 unda acilan konu, bugun ayın 25i...Bu baya samimi olunan, “ sürekli “ diye bahsedilen süre 3 hafta mı?
Yok yok, başta öyleydi ama konunun seyri değişti.. Evli adami kendine aşık sanip yakasina yapismasin, adamin karisina çamur atıp bu işi mübah görmesin, evliligin yikilmasina sebep olan konu sahibi olmasin diye cirpiniyoruz su an..Şuan sizin konunuza yorum yapanların hepsi evli mi de kocalarının peşine düşsün,insanlar sizi düşünüyor sitede açılmış binlerce konu var belki böyle adamın yalanlarına inanmayın diye yazıyorlar.
Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse yaAhahhahaah hiç güleceğim yoktu.ayol bize ne hacet.bu b.ku yiyen kendini senden nasıl kurtaracağını biliyomuş.baksana adam “amcamın kızıyla evliyim,amcama sözüm var,karımı boşayamam”demiş,kendini kurtarmış senden![]()
banlanacaksınız ama geçmiş olsun keşke yazmasaydınız

yav bebekleri de leylekler getırıyor zatiiiiii.evdeki kadınlar işe yaramıyormuş yaAyy ciddiye alıp yazmayın yaa lütfen önceki konusuna bakın daha 19 Ağustos'ta açmış 1 hafta olmuş hadi konuda da 1 haftadır konuşuyoruz demiş en fazla 2 hafta! ve bu konu sahibi 2 haftada evli adamın onun aşkından ölüp bittiğine geçici heves olmadığına kendini acayip inandırmış!!
Kaldı ki.konu sahibine açılan peşinden koşan da adam değil kendisi hocadan hoşlanmış ınstagramdan mesaj atmış gayet ciddi cevap vermiş adam sınra okulda yine yanına gidince buluşma teklif etmişmiş bir ınstagramda yazmayla yani hoca bildiğimiz abaza. Ama asıl olay konu sahibinin daha 2 haftada vay beni seviyor ben geçici heves değilim karısı karılık yapmıyor da ondan demesi. adama ilgisini belli eden o 2 haftada adamın onu sevdiğine inananda o bu adam evli midir diye düşünmeden bir de eee hangi erkek olsa bu fırsatı kaçırmaz
Yok 1 yoldur konuluyordum da evli olduğunu yenş öğrendim daha ne olucaktı ya ?
Evli erkeklere sarmışın ? Çünkü erkeğin beni kandırması elinin kiri orosbu olan yine kadın demiSen "Ben Erasmus yapıcam sevgili de yapıcaağğmm" diye ağlayan kız değil misin, o zaman "Sen bu koca merakıyla Erasmus falan çok yaparsın" demiştim de bana çemkirmiştin. Derdin okul bitirmek yerine şimdi de evli öğretim görevlileriyle ilişki yaşamak mı? Valla kaçıncı ilişkin için açtığın konu sayamıyorum artık, o kadar çok erkek değiştiriyorsun. Evli erkeklere kadar sarmışsın, şaka gibi. İnşallah hayal aleminde yaşadığın ilişkilerdir, yoksa üniversite çağında bir kızın düştüğü şu hal acınası.
Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
EVLİ
ADAMLARDAN
UZAK
DURUNUZ![]()
bize yazık oluyor ama vırt zırt banlanıyoruz çenemizi tutamadığımızdanGöze aldım
Anlamamakta ısrar esiyor...
Ben ona daha önce ilgi duyuyordum ama asla açılmamıştım ve tesadüfen o da bana duyuyormuşhiç mi sevilmedin evladım sen?
3 haftada severek ağlaya ağlaya ayrıldım da nesi.
3 haftada 2 kere buluşmuşsun. mesajla insan mı sevilir yahu.
hoşlanırsın ilgi duyarsın da anca o kadar.
Başıma birşey gelmeden çıksam iyi olacak bu konudan
Evli erkeklere sarmışın ? Çünkü erkeğin beni kandırması elinin kiri orosbu olan yine kadın demi
Yaşayarak görün o halde....
Kolay gelsin...

O tam da senin zihniyetin iste.. Adam masum, karisi kotu dmi? Karisinin da kotu ayaklari var iddialarina gore?Evli erkeklere sarmışın ? Çünkü erkeğin beni kandırması elinin kiri orosbu olan yine kadın demi
hayatında hıc mı sevgı gormedın ???Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
bize yazık oluyor ama vırt zırt banlanıyoruz çenemizi tutamadığımızdan