• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Şuan sizin konunuza yorum yapanların hepsi evli mi de kocalarının peşine düşsün,insanlar sizi düşünüyor sitede açılmış binlerce konu var belki böyle adamın yalanlarına inanmayın diye yazıyorlar.
Yok yok, başta öyleydi ama konunun seyri değişti.. Evli adami kendine aşık sanip yakasina yapismasin, adamin karisina çamur atıp bu işi mübah görmesin, evliligin yikilmasina sebep olan konu sahibi olmasin diye cirpiniyoruz su an..

Ahahhahaah hiç güleceğim yoktu.ayol bize ne hacet.bu b.ku yiyen kendini senden nasıl kurtaracağını biliyomuş.baksana adam “amcamın kızıyla evliyim,amcama sözüm var,karımı boşayamam”demiş,kendini kurtarmış senden :halay:
Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya

Ayy ciddiye alıp yazmayın yaa lütfen önceki konusuna bakın daha 19 Ağustos'ta açmış 1 hafta olmuş hadi konuda da 1 haftadır konuşuyoruz demiş en fazla 2 hafta! ve bu konu sahibi 2 haftada evli adamın onun aşkından ölüp bittiğine geçici heves olmadığına kendini acayip inandırmış!!

Kaldı ki.konu sahibine açılan peşinden koşan da adam değil kendisi hocadan hoşlanmış ınstagramdan mesaj atmış gayet ciddi cevap vermiş adam sınra okulda yine yanına gidince buluşma teklif etmişmiş bir ınstagramda yazmayla yani hoca bildiğimiz abaza. Ama asıl olay konu sahibinin daha 2 haftada vay beni seviyor ben geçici heves değilim karısı karılık yapmıyor da ondan demesi. adama ilgisini belli eden o 2 haftada adamın onu sevdiğine inananda o bu adam evli midir diye düşünmeden bir de eee hangi erkek olsa bu fırsatı kaçırmaz
yav bebekleri de leylekler getırıyor zatiiiiii.evdeki kadınlar işe yaramıyormuş ya

Sen "Ben Erasmus yapıcam sevgili de yapıcaağğmm" diye ağlayan kız değil misin, o zaman "Sen bu koca merakıyla Erasmus falan çok yaparsın" demiştim de bana çemkirmiştin. Derdin okul bitirmek yerine şimdi de evli öğretim görevlileriyle ilişki yaşamak mı? Valla kaçıncı ilişkin için açtığın konu sayamıyorum artık, o kadar çok erkek değiştiriyorsun. Evli erkeklere kadar sarmışsın, şaka gibi. İnşallah hayal aleminde yaşadığın ilişkilerdir, yoksa üniversite çağında bir kızın düştüğü şu hal acınası.
Evli erkeklere sarmışın ? Çünkü erkeğin beni kandırması elinin kiri orosbu olan yine kadın demi

Tamam güzelim sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun ve sonuna kadar haklısın ayrıca çok da mağdursun.

Adam evli ama seni sevmiş beğenmiş , gönül bu ferman dinlemiyor işte n'aparsın.Eşi de zaten kesin çirkindir bi' de doğum da yapmış 2 tane her yeri sarkmış falandır kadınlık da yapamıyodur eşine zaten.Ah canım ne kadar da mağdursun.Bu sevda bitmez , bitmemeli.3 hafta az bir zaman mı? Ömrün yarısı bu adamı severek geçmiş , aşkının peşinden git canım.

Bunları duymayı mı bekliyordun? Adam da kesin doktor.Hastanede nöbeti oluyormuş vs.Ondan büyük aşk olmuş 3 haftada.

EVLİ
ADAMLARDAN
UZAK
DURUNUZ:KK66:

Bu zihniyette çirkin, evli erkekler asıl başka kadınlardan uzak dursun, ben başka kadınlara değil eşimin yaptığına bakarım,

Konu sahibi şu an eşim yanımda, tatildeyiz uzandık dinleniyoruz, size yorum yazarken aklıma bile gelmedi emin olun. Eğer bir gün başka kadına gidecek olursa, o zaman derdine düşerim, siz rahat olun

hiç mi sevilmedin evladım sen?
3 haftada severek ağlaya ağlaya ayrıldım da nesi.
3 haftada 2 kere buluşmuşsun. mesajla insan mı sevilir yahu.
hoşlanırsın ilgi duyarsın da anca o kadar.
Ben ona daha önce ilgi duyuyordum ama asla açılmamıştım ve tesadüfen o da bana duyuyormuş

Evli erkeklere sarmışın ? Çünkü erkeğin beni kandırması elinin kiri orosbu olan yine kadın demi

Yoo ben sana öyle bir şey mi yazmışım? Öğretim görevlisiyle yazışma etme olayının etikliğini geçiyorum (hele ki sana ders veren bir hocaysa bu), adam evli hala diyorsun ki ben 2 ay daha yazışsam karısının yüzüne bakamazdı bilmem ne. Senin en baştan yapman gereken hocanla flörtleşmemek, yani sen şu sürece bile gelmemeliydin. Tabi ki evli erkeklere sarmışsın, o da ayrı karaktersiz bir eleman. Ama konu şu an sensin, hocan burada olmadığına göre o benim muhatabım değil haliyle.

Neden zamparaların açık hedefiyim diye sormalı mısın acaba kendine?
Yorumlara bakılırsa konu gerçek gibi görünmüyor ama gerçek diye soruyorum
Hele bir sor kendine;)

O tam da senin zihniyetin iste.. Adam masum, karisi kotu dmi? Karisinin da kotu ayaklari var iddialarina gore?
Şu durumda adami masum, kadini senin tabirinle o... yapan yine sensin..
Celisme kendinle..

Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
hayatında hıc mı sevgı gormedın ???
kıyamam .
yazık.

Back
X