artık gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(

livmoore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
33
3
1
28
arkadaşlr ben 17 yaşındayken aileme karşı gelerek sevdiğim kişiyle evlendim.ama eşim bana hep kötü davrandı dövdü evine bakmadı bir çocuğumuz oldu ama yine aynı devam etti.inanın dışarı bile çıkmıyordum akrabama gitsem hemen eve dönmem konusunda bana kızıyordu.artık dayanamadım ve boşandım.2 ay oldu boşanalı kızım 14 aylık.annemlerle kalıyorum.ama artık evde oturmaktan çok sıkıldım.çalışmak istiyorum annem ben senin çocuğuna bakamam.ver babasına bakmıcksan diyor.duşa girerken tut diye versem ben senin çocuğunamı bakıcam diye kızıyor.kızımda çok ağlıyor cidden.annem bana ben senin elinden neler çektim bebekken sen derdi eskiden.artık yok ilayda sen bu kadar değildin diyor.sürekli evdeyim süekli bi ağlama.zaten artık hayalini kurabilecğim bi geleceğimde yok inanın u son günlerde o kadar mutsuzumki sürekli boşş boş ağlıyorum.hep internetteyim ama artık internetten bile sıkıldım.ne yapıcağımıda hiç bilmiyorum.kızım dışarıyıda burnumdan getiriyor zaten gittiğimde.uslu uslu kucağımda oturan bir çocukta değil çünkü.beni çok yoruyor diye dışarıda gidemiyorum.napıyım hiç bilmiyorum.tek bildiğim artık sanki benim hiç hayatım olmıcakmış gibi hissettiğim.kendimi bi hiç gibi hissediyoorum kızlar.

cnm çok doğru karar vermekle zaten geleceğine ışık yakmışsın,bebeğin 2 yaşından sonra kreşe gidebilir sende çalışırsın ve herşeyin gitgide daha da düzeleceğine emin ol, güven kendine....babaya o çocuğu asla verme,belliki annen şu an kabullenemiyor ama zamanla kabullenecektir hatta bakmak bile isteyebilir...olumlu düşün hayat senin ve o miniğin daha güzel olması için fırsat verdi böyle düşün................

eğitim durumun nedir? açıktan bişeyler okumayı düşünebilirsin en azından bebeğin biraz daha büyüyene kadar. bebek büyüyünce de bakımı kolaylaşır biraz, anneni de o zaman ikna etmeye çalışırsın tekrar.

bu durumda yapılacak tek şey işe girip çalışman. hem eve de katkın olur. annenizin de sesi kesilir belki. insan torunu için nasıl böyle konuşabilir cok enteresan..

arkadaşlar bende anneme onu dedim ben çalışıyım paranında yarısını sana vereyim dedim ben çocukla uğraşamam dedi.bende zten babaya vermeyi istemiyorum çünkü rezil olur kızım onunla biliyorum.bi kere 1 hafta onla geçirdi kızım bir geldi ne banyo ettirmişler ne çamasırlarını yıkamışlar ne tırnaklarını kesmişler

Çocuğunuzun dışarda uslu uslu kucağınızda oturmasını mı bekliyorsunuz, orayı anlayamadım.
Gidin güvenli parklara, enerjisini atsın o da, hem temiz hava alın beraber.

Anneniz de bir hoş gerçekten, biraz merhametsiz sanırım.
Çocuk biraz daha büyüsün, maaşınızın tamamı bile kreşe gidecek olsa çalışın.

cnm annen tepkilimi sana?yani neden böyle düşünüyor sence?

Daha çok yeni ,2 ay olmuş.annenizin alışması biraz zaman alır ama alışıncada çok sahiplenir.şuan için fazla üstüne gitmeyin.

evet tamam ama benim kızım hiç oturmuyor.ne evde ne dışara.hani cidden çok hareketli.hiç yorulmak bilmiyor..evde bile oturduğunu pek görmedim.bazen hhiperaktifmi acaba diyorum.

Daha çok yeni ,2 ay olmuş.annenizin alışması biraz zaman alır ama alışıncada çok sahiplenir.şuan için fazla üstüne gitmeyin.
bende öyle yapıyorum.zaten çocuk benim sonuçta bakmak zorunda olmadığını düşünüyorum bende.sadce hani bunu blirttimki annen baksın sen çlış gibi bi öneri yapmasınlar diye.

parka falan götürün çocuk enerjisini atmazsa nasıl yorulsun..
sizde dışardan liseyi bitirin bu dönemde kızınızda büyümüş olur bu arada kreşe verir işe girersiniz.

Anneniz sizi cezalandırıyor sanırım cok yanlıs yapıyor sizin yaninizda olmasi gerekirken ne diyim insanlar cesit cesit siz sadece sabredin ..

keşke ailenizi arkanızda bırakıp kaçmasaydınız diyeceğim ama keşkelerin bi önemi yok rabbim yardımcınız olsun

evet tamam ama benim kızım hiç oturmuyor.ne evde ne dışara.hani cidden çok hareketli.hiç yorulmak bilmiyor..evde bile oturduğunu pek görmedim.bazen hhiperaktifmi acaba diyorum.

Çocuklar genelde oturmazlar zaten.

Beynini uyuşturacak şeyler (televizyon, tablet) olmadığı müddetçe hep koştururlar.

Düzenli parka çıksanız evdeki koşurmacası o kadar yormaz sizi.

bende öyle yapıyorum.zaten çocuk benim sonuçta bakmak zorunda olmadığını düşünüyorum bende.sadce hani bunu blirttimki annen baksın sen çlış gibi bi öneri yapmasınlar diye.
Önce dışardan eğitiminizi tamamlayın.sonra kızınız kreşe başlar sizde bir yere girebilirsiniz çok gençsiniz.
Kızınızın oturmasını beklemeyin herşeyi tanıyıp keşfetmesi lazım.

parka falan götürün çocuk enerjisini atmazsa nasıl yorulsun..
sizde dışardan liseyi bitirin bu dönemde kızınızda büyümüş olur bu arada kreşe verir işe girersiniz.
yani annem beni cezalandırmıyor onun düşünce tarzı farklı.hani annem gezmeyü sever.bu yaştan sonra çocukla uğraşamam gezip tozup hayatımı yaşacağım bi yaştayım çocuklarıda büyüüttüm sonuçta düşüncesinde.ceza olsa boşanmama izin vermez.hani bana kaç kere kaynanamda o tarz bi insan mesela.onun için hep diiyor ki o gezip tozacak bense çocukmu bakıcam k.bakma bak çocuğun diyor.ama ben ona kızmıyorum.yani benim çocuğum ben bakıcam tabiki ama sadece bu aralar kendimi yorgun hissediyorum hani hayatta bi yerim yokmuş gibi.bütün gün evde oturan bi amacı olmayan bi insan gibi.kendime yabancılaşıyorum.açıköğretime yazıldım bu sene ama kızla uğraşmaktan dders çalışamıyorumki.anneme yarım saat baksana diyorum benim yaşım var ben çocuk sesi kkaldıramıyorum diyo.hani blöf yaptım neyse öbür sene yazılmıyım sınava asya ders çalışmama izin vermiyor baksana dedim.bencede kızın büyüyünce yazıl dedi geçti. :/

Önce dışardan eğitiminizi tamamlayın.sonra kızınız kreşe başlar sizde bir yere girebilirsiniz çok gençsiniz.
Kızınızın oturmasını beklemeyin herşeyi tanıyıp keşfetmesi lazım.
açıköğretime yazıldım bu sene ama kızla uğraşmaktan dders çalışamıyorumki.anneme yarım saat baksana diyorum benim yaşım var ben çocuk sesi kkaldıramıyorum diyo.hani blöf yaptım neyse öbür sene yazılmıyım sınava asya ders çalışmama izin vermiyor baksana dedim.bencede kızın büyüyünce yazıl dedi geçti. :/

Erkek kardeşiniz var mı bilmem ama böyle söyleyen ,rahatına meraklı anneler,oğlunun çocuğu olduğunda anneye bile bırakmak istemiyor nerdeyse bakımını.Birazda eski eşinize tepkili olduğu için bakmak istemiyor.Yine de çocuğunu bırakta gel diyen ailelere bakarak şanslısınız diyebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…