artık gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(

Zamanında yapmışsın bir hata ama artık silkelen ve kensine gel ayaklarının üzerinde dur kızını kimseye muhtaç etme ona senin yaptığın hataları yapmasın en iyi şekilde yetiştir kimsenin hayatı dört dörtlük değildir kendine inan ve güven canım kızın için ayaklarının üzerinde durmak zorundasın

inan en değeerlim kızım.kreşe vermeyi düşünüyorum ama şuan çok ufak.hani diğer çocuklar sataşırsa kollayamaz.birde çok ağlak.hani bakan kişiler ben annesiyim sabrediyorum ağlaasına am başka biri sinirini şiddete başvurarak çıkarabilir.ondan biraz daha beklemeyi düşünüyorum kreş için

Ya ben Bebek bakan bile gördüm kreşte o çocuk ağlar tabiki gerginliği hissediyor o gerginlikte büyüyen çocukta sağlıklı olmuyor anneni Allah islah etsin ya bol dua et inana Allah dermanını verir.devlet zaten sana yardım eder kreş parası alırsın bi işe gir ağırda olsa gir annem motor sarmış bizi büyütürken tek başına abimle bakmış.ayrı binecek çıkarsın annelerle anlaşamıyorsan birde kocandan nafaka alırsın geçinip gidersin olmadı bi tanıdık bakıcı bul güvenebileceğin of kadın olmak çok zor çok bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…