Hastanelerin danışmanlarına başvur canım, mutlaka dönüş alırsın. Bu işinde mutsuzsun bu evliliğe de yansır, iş meselesi düzeltmeden evlenme
Başka iş mi yok
Mutlu değilsen başka iş bak
Para biriktirene kadar da evlenme böyle düşünüyosan
Tabi ki hiçbir patron hata istemez işleri düzgün yürümeli bu iş için para alıyorsun ama kimisi daha ılımlı yaklaşır böyle bi işverenle de çalışabilirsin.
Başka iş mi yok
Mutlu değilsen başka iş bak
Para biriktirene kadar da evlenme böyle düşünüyosan
Tabi ki hiçbir patron hata istemez işleri düzgün yürümeli bu iş için para alıyorsun ama kimisi daha ılımlı yaklaşır böyle bi işverenle de çalışabilirsin.
düğün tarihin belli mi ?
Yazdığın ilk satırı bir an ben mi yazdım diye tereddüt ettim.Merhabalar,
2,5 yıldır bir firmada hem ön muhasebe+satın alma + teklif hazırlama+ telefonlara bakma vs işlere ben bakıyorum iğne bile kaybolsa benden biliniyor o derece.. Her şeyden beni sorumlu tutuyorlar bazen hata yapıyorum her hata yaptığımda lafımı yiyorum defalarca kez ayrılmak istedim fakat evleneceğim para biriktirmem lazım çıkamıyorumNe yapacağımı bilemiyorum.
Bugün yine bir evrağı patrona vermeyi unuttum diye geldi bana bağırmaya başladı ne olduğunu anlamadım bile dikkat edeceksin bir daha hata istemiyorum yoksa büyük arıza çıkarmış.. Bağırıp çağırıp çıkasım geldi ama işte elim kolum bağlıBüyük kurumsal firmalara başvurdum ama hiç dönüşte yok.. Her firma böyle midir?
Ben çalışmaktan soğudum artık evlenince kocamın eline bakmak istemiyorum
çok çakalca olcak ama evlendikten sonra ayrıl :d tazminat veriyolar galiba öyle bi durumdaEvet 1 aya kadar nikahım var
Yazdığın ilk satırı bir an ben mi yazdım diye tereddüt ettim.
Düğün tarihin yakınsa eğer sakın çıkma sık dişini biraz daha. Evlilik nedeni ile işten ayrılmak istediğini gösterirsin tazminatınıda alır çıkarsın aldığın para seni en azından 3 -4 ay idare eder o sırada kendine güzel bir iş bulursun.
Evleneceğin kişinin maddi durumunu bilmiyorum ama eğer maddi sıkıntınız olmayacaksa o sırada evliliğinin tadını çıkarırsın.
Samimiyetimle söylüyorum hem ev hem iş bide koca ilk zamanlar bunların hepsine adapte olmak çok zor.
İşin içinse mailine hatırlatma ekle sana sürekli hatırlatır unutmazsın.
cv ni internette ornek cvlere bakarak susulu cumlelerle haziirla. her isi yaptigini yazma mesela. on muhasebe ya da sadece asiste ettigini yaz. hangi alanda uzmanlasmak istiyorsan onu yaz. ne cok uzun ne cok kisa olsun cv fotografin mutlaka ama mutlaka vesikalik ya da ona yakin bisey olsun. belediyenin actigi ucretsiz veya ucuz kurslar var onlara katil. cv de yaptigin osleri madde madde belirt. turkce kurallarina uy.Çok başvurdum fakat dönüş olmuyor
Kac para aliyorsun bu eziyet icin diye merak etmistim ki 1600 liraymis .
Bagirip cagirmak bi cozum bazen cok ise yariyor .
Ama bu kadar eziyet 1600 lira icin deger mi bi dusun lutfen .
Illaki baska isler vardir .
Iclerinde insan olan insan vardir .
Hem ayni anda bi suru is yaptircak hem ucuza eleman calistircak
Yazik bu tiplere ya ..
Ceyiz parasi alabiliyorsunuz sanirim bi arastirin .
Ve ordan tez zamanda kurtulun insallah
sigortan yatiyor mu?
sigortan yatiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?