Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana dediği tek şey sözünde durmadılar yan çizdiler ben onlara güvenerek çıkmadım bu yola dedi.
Merhabalar ,
7 aydır nişanlıyım nişanlımla hiçbir problemim yok Allah'a şükür birbirimiz çok seviyoruz yalnız ailesinin sözlerini tutmaları beni çıldırtıyor. Evlilik konusunda daha önce aileler bir araya geldi ve maddi anlamda neler yapılacağını konuştuk. Bunun üzerine benim ailem bana destek olacak onun ailesi de ona destek olacaktı fakat bu süre zarfında ailesinden 5 kuruş para çıkmıyor nişanlım 2000 tl ile herşeyi kendi yapmaya çalışıyor diyeceksiniz neden ailesine güvendin? Aslında ben onlardan birşey beklemiyordum hatta dedim ki bizim çok borcumuz olacak düğünü nisan ayı'na uzatalım para biriktirelim dedim, bana ve aileme hayır uzatmaya gerek yok eşyaları biz alacağız geri kalan ıvır zıvırları oğlum alacak dediler bizde bunun üzerine düğünü ekim ayına çektik.. Fakat dün nişanlım bana ailem bize çok destek olamayacakmış deyince beynim durdu resmen!! Kavga ettik artık ben ona patladım madem yardım etmeyeceklerdi neden bizi kandırdılar neden düğünü erkene aldık dediğimde ne yapayım ailem yan çizdi dedi sadece .. Ve ben dünden beri sinirden uyuyamıyorum evlilik stresi yüzünden başımda ve vücudumda egzama başladıAilemle konuşmadım bu durumu ne yapmayalım? Haftaya nikahım var delirmek üzereyim
![]()
valla bu gelenek miymiş düğünden önce neler yapılacak ne takılacak filan diye konuşulması. biz tek kelime dahi etmedik. ya beyaz eşya alacaktım ya da yatak odası. babam biraz buruk olunca yatak odası lafına direkt beyaz eşya dedim. onun dışında ne takacaksınız diye sormadık hayatta da sormayız.
sadece düğün meselesinde değil, ailenin evinde kira ödemeden oturma meselesinde sence nişanlın ailesinin etkisinde mi davrandı, yoksa ailene minnet etmemek için ailem kabul etmiyor mu dedi?Bana dediği tek şey sözünde durmadılar yan çizdiler ben onlara güvenerek çıkmadım bu yola dedi.
Hayır ben aşktan gözü kör olanlardan değilim genelde mantıkla yola çıkarım daha öncede söz atmış biriyim. Ama nişanlım ailesi gibi değil 1 kruşu olsa bile benle paylaşır yani ama ailesi beni delirtti artık
Ne yazık ki doğru...Canım müstakbel eşinin ailesinden bir iğne bile bekleme hiçbirşey bekleme..yoksa sen üzülürsün
Artık roller değişti evliliklerde kız tarafı alıyor yapıyor erkek tarafı kılını kıpırdatmıyor
sadece düğün meselesinde değil, ailenin evinde kira ödemeden oturma meselesinde sence nişanlın ailesinin etkisinde mi davrandı, yoksa ailene minnet etmemek için ailem kabul etmiyor mu dedi?
nişanlını en iyi sen tanırsın, ana kuzusu mu, kendi kararlarını alabilen biri mi?
ona göre karar ver.
gördüğüm kadarıyla iki ailede yan çiziyor.
birbirinizden kuvvet alın.
Sakin kendi ailene yuklenme simdi erkeklerde tuhaf bu dugun dernek isinde erkek ailelerideMerhabalar ,
7 aydır nişanlıyım nişanlımla hiçbir problemim yok Allah'a şükür birbirimiz çok seviyoruz yalnız ailesinin sözlerini tutmaları beni çıldırtıyor. Evlilik konusunda daha önce aileler bir araya geldi ve maddi anlamda neler yapılacağını konuştuk. Bunun üzerine benim ailem bana destek olacak onun ailesi de ona destek olacaktı fakat bu süre zarfında ailesinden 5 kuruş para çıkmıyor nişanlım 2000 tl ile herşeyi kendi yapmaya çalışıyor diyeceksiniz neden ailesine güvendin? Aslında ben onlardan birşey beklemiyordum hatta dedim ki bizim çok borcumuz olacak düğünü nisan ayı'na uzatalım para biriktirelim dedim, bana ve aileme hayır uzatmaya gerek yok eşyaları biz alacağız geri kalan ıvır zıvırları oğlum alacak dediler bizde bunun üzerine düğünü ekim ayına çektik.. Fakat dün nişanlım bana ailem bize çok destek olamayacakmış deyince beynim durdu resmen!! Kavga ettik artık ben ona patladım madem yardım etmeyeceklerdi neden bizi kandırdılar neden düğünü erkene aldık dediğimde ne yapayım ailem yan çizdi dedi sadece .. Ve ben dünden beri sinirden uyuyamıyorum evlilik stresi yüzünden başımda ve vücudumda egzama başladıAilemle konuşmadım bu durumu ne yapmayalım? Haftaya nikahım var delirmek üzereyim
![]()