canım bence destek almalısın anksiyete az çok toplumun her kesiminde var bu durumu çok fazla gözünde büyütme fakat bir psikolojik yardım almanı tavsiye ederim aile ve evlilik danışmanlığı yapan bir uzman olarak senin yazdııklarına göre bir neden sonuç ilişkisi çıkardım lütfen yanliş anlama ama erkek arkadaşın senin ona olan zafiyetini çok iyi biliyor sana ne söylerse söylesin hiç gitmeyeceğini düşünüyor erkekler çoğu zaman birlikte oldukları kadının hep bıraktıkları yerde olduğunu bilmenin rehavetine kapılırlar senin partnerindede aynı rehavet söz konusu aranızda cinsel paylaşımlarda mevcut ise bu rehavet iki katı fazlalaşıyor olabilir asıl soru sen neden onsuz yapamayacağını ve neden onsuz çaresiz hissediyorsun? kendini bunun özüne inmek gerekir kökeninde yatan şey kendine güven eksikliğimi ? bu cevapları sende kendine dürüstçe verebilirsen bütün problemlerini çözebilirsin sevgiler...aslında nerden başlıcamı bilmiyorum. 5yıldır süren bi ilişkim vardı. mutlu sorunsuz bir çift değildik.sürekli benim çabalarımla fedakarlıklarımla bi yerlere geldik. dün yine bi tartışma yaşadık ve bana inanın çok zoruma giden şeyler söyledi en büyük pişmanlığımsın başıma gelen en kötü şeysin gibi şeyler hazmetmeye çalışıyorum ama çok yoruldum artık ve ben bunların sonucunda hiçbirşey diyememdim.cevap vermedim susuyorum yutmaya çalışıyorum. ve nasıl bişeydir bu ki bilmiyorum ben onu gerçekten seviyorum kendime yaptığım en büyük saygısızlık farkındayım ama engel olamıyorumaramasını bekliyorum beklemicem diyorum ama bekliyorum. ve arkadaşlar bende anksiyete bozukluğuda var endişe ve kaygı yani sürekli. bu da çok etkiliyo onsuz yapamıcakmışım çaresizmişim gbi hissediyorum.sizce artık nasıl davranmalıyım yalnızım lütfen bana birşeyler söyleyin..
çok sağolun yazdıklarınız için. evet beni çok iyi tanıyor ve bunu kullanıyor bunun da farkındayım naparsa yapsın gitmicemi düşünüyor. rahatsızlığıma gelince uzun yıllardır tedavi görüyorum şuanda da öyle ilaç kullanıyorum. ben seviyorum onu bu çok saçma belki ama mutlu olmak istiyorum onunla. onsuz paniğe kapılıyorum dediğim gbi çaresiz hissediyorum kendimi belki hayatımın merkezine koyduğum çok önemseyip benimsediğim için olabilir ama artık böyle olmak istemiyorum.artık ona karşı güçlü olmak istiyorum.
bu zamana kadar hep ben aradım hep ben adım attım aramak istemiyorum zaten artık tutmak istiyorum kendimi ama bu gücü bulamıyorum kendimde. 22 yaşındayım o da 22 yaşında.böyle söylemesinin sebebi bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama birlikte olduk belki o yüzden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?