tatlmm bana kalırsa biriyle bi birliktelk demek, pişmanlık gbi bi hissiyata sürüklüosa insanı,o ilişki yürümuyordur güzelim.. sürüklenıyordur.. bişeyler bitmiştir.. en başta da saygı .. ki bu en önemlı faktör. bnmde 8 yıllık bir ilşkm var ama yıllardır bn sevglımden ne kdr tartısısrsak tartsalm bu sekılde cumleler duymadım..sen olsan napardın dersen.. ben olsam burnunu cok feci sürttürürdm :))) ve şunu unutmaaa sen onu düşündgnde "İYİKİ TANIMIŞIM" diye düşünurken o bnm herseym onsuz yapamam derken o sana pişmanlık cumlelerı kuruyorr.. ilşkıde "İYİKİ" olmalı "KEŞKE" olmamalı... bence bu hemen yumsama derm ben.. burnunu sürttur kiii bırdaha sana bu sekılde konusamasın.. aksi takdırde sen hemen affedersen hatasını anlamaz ve en ufak bı tartsmada bu sözlerı hatta belkı daha fazlasını da söyler sana.. ağırlıgını koy derım benn.. hata yaptgnı anlasın
bu çok acımasız oldu:) :S ben sadece benle birlikte olduğu için devam ettirmeye çalıştığını düşünmüyorum çok fazla tabiki etkisi var. şuan sadece aramasını bekliyorum ve acaba aradığında neler dicek yada diyebilcek merak ediyorum zaten aramazsa yapacak bişeyim kalmadı.
tatlmm bana kalırsa biriyle bi birliktelk demek, pişmanlık gbi bi hissiyata sürüklüosa insanı,o ilişki yürümuyordur güzelim.. sürüklenıyordur.. bişeyler bitmiştir.. en başta da saygı .. ki bu en önemlı faktör. bnmde 8 yıllık bir ilşkm var ama yıllardır bn sevglımden ne kdr tartısısrsak tartsalm bu sekılde cumleler duymadım..sen olsan napardın dersen.. ben olsam burnunu cok feci sürttürürdm :))) ve şunu unutmaaa sen onu düşündgnde "İYİKİ TANIMIŞIM" diye düşünurken o bnm herseym onsuz yapamam derken o sana pişmanlık cumlelerı kuruyorr.. ilşkıde "İYİKİ" olmalı "KEŞKE" olmamalı... bence bu hemen yumsama derm ben.. burnunu sürttur kiii bırdaha sana bu sekılde konusamasın.. aksi takdırde sen hemen affedersen hatasını anlamaz ve en ufak bı tartsmada bu sözlerı hatta belkı daha fazlasını da söyler sana.. ağırlıgını koy derım benn.. hata yaptgnı anlasın
Acımasız olan ben değilim. Sevgilin ve o sözleri. "Sen benim en büyük pişmanlığımsın" ı bana açıkla lütfen. Başka bir şekilde açıkla :)
Benim yorumum bu. Sen göreceksin zaten. Bakalım arayacak mı? Ne diyecek? Ama bu cümlesinin hesabını sorman gerek. Neden demiş bu cümleyi ?
sen arama artık ılımlı olma sırası onda dıye dşunuyorum kalbı kırılan sensın. eğer senı gerçektenn ıstıyosa o gelsın, arasın, alttan alsın ozurler dılesın.. yanı senın çabaladığın gıbı o da çabalasın eğer yapmıyosa zaten ondan sana ıyı bı eş ıyı bı gelecek olamaz. senden daha mı onemlı sevmek kendınden ustun tutmak olamamlıdr.. kndı değerının farkına var ltfen.
Kendine yapacağın en büyük kötülük bu sözlerden sora zaten itek kaka sürdürdüğün ilişkin için bir kez daha gururundan ödün vermektir. Bu problemi yaşan tek kişi inan sen değilsin ve ben hatta kendim de dahil böyle bağımlılık derecesinde seven insanların sayısını bile hatırlamıyorum...
Aradan yıllar geçtiğinde ki henüz çok gençsin, kendine çok kızacaksın.
Aslında kopamadığın o değil alışkanlıklar ve yalnız kalma korkusu, sevdiğin adam o değil, en başta sevdiğin insan ama artık ondan eser kalmadı, ya da senin gözün açıldı...
Bir ilişki ite kaka yürüyorsa zaten o ilişkiyi sürdürmenin mantığı yoktur, azcık dirayetli olunup " güle güle arkadaşım sen yoluna ben yoluna" denmelidir.
Yani zaten şimdi size ne desek de 5 gün sonra yine mesaj bekleyecek, ya da mesaj atacaksınız. Bir gün " oh kurtuldum deyip bir daha yüzüne bakmam deyip, ertesi gün hüngür hüngür ağlayacaksınız.
Bu bir süreçtir, bu yüzden ben size KENDİNİZDEN BAŞKA KİMSENİN yardım edemeyeceğini söyleyeyim.
Tek yapmanız gereken, kendinize saygı duyup , kendinizin değerinin farkına varmanızdır.
Azcık güçlü olun, en geç bir senede tamamen atlatacağınıza inanın. Sabırsızlanmayın, 1 ayda falan unutmayı beklemeyin, unutamayınca ahh yok işte ben onu çok seviyorum olmuyor demeyin, SABIR OLACAK DEYİN...
Kendine yapacağın en büyük kötülük bu sözlerden sora zaten itek kaka sürdürdüğün ilişkin için bir kez daha gururundan ödün vermektir. Bu problemi yaşan tek kişi inan sen değilsin ve ben hatta kendim de dahil böyle bağımlılık derecesinde seven insanların sayısını bile hatırlamıyorum...
Aradan yıllar geçtiğinde ki henüz çok gençsin, kendine çok kızacaksın.
Aslında kopamadığın o değil alışkanlıklar ve yalnız kalma korkusu, sevdiğin adam o değil, en başta sevdiğin insan ama artık ondan eser kalmadı, ya da senin gözün açıldı...
Bir ilişki ite kaka yürüyorsa zaten o ilişkiyi sürdürmenin mantığı yoktur, azcık dirayetli olunup " güle güle arkadaşım sen yoluna ben yoluna" denmelidir.
Yani zaten şimdi size ne desek de 5 gün sonra yine mesaj bekleyecek, ya da mesaj atacaksınız. Bir gün " oh kurtuldum deyip bir daha yüzüne bakmam deyip, ertesi gün hüngür hüngür ağlayacaksınız.
Bu bir süreçtir, bu yüzden ben size KENDİNİZDEN BAŞKA KİMSENİN yardım edemeyeceğini söyleyeyim.
Tek yapmanız gereken, kendinize saygı duyup , kendinizin değerinin farkına varmanızdır.
Azcık güçlü olun, en geç bir senede tamamen atlatacağınıza inanın. Sabırsızlanmayın, 1 ayda falan unutmayı beklemeyin, unutamayınca ahh yok işte ben onu çok seviyorum olmuyor demeyin, SABIR OLACAK DEYİN...
benmde 2,5 yıllık ilşkm bitti gibi şuan..ve sana yazılan yorumlar gerçkten çok motive edici olmş ve kendime de pay çıkardım..
bizde birlkte oldukilşkmz esnasında yemedğim hakaret,dayak kalmadı.tamam dayak belki abartı olur ama o hakretleri demeseydi vursaydı daha iyi olurdu dedğim çok anlar oldu... sırf birlkte olduk diye ayrılamadım o insandan ben..öldürsede kendimi ona mecbur hissettm.ki halada öyle hissedyrum.. ben onun tüm yaptıklarına rağmen onu bırakmadım.ha sevgimde var tabi..ama mecburiyet daha fzla..
bence sevgilin birlkte olmanızdan dolayı destek alıyor ve bu dedğinin ardı arkası gelmez..daha ne laflar duyacaksın..kalbini çok yakacak,incitecek seni..belkide aldatacak..yanlış anlama kesin böyle olmk zorunda değil ilşkiniz.ama tecrübemden dolayı diyorum... benm psikolojm bozuldu onun şiddetinden, şirretnden..lütfen ezdrme kendini..ben bştan ezdirdim ve hep öyle gitti... güçlü olmaya çalış..ne bileyim kişisel gelişim kitpları oku ve hobiler edin kendine...
arkadaşım daha 22 yaşındasın kpss sınavına hazırlanıosun.. hayatın başındasın neden bi erkek için bu kadar üzülüp kendini harap ediosun demio güzelim değmio...
benim açtığım konuya bakarsan nişandan ayrıldım birsüür sorun yaşadım herşeye rağmen bazen çok özlyrm ama kendimi daha çok sevmek zorundayım kendime değer vermek zorundayım.. sen kendine saygı duymaz değer vermezsen inan kimse vermio...
şimdide sana bu şekilde konuşması hiç hoş değil daha bunun nişanı var,düğünü var eğer sorun varsa aşmıo kolay kolay.. daha doğrusu saygı bozulduysa...
ilerde benim gibi nişanlanıp ayrılmak yada diğer arkadaşlar gibi boşanıp ayrılmak istemiosan kendi değerini hissettir o adama ... ha anlamıyosada yol ver gitsin...
inan gün gelir bu üzüldüğüne üzülürsün...
herşey kendini sevmekle başlıoo
ayrıldınız mı tamamen? sadece birlikte olduğunuz için mi bırakamıyosun yada sadece birlikte olduğunuz için mi seninle birlikte olduğunu düşünüyosun?
evet ayrıldık ama ben arayıp sormdan duramıyorum..senin gibi devmlı arayan soran ben oldum..ilişkide savaşan emek harcayan bendim..ama o çok sorunlu bi insandı..devmlı tartışacak kavga edecek yer arıyordu..sadece birlkte olduğumuz için bırakamıyor değildim..seviyorumda..ama ona göre anlaşamıyoruz ve birarada yapamıyoruz.evt gerçkten mutsuz giden birlkteliğimz oldu..ama düzelmesi içn bekledm..ben tüm yaptıklarına rağmen belki değişir diye umut ettm..bırakamadım....sonuçta yine ayrılan o oldu..gerçekten DEĞMEZ biliyormusun!biz kızlar kendimizi çok ezdiriyoruz
bence sende artık arama.bırak umut etmekten düzelir mutlu oluruz demekten..gördüğün gibi tek birlikte olan ve bu durumda olan sen değilsin. bazen insan hatalarının arkasında durmayı öğrenmeli.bir hata yaptık ve sonucuna katlanmalıyız. sende farkındasın herşeyin olmucanı görüyosun görüyoruz..
doğru söylüyorsun...
ben ve o aynı şehrde okuyoruz..tam 1hfta snra benm üniversite tamamen bityr ve memleketime döncem..o ben yokken neyi kaybettiğini çok iyi anlayacak
aramıcam..kendimizi kandırmayalım dedğin gibi..birşeyin düzeldiği yok..bu insanlar bize şimdiden bunları yaşattı..evlenince yada evlenme arifesinde hiç biizm istediklerimiz olmayacaktı sana söyliyim..
nyse çıkmam gerk..sabırlı olmalyız..ve sadeece rabbimizden af merhamet dilemeliyz..
evet değmiyo biliyorum ama işte unutamıcakmışım gibi veya yaşadığımız şeylerden dolayı, kendimi çaresiz hissediyorum. sadece onunla mutlu olucakmışım gbi düşünüyorum. halbuki bana bunları diyen birinden artık hiçbirşey beklememem gerekiyor. sanırım çok güçsüzüm.
gücünü nasıl toplarsın peki
öncelikle yemene içmene dikkat et,kendini sevmekle başla herşeye ,sınava çokda vaktin kalmadı sadece sınava odaklan çalışmıomuşun evdeymişin gece gündüz ders çalış bi yere atanmaya bak...arada çık gez toz.. sinemaya git... güzel kitaplar al oku...müzik dinle slow dinleme ama..ve dua ett... ben değerliyim de sürekli kendine
gücünü topladıktan sonra taşlar yerine oturur merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?