artik gitcek bu kilolar

pingu92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
307
9
48
- Yurtdışı
Bu kacinci gunlugum bilmiotlyorum ama bu sefer olucak

cok kirildim kilollu oldugum icin bunu erkek arkadasim hep yuzume vuruyor
hatta yaza kadar zayiflamassam ayrilma taraftari bide beni guya sevdini soyluyor

Bende onu seviyorum yoksa simdiye coktan ayrilirdim beni 65 kiloyla tanidi.simdi 87 kiloyum

ama cok hirs yaptim kendime yaza kadar 6 li rakMlari.gormek istiorum birbirmize destek olalim

ne demek yaza kadar kilo veremezsem ayrılmakla tehdit ediyor. Ne kadar kırıcı... İnat et, ver kilolarını sen ondan ayrıl...

Aslinda simdi den ayrilmayi dusundum ayrildim sonra ozur diledi belki bi gun alisirim.senin kilolu olmana dedi bende sevdigim.icin ayrilamadim

Ama hala tekrarlio zayifla diye ailesinle taanismayi mesela cok istiorum ince zayifla sonra tanistircam diyor gururum cok kirilio kendim den o an nefret ediorum

ama kiloyu verip ona inat havalancancam sonrada o benim.pesimden ko§un ailemle tanistirim diyee

bügün cok zor gecti ilk günümdü ve zor dayanayiorum ama eminim ki bu sefer olucak

yediklerim
24.12.12

Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates

ara:
1 havuc

Öglen :

kirmizi lahana salatasi

Aksam :
1 kase corba

bugun malesef spor yapamadim ama yarindan itibaren yürümeye baslicam

Merhaba arkadasim,oncelikle erkek arkadasinin sana soylediklerine diyecek birsey bulamiyorum sadece cok kirici sozler oldugunu biliyorum...

Bende ayni senin gibiyim kac kere basladim kac kere unuttum diyetlerimi , sporlarimi vs vs...
Yasin,boyun,nedir ? Kac kilo vermek istiyorsun?
Ben 21 yasimdayim,170 boy 93 kilo :/ Bu tablo daha fena degil mi :2:

tatlım feci bi sevgilin varmış ben bile üzüldüm burdan seni üzdüğü için. çok kızıyorum erkeklere sağlık için zayıflamanı isteyebilir lakin sırf güzel görünmen için ayrılmak fikrini dahi sunmamalıydı.
inanmak başarmanın yarısıdır derler ya aynen öyle gevşeme asla bırakma kendini sen yemekler önünde diz çökeceğine yemekler senn önünde çöksün sen hükmet onlara. muhtemelen yaşın da küçüktür senin bu demektir ki yaşayacağın geçireceğin tanıyacağın çok insan çok zaman var. zamanla çok daha iyi analiz edersin bunları lakin şuan kendi sağlığına odaklan ve kendini düşün. zaman zaman çok acıkacaksın pes etme durumuna geleceksin sıkılacaksın bıkacaksın bunalıp belki ağladığında olacak ama bil ki seni senden çok kimse düşünüp sevemez.
ben senin takipcin olucam tatlım, doğru yoldasın durmak yok..!

Cok tesekkür ederim beni desteklediginiz icin

Artik biktim yanliz olmicanin farkindayim bana en cok destek lazim
ailem destek oluyo ama ginede beni anlayamiyolar
diyet pskolojisindeykene insan bi acaip oluyo
kendini yanliz hisediyo

umarim hepimiz basaririz
gün gelecek ki ben zayiflicam ve o bana hakaret eden insanlarin agzi acik kalacak ...

kahvaltim bugun hic iyi degildi

sabah : 1 sosik, yarim dilim ekmek, 1 yumurta, kucuk dilim pizza

pizza yi yedigim icin cok pismanlik duyuorum

Kizlar cok hirssslandim mecburrum bu kilolari vermeye vercem de

bügün kahvaltim :

1 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 bardak taze sklmis portakal suyu

evet kizlarrr 87 den 83.6 kg ya düstümmm ve cokk mutluyummm ama geceleri cokkk zor geciyo karnim aclik dan kaziliyo
ama ginede mecbur hissediyorum kendimi ve yemiyorumm

bügün kü yediklerim 29.12.12

sabah : yarim dilim ekmek, 1 yumurta, zeytin

15:00 yarim dilim ekmek yogrutlu cacik

ara: 1 mandalin yicem ins

aksam : da corba düsünüyorum

Kolay gelsin canim.Verdigin kilolarin icin tebrik ederim fakat az yemiyor musun ? Ben pek bilmiyorum ama bana cok az geldi menun.
Eger boyle yaparsan ilerde birazcik diyeti boz hemen kilo alirsin diye biliyorummm. :18:

Aslinda simdi den ayrilmayi dusundum ayrildim sonra ozur diledi belki bi gun alisirim.senin kilolu olmana dedi bende sevdigim.icin ayrilamadim

Ama hala tekrarlio zayifla diye ailesinle taanismayi mesela cok istiorum ince zayifla sonra tanistircam diyor gururum cok kirilio kendim den o an nefret ediorum

ama kiloyu verip ona inat havalancancam sonrada o benim.pesimden ko§un ailemle tanistirim diyee

Bu durum gerçekten çok kırıcı, üzücü. :/ Allah yardımcın olsun. İnşallah istediğin kiloya düşebilirsin..

Bir once ki msjim da bunu yazmistim fakat gormedin sanirim.

Merhaba arkadasim,oncelikle erkek arkadasinin sana soylediklerine diyecek birsey bulamiyorum sadece cok kirici sozler oldugunu biliyorum...

Bende ayni senin gibiyim kac kere basladim kac kere unuttum diyetlerimi , sporlarimi vs vs...
Ben 21 yasimdayim,170 boy 93 kilo :/ Bu tablo daha fena degil mi

Bu durum gerçekten çok kırıcı, üzücü. :/ Allah yardımcın olsun. İnşallah istediğin kiloya düşebilirsin..

hemde nasil kirci ama napalim artik bi sekilde vercem bu kilolari ilk basta kendim icin tabiki hic kimse icin degisemem kusura bakmasin :))

ama 65 kilodan birden 87 ye ciktim bu herkez icin sasirtici oldu
ailem bile kizim sana noldu birden böyle diyolar :))
bende diyorum kabak da yata yata büyüyo :)

benim kilom 87 ydi suan 83,6 kiloyum
boyumda da 1.70 yasim 20

eski kiloma geri dönmek istyiorum yani 65 hedefim 70 de olsam sevinirim .)

aramizda pek bi fark yok senin de boyun felan kisa degil birbirmize destek olalim beraber zayiflayalim :)

canim peki günlügün varmi senin bulamadim da ?=

Back
X