artik gitcek bu kilolar

30.12.12 ( kilom 83,6 )

bügün yediklerim sanki cok kacirdim bugun

bugun baya bi gec kalktim ve kalkar kalmaz da yogurlu cacik yedim

12.30

yogurtlu cacik hazir 1 kase. 2 dilim beyaz ekmek

ara bi kahve ( 2.t tatlandirici)
1 portakal

15.00

3 kasiik gine hazir cacik 1 dilim ekmek

ara : 1 kahve (2. tane tatlandirci =

tatlandirci kalorisi ne kadar bilymiorum ama kahve yi de cok seviyorumm

ayrica cacik da marketden alinan bi cacik di yani icinde sadece yogurt yok sürme peynir felan da var :S

Bu kacinci gunlugum bilmiotlyorum ama bu sefer olucak

cok kirildim kilollu oldugum icin bunu erkek arkadasim hep yuzume vuruyor
hatta yaza kadar zayiflamassam ayrilma taraftari bide beni guya sevdini soyluyor

Bende onu seviyorum yoksa simdiye coktan ayrilirdim beni 65 kiloyla tanidi.simdi 87 kiloyum

ama cok hirs yaptim kendime yaza kadar 6 li rakMlari.gormek istiorum birbirmize destek olalim

Canım zayıflamaya karar vermen çok güzel yalnız, seni kiloların yüzünden bırakacak birinden hayır gelir mi emin değilim..
Zayıflama konusunda destek olabiliriz birbirimize çok isterim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/584136-25-kilo-vermekkk.html biraz yazılarımı oku istersen :)

Merhaba canim,yurtdisin da oldugum icin yazilanlara biraz gec cevap veriyorum kusura bakma.

Benim gunlugum var fakat uzunnnn zamandir kullanmiyorum diyette olmadigim icin.
Evet yaslarimiz hemen hemen ayni :) Boylarimiz da oyle :)

erkek arkadaşını çok seviyor olman onun seni kırmasına sessiz kalmanı gerektirmez.onun sana olan sevgisinden biraz şüpheliyim ben.bence sen onun için değil kendin için zayıfla,boşver herşeyden ve herkesten çok kendini sev

Merhaba canim,yurtdisin da oldugum icin yazilanlara biraz gec cevap veriyorum kusura bakma.

Benim gunlugum var fakat uzunnnn zamandir kullanmiyorum diyette olmadigim icin.
Evet yaslarimiz hemen hemen ayni :) Boylarimiz da oyle :)

Bende almanyadanim sen nerden sin :))

umarimmm veririz ya su kilolari biktimmmm artik kilo derdin den :)
keske günlügün olsaydi günlük yediklerini yazardin neyse artik beni o zaman arada sirada kontrolle gell

erkek arkadaşını çok seviyor olman onun seni kırmasına sessiz kalmanı gerektirmez.onun sana olan sevgisinden biraz şüpheliyim ben.bence sen onun için değil kendin için zayıfla,boşver herşeyden ve herkesten çok kendini sev

zate artik ondan bana hayir geliceni zannetmiyorum ama bi yandan da vaz gecemyiorum bile bile onun hayirsiz oldunu ginede birakamiyorum ama zayiflim ben ona neler neler yapicamm :))

onun bana dediklerini ben ona bu sefer dicemmm :)) ki anlassin neler cektim onun yüzünden kac aksam aglmaktan uyuyamadim

Bende almanyadanim sen nerden sin :))

umarimmm veririz ya su kilolari biktimmmm artik kilo derdin den :)
keske günlügün olsaydi günlük yediklerini yazardin neyse artik beni o zaman arada sirada kontrolle gell

Ben Amerika'dayim canim.
Valla kilo ben de cok sorun yaratiyor.Mantar hastaligim gecmiyor,yururken nefes nefese kaliyorum bazen,yataktan bile 3 hamle de yuvarlanarak kalkiyorum :33:
Olmadi benim gunlugume devam ederim.

Bu arada herkesin yeni yilini kutluyorummmmm :46:

menün nerede bakiyim :45:

spor yapıyor musun, neler yaptın iki gündür ???

spor suan fazla yapamadim bu zamana kadar onceden öglenleri uykuyu cok severdim hala da seviyorum ama öglen uykusuna yatmiyorum gayret gösteriyorum
ama spor salonuna üyeyim ama gitmeye üsenyiorum yanlizkene

bugunku menüm

sabah : 1 dilim ekmek, 1 yumurta, zeytin

öglen : bi nescafe (2 tane tatlandirci )

aksam 1 tabakkk makarna offff offf pismanim

dün aksam misafirlikdeydik baya cok yedim kesiiin kilo almisimdirr off offf ;(

Ben de cok zayiflamak istiyorummmmmm.Ben birde aksam 6-7den sonra yemiyorum.
Gunluk tutmak beni bi sure sonra bunalttigi icin unutuyorum yazmayi,o yuzden cep telefonuma yediklerimi yazmak daha iyi oluyor.
Sabah tartildigim da 91.2 kiloydum,artik hergun sabah tartiliyorum ve 1 defa.
Eskiden ornegin sabah 91.2 ciktiysam yemekten sonra 92 gibi cikiyordum ve bu benim moralimi bozuyordu.O yuzden gunde 1 defa iyi oluyor ve kilolarimi kaydediyorum ,verdigim gram bile olsa bu beni mutlu ediyorrrrr. :49:

bu saatte acıktım yaa :5:

bende vermek istiyorum:17: yani bi inansam veririrm de:1: ama artık bi yerdende başlamak gerek

inşallah kurtuluruz şu kilocuklardan:8:

Ben de cok zayiflamak istiyorummmmmm.Ben birde aksam 6-7den sonra yemiyorum.
Gunluk tutmak beni bi sure sonra bunalttigi icin unutuyorum yazmayi,o yuzden cep telefonuma yediklerimi yazmak daha iyi oluyor.
Sabah tartildigim da 91.2 kiloydum,artik hergun sabah tartiliyorum ve 1 defa.
Eskiden ornegin sabah 91.2 ciktiysam yemekten sonra 92 gibi cikiyordum ve bu benim moralimi bozuyordu.O yuzden gunde 1 defa iyi oluyor ve kilolarimi kaydediyorum ,verdigim gram bile olsa bu beni mutlu ediyorrrrr. :49:

canım her sabah tartınmak seni aldatır

kendine haftanın bir gününü belirle örneğin çarşamba olsun.

her hafta çarşamba gunu sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karna tartıl

ben de gunluk not edemem sıkılırım bana göre değil not işi sen yine de tele kaydediyormuşsun :27:

canım her sabah tartınmak seni aldatır

kendine haftanın bir gününü belirle örneğin çarşamba olsun.

her hafta çarşamba gunu sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karna tartıl

ben de gunluk not edemem sıkılırım bana göre değil not işi sen yine de tele kaydediyormuşsun :27:

Bi ara tartilmayi birakmistimmmm,92 kiloyken 94 olmusum :52:

Neden yaniltir ki acaba ? Evet telefona kaydediyorumm grafik cizelgem dusunce cok mutlu oluyorum :27:

vucutta dengeler çabuk değişebiliyor aldım yada verdim sanıyorsun o yüzden yanılma ihtimali yüksek oluyor

kkda diyet gunlukleri varmış aslında cep yerine buraya yazsan belki daha rahat olur senin için

aslinda bencede en iyisi haftada bir tartilmak ama olmuyo iste bende de bi ara takinti vardi günde 5-6 sefer tartilirdim simdi günlük yapyiorum her sabah ac karna
ama 2 gündür tartiya cikmaya korkuyorum yilbasi günü misafirlikte oldumu icin cok yedim ice tea felan cok ictim
ve dünde arkdasin israri üzerine red bull ictim :SS

ahh kilolar bi gitseee de :)

Bu kacinci gunlugum bilmiotlyorum ama bu sefer olucak

cok kirildim kilollu oldugum icin bunu erkek arkadasim hep yuzume vuruyor
hatta yaza kadar zayiflamassam ayrilma taraftari bide beni guya sevdini soyluyor

Bende onu seviyorum yoksa simdiye coktan ayrilirdim beni 65 kiloyla tanidi.simdi 87 kiloyum

ama cok hirs yaptim kendime yaza kadar 6 li rakMlari.gormek istiorum birbirmize destek olalim

günde 1 kez sade nescafe iç ve 3 kezde yeşil çay haftada 3 günde spor
ve bununla beraber kendince diyet

diyet artik su sekilde yapicam bunlarin disinda bisey yemmeemye özen göstercem

sabahlari su sekilde standart bi kahvalti

1 dilim ekmek, 1 yumurrta, domates zeytin

öglen 2 gibi

tonbalikli salata, yada közlenmis biber yada yogurtlu bisey

aksamlari da : corba, yada salata

bunlari yapip bide spor yaparsam 1 saat flean kilo veririm ben

Back
X