- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Arkadaşlar merhaba. Biliyorum bir çoğunuz belki bana kızacak ama lütfen bana yardımcı olun. Çok çok hemde çok canım yanıyo ve çok kötü durumdayım. Genede şükürler olsun halime... Bilenler bilir çok olaylı ve seviyesiz giden bir beraberliğim vardı.2 yıla yakındır. En son2 ay önce ayrılmıştık. 1,5 aydır yalvar yakar beni geri döndürdü. Bu arada eski kız arkadaşı ekledi vs bilmem ne. Ben her seferinde ona güvenimin o konuda gittiğini söledim. Bana söz verdi bidaha böle bişey tekrarlanmıcak dedi. Taaki şöle bir olay olana kadar.. Kendisi kendi isteklerine çok önem verir. Ben o istekleri biraz geçirmedim hiç. Hep ne zaman istiyosa yaptımki gönlü hoş olsun değer verdiğimi anlasın diye.. Geçenlerde ondan bir resim istedim. Bir resim yaaa.. Çekip atması kaç dk alır ki? Araya akraba kavgaları halanın cenazi derken zaman girdi. Cenazeden geldikleri akşam uygun bi dille hatırlattım. Aşkım bekliyorum diye. Müsait olunca aşkım dedi peki diyerek sustum. Ertesi sabah bi baktım resim çekmeye müsait değil ama face de paylaşım yapmaya müsait... Ben de burdan kavga çıkardım. Ve duymadığım laf kalmadı..
Küstük konuşmuyoduk. Gel gelelim bugün olana. Bugün yine bi kızı takip etti :) Ben tabiki ağzıma geleni saydım.. O da bana cvp olarak bıktırdın artık kendinden yok ol gene eskisi gibi dedi :) ( bu arad belirteyim şuan çok sorunları var işten kovuldu abisi ve kendisi ikisi aynı yerde çalışıyodu. kız karşinin problemi var flnn ) Ama bunları bana bunları yapmaya hak mı? Veben artık bu adamın canını yakmak istiyorum... O lafları ona tek tek yedirtmek istiyorum.. Beni arama diyen adam köpek olsun istiyorum. Mümmkünmüdür?
Küstük konuşmuyoduk. Gel gelelim bugün olana. Bugün yine bi kızı takip etti :) Ben tabiki ağzıma geleni saydım.. O da bana cvp olarak bıktırdın artık kendinden yok ol gene eskisi gibi dedi :) ( bu arad belirteyim şuan çok sorunları var işten kovuldu abisi ve kendisi ikisi aynı yerde çalışıyodu. kız karşinin problemi var flnn ) Ama bunları bana bunları yapmaya hak mı? Veben artık bu adamın canını yakmak istiyorum... O lafları ona tek tek yedirtmek istiyorum.. Beni arama diyen adam köpek olsun istiyorum. Mümmkünmüdür?