Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. lütfen biri yardımcı olsun. adet gününe birkaç gün kala hamile kalan oldu mu hiç??
sadece sabredin dua edin tabi çarelerinizide arayın.sizin bu duygularınızın aynısını bende yaşadım ne kadar çok ağladım hatırlamıyorum gece gündüz.dermanı olmayan hastalık vermez allah.kafanıza çok takmayn şartlandırmayn kendinizi.sizi o kadar iyi anlıyorm ki.ve bi gün emin olun dualarınız kabul olacak.(milletin laf çarpmaları ay şu hamileymiş bu hamileymiş laflarından o kadar bunalmıştım ki rabbim dualarımı kabul etti )
allahım ınsallah cok fazla aratmadan bızede nasıp eder gercekten bunun stresı cok farklıymıs
Seni çok iyi anlıyorum canım, bizde bebek istiyoruz, hatta bugün adet günüm. Sabah sanki leke gelir gibi oldu ama henüz yok. Ağrılarım çok. Gebelik testi yapmıştım negatif çıktı.Bu ayda olmadı dedim eşime. Bende geçen gün ağladım üzüldüm. Hele benden önce evlenen hamile kalanları duyunca, daha çok moralim bozuluyor.Bugün telefonda annem olmazsa doktora git kızım diyor.Rabbim inşallah bizleri çok bekletmez.
arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım sizin gibi hasret çekip bekleyenlerdenim Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. yoruldum artık
Bizim bu ay 3. denememiz. Fakat yaşım 35, geç evlendim,evleneli 8 ay oldu. Endişem yaş kriteri, o yüzden canım.
yok bosver yasi
yengemde 35 sorunsuz hamile kaldi hemen..
bende 27 yasindayim aaah ah birde bu kistim gitsede rahat nefes alsam![]()
Adetim düzenli çok şükür,ama nebileyim doktorlar hep yaş felan önemli diyorlar ya, ondan moralim bozuluyor. Kisti olupta hamile kalan çok duymuştum canım, hatta ameliyat olup sonrasında hamile kalan.İnşallah tez zamanda iyileşir, bebeğini kucağına alırsın.![]()
Dur bakalım hemen üzülme canım benim, test sonuçları gelsin bir hele, ona göre tedaviye başlarsın. Birde doktorlara fazla inanma, onlar hep en olumsuzunu en kötüsünü söylerler.Hatta farklı doktorlarada git. Bakalım onlar ne diyecekler. Hemen ümütsizliğe kapılma. Kistin olduğunu nasıl anladın? belirtileri varmıydı? ne bileyim adetlerin düzensiz felanmıdır?