Artik hamile olmak istiyorummmmm

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Bekle bekle

yok bu mu belirti yok o mu belirti

tabi kuruntu cok

artik hersey üzerime geliyor:43:

gelmiyor iste gelmiyorrrrr

gecen bir akraba dedi ki üzerime nerdeyse ceket atsa hamile kalacam dikkat etmezsem...

icimden dedim hiiiii cok iyi,bende hicccc birsey yok:14:

selam arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. lütfen biri yardımcı olsun. adet gününe birkaç gün kala hamile kalan oldu mu hiç??

sadece sabredin dua edin tabi çarelerinizide arayın.sizin bu duygularınızın aynısını bende yaşadım ne kadar çok ağladım hatırlamıyorum gece gündüz.dermanı olmayan hastalık vermez allah.kafanıza çok takmayn şartlandırmayn kendinizi.sizi o kadar iyi anlıyorm ki.ve bi gün emin olun dualarınız kabul olacak.(milletin laf çarpmaları ay şu hamileymiş bu hamileymiş laflarından o kadar bunalmıştım ki rabbim dualarımı kabul etti )

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. lütfen biri yardımcı olsun. adet gününe birkaç gün kala hamile kalan oldu mu hiç??

Tabi olabilir gec yimirtlarsan.

ama o zaman zaten adette gecikme oluyo gec yumurtlayinca ve ya tutmustur yada tutmamistir ved gec adet olursun.

allahım ınsallah cok fazla aratmadan bızede nasıp eder gercekten bunun stresı cok farklıymıs

sadece sabredin dua edin tabi çarelerinizide arayın.sizin bu duygularınızın aynısını bende yaşadım ne kadar çok ağladım hatırlamıyorum gece gündüz.dermanı olmayan hastalık vermez allah.kafanıza çok takmayn şartlandırmayn kendinizi.sizi o kadar iyi anlıyorm ki.ve bi gün emin olun dualarınız kabul olacak.(milletin laf çarpmaları ay şu hamileymiş bu hamileymiş laflarından o kadar bunalmıştım ki rabbim dualarımı kabul etti )

Allah kucagina versin saglikli sekilde yavrunu..

beklemek cok zor canim.

birde karisik duygular bi diyorum amaaan gelmezse gelmesin ama birde iste madalyonun diger yüzü var,insan üzülüyor:43:

allahım ınsallah cok fazla aratmadan bızede nasıp eder gercekten bunun stresı cok farklıymıs

Amin Insallah:43:

Seni çok iyi anlıyorum canım, bizde bebek istiyoruz, hatta bugün adet günüm. Sabah sanki leke gelir gibi oldu ama henüz yok. Ağrılarım çok. Gebelik testi yapmıştım negatif çıktı.Bu ayda olmadı dedim eşime. Bende geçen gün ağladım üzüldüm. Hele benden önce evlenen hamile kalanları duyunca, daha çok moralim bozuluyor.Bugün telefonda annem olmazsa doktora git kızım diyor.Rabbim inşallah bizleri çok bekletmez.

arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım sizin gibi hasret çekip bekleyenlerdenim Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. yoruldum artık

Seni çok iyi anlıyorum canım, bizde bebek istiyoruz, hatta bugün adet günüm. Sabah sanki leke gelir gibi oldu ama henüz yok. Ağrılarım çok. Gebelik testi yapmıştım negatif çıktı.Bu ayda olmadı dedim eşime. Bende geçen gün ağladım üzüldüm. Hele benden önce evlenen hamile kalanları duyunca, daha çok moralim bozuluyor.Bugün telefonda annem olmazsa doktora git kızım diyor.Rabbim inşallah bizleri çok bekletmez.

ne kadardir deniyorsunuz canim?

arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım sizin gibi hasret çekip bekleyenlerdenim Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. yoruldum artık

evet cok yorucu ve bumnaltici bir sürec,siz ne kadardir deniyorsunuz?

bizim bir yila yakin olacak

birde kist sahibiyim

Bizim bu ay 3. denememiz. Fakat yaşım 35, geç evlendim,evleneli 8 ay oldu. Endişem yaş kriteri, o yüzden canım.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Bence hayırlısını düşünün kötünün kötüsüde vardır.Rabbım hayırlısını nasip eylesin inşllh.Yapılcak tek şey bol bol dua etmek ..

yok bosver yasi

yengemde 35 sorunsuz hamile kaldi hemen..

bende 27 yasindayim aaah ah birde bu kistim gitsede rahat nefes alsam:43:

Adetim düzenli çok şükür,ama nebileyim doktorlar hep yaş felan önemli diyorlar ya, ondan moralim bozuluyor. Kisti olupta hamile kalan çok duymuştum canım, hatta ameliyat olup sonrasında hamile kalan.İnşallah tez zamanda iyileşir, bebeğini kucağına alırsın.:29:

Adetim düzenli çok şükür,ama nebileyim doktorlar hep yaş felan önemli diyorlar ya, ondan moralim bozuluyor. Kisti olupta hamile kalan çok duymuştum canım, hatta ameliyat olup sonrasında hamile kalan.İnşallah tez zamanda iyileşir, bebeğini kucağına alırsın.:29:

evet canim cok varmis kisti olup hamile kalan ve doguran..

ama doktorum dedi bu kistle hamile kalamazsin kalsanda düser:41:

ama biliyormusun daha beklemeliyim tahlilerin devamini ki hangi kist oldugu ortaya ciksin ve ona göre tedavim yapilsin

ama ben aglamaktan baska bisey yapamiyorum suan....offf ya gitsin biran önce bu icimdeki pislik:43:

Dur bakalım hemen üzülme canım benim, test sonuçları gelsin bir hele, ona göre tedaviye başlarsın. Birde doktorlara fazla inanma, onlar hep en olumsuzunu en kötüsünü söylerler.Hatta farklı doktorlarada git. Bakalım onlar ne diyecekler. Hemen ümütsizliğe kapılma. Kistin olduğunu nasıl anladın? belirtileri varmıydı? ne bileyim adetlerin düzensiz felanmıdır?

Dur bakalım hemen üzülme canım benim, test sonuçları gelsin bir hele, ona göre tedaviye başlarsın. Birde doktorlara fazla inanma, onlar hep en olumsuzunu en kötüsünü söylerler.Hatta farklı doktorlarada git. Bakalım onlar ne diyecekler. Hemen ümütsizliğe kapılma. Kistin olduğunu nasıl anladın? belirtileri varmıydı? ne bileyim adetlerin düzensiz felanmıdır?

kistim yillardir var ama doktorlar bisey demediler

simdi ki doktorada ilkn defa gidiyorum ve dedi herhalde dermoid kisti dedi tahliler yapílsin bakacagiz devamina,dedim ameliyatmi olmaliyim dedi bilemiyorum bakmaliyiz nasildir nedir.

dedi agrilariniz plmuyor mu?

dedim yok sadece arada bir sol tarafta yani kistin oldugu tarafta cekilmeler oluyor...

simdi ikinci kez cook az adet oluyorum yani normal degil ve suanda akintim var hala kahverengi hafif kanla birlikte.

cok üzgünüm cok..:43:

bende yeniyimm forumda. bugün reglime 7 gün var ve ben dayanamayıp yine idrar testi yaptırdm sonuç tabiki negatiff.... ama çok merak ediorm yarın da bi kanda mı baktırsam ne ?? 9 10 gün beklemeyi çok isterdim ama dayanamıorm benn :((( henüz 2 aydır istiyoruz allah isteyen herkeze versin ...

slm bende yeniyim aradınzda bende bekliyorum hamiş kalmayı ama yok yok:( benim adet günümde yarın ama bende test yaptım negatif bu ay gene husran

Beklemek zor ama elden gelen baska bisey yok.

deli doktor dedi olmaz cocugun bu kistle olsada düser:41:

Sanki tip herseyi cok iyi biliyor:19:

selam arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim 1,5 yıl boyunca cocuğumuz olmadı dr a gttim pko olduğumu söledi yumurtalıkların ters çalışıyo senn asla bu şekilde çocuğun olmaz dedi bunalıma girdim büyük bi depresyon yaşadım eşim en sonunda pskiyatri ye götürdü bi ilaç tedavisi uyguladı dr sinirlerimin düzelmesi ve depresyondan çıkmam için ilaçlar çok iyi gelmişti sakinleştim o depresyon ve takıntı havasından kurtuldum 2. ay kullandım ilaçları 3. ay ilaçlarımı kullanmak nasip olmadı bile :) çünkü hamileymişim tesadüfen hamile olduğumu öğrendik.. hemde çocuk olması için hiç bir tedavi görmeden şmdi 17+3 hamileyim.benim size tek tavsiyem hemen bi psikiyatriye gidin bi kaç ay sakinleştirici kullanın bi kendinize gelin rahatlayın göreceksiniz ki takıntı ve saplantı haline dönmekten çıkardığınız an kendiliğinden olacak kendimde denedim çnk.hatta eşime kızmıştım bile beni pskiyatriye götürüyo die ama şuanda ne kadar haklı olduğunu gördüm ayıp değil ya gidin bedeni ayakta tutan ruhsa eğer ruhunuza iyi bakın ki oda bedeninize iyi baksın farzedinki ruhunuz grip olmuş :)) allah hepinizin kucağını bian önce doldursun aratmasın eksikliğini inş..

Back
X