selam arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim 1,5 yıl boyunca cocuğumuz olmadı dr a gttim pko olduğumu söledi yumurtalıkların ters çalışıyo senn asla bu şekilde çocuğun olmaz dedi bunalıma girdim büyük bi depresyon yaşadım eşim en sonunda pskiyatri ye götürdü bi ilaç tedavisi uyguladı dr sinirlerimin düzelmesi ve depresyondan çıkmam için ilaçlar çok iyi gelmişti sakinleştim o depresyon ve takıntı havasından kurtuldum 2. ay kullandım ilaçları 3. ay ilaçlarımı kullanmak nasip olmadı bile :) çünkü hamileymişim tesadüfen hamile olduğumu öğrendik.. hemde çocuk olması için hiç bir tedavi görmeden şmdi 17+3 hamileyim.benim size tek tavsiyem hemen bi psikiyatriye gidin bi kaç ay sakinleştirici kullanın bi kendinize gelin rahatlayın göreceksiniz ki takıntı ve saplantı haline dönmekten çıkardığınız an kendiliğinden olacak kendimde denedim çnk.hatta eşime kızmıştım bile beni pskiyatriye götürüyo die ama şuanda ne kadar haklı olduğunu gördüm ayıp değil ya gidin bedeni ayakta tutan ruhsa eğer ruhunuza iyi bakın ki oda bedeninize iyi baksın farzedinki ruhunuz grip olmuş :)) allah hepinizin kucağını bian önce doldursun aratmasın eksikliğini inş..
Canim cok sevindim adina...banada umut olmus oldun.Allah saglikla kucagina versin yavrunu

doktor benide cok üzdü.
ama Allah isterse olur.
Annemde diyor ne kadinlar var ki diyorlar cocugun olmaz ama oluyor.