artık herşeyden bunaldım

suuu1903

http://www.ticker.7910.or
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
43
0
16
İstanbul
26 yaşındayım 5 yıldır çalıştığım işten sıkıldım sabahları artık uyanmak istemiyorum müdürlen nerdeyse hergün kavga eder oldum. asıl sorun 7 yıldır birlikte olduğum biri var ve hergün erteleniyor düğün işimiz daha doğru daha söz kesilmedi sağ olsun herkes sözlü biliyor bizi aanemlere söylüyorum gelecekler diye bir bakıyorum ki hoppala yine ertelenmiş artık öyle çok bunaldım ki ertelenme sevdiğim kişiyle ilgisi yok aile beni seviyor ama ellerine olmayan sebeplerle erteleniyor öyle çok yoruldum ki tam ümitlendim bu kez kesin olacak derken offf. önceleri sürekl dostlarımla konuşurdum uzun uzun sohbet ederdik şimdilerde aramak dahi gelmiyor içimden. ayrıca zaten herşeye kızan kıskançlık yapan sevdiğim izin vermiyor hiçbirşeye şuraya gitme şunu giyme şunu yapma zaman geçtikçe daha fazla oluyor 7 yıl dile kolay sesimi çıkarmıyorum artık ne derse tamam diyorum iş de evde çok huzursuzum babam ve annem olacaksa olsun diyor seni kandırıyor diye artık normale dönsün istiyorum ama ne yapacam bilmiyorum

7 yıldan bahsediyosun ne diyebiliriz ki canım sil at denmez, sıklmak konusuna gelince tatile cıkabilrsin
yıllık iznini kullan hazır yazda geldi kafanı dağıtır toparlanırsın biraz

hem bu kafayla aldığın kararlar cokda sağlam olmaz

keşke çıkabilsem tatile ama sık sık izin almaktan yıllık iznim bitmek üzere ve zaten kıskançlıgı olmasa kesin uzak biryere gider kafa dinlerdim ne yapsam olmuyorki

7 senedir sürekli bir engelin çıkması çok normal değil açıkcası... İnsanın sürekli nasıl bir engeli çıkabilir ki bir söz bile yapılamasın :44::44::44:

şimdiden bu kadar bunalmışken kısıtlamalarından evlenince ne yapıcaksın...

engeller ilk önce okul sonra kardeşini kaybetti askerlik iş şimdide ailevi soruları oda benim için çırpınıyor farkındayım

sürekli bi erteleme halindeyse sevgilin pek normal değil..
7 yıl az değil..
bir olur iki olur ertelenir de biraz fazla..
annen ve baban haklı olabilir gibi geldi bana...
işe gelince evet sıkılır insan aynı yerde çalışmaktan...
işini değiştirebilirsin..
madem mutsuzsun çalışmakta gelmiyo içinden bi süre evde dinlenir yeni bi iş bulmaya karar verene kadar kafanı dağıtmış olursun...
mutluluklar...

sürekli bi erteleme halindeyse sevgilin pek normal değil..
7 yıl az değil..
bir olur iki olur ertelenir de biraz fazla..
annen ve baban haklı olabilir gibi geldi bana...
işe gelince evet sıkılır insan aynı yerde çalışmaktan...
işini değiştirebilirsin..
madem mutsuzsun çalışmakta gelmiyo içinden bi süre evde dinlenir yeni bi iş bulmaya karar verene kadar kafanı dağıtmış olursun...
mutluluklar...

borçlarım çok var evlenecem diye bir çok taksite girdim şimdi onları ödüyorum yai işede ihtiyacım var bırakamam ki işimi artı anlaşmam en az 2 ay önceden çıkacağımı söylemem gerekiyorki işten çıkayım

bence sen hayatından bıkmış gibisin işinden değil sadece sevgilinin bu tutarsız tavırları seni ailenin yanında yalancı durumuna soktuğuna kızıyosun birazda ve ailen seni oyalıyor dedikce senin için acıyodur 7 yıl bu dile kolay ve kıskançlık şimdilerde kabul edersin bu tavırlarını ama evlenince emin ol çekilmez bir hal alır şimdiden yıpranmış görünüyosun birde evlenince bunlar binecek üstüne kaldıramayacak duruma geleceksin bence sevgilinin her dediğine tamam deyip onuda kendinide kandırma istemediğin şeyleri rahatsız oldugun şeyleri açıkca konuş onunla bu evlilik inan hiçbirşeye benzemiyor.....

iş yerine gelince senin özel hayatın iş hayatınada yansıyor o kadar streslisinki önüne gelen kişiyle kavga edebilecek halin var ve müdürlerin hayliyle üstüne geliyolardır iş konusunda doğal olarak sende sıkıldın iyice hem ev hem iş hemde sevgili arasında kaldın....
sen nere gidersen git istersen fizana git kafandaki bu sorunlarla düşüncelerle gideceksin senin kendi sorularına cevap bulman ve bunlarıda ailenle paylaşman gerekiyor bu cevaplarıda tabiiki sevgilin verecek..
çok zor birşey değil ki yahu eline bir çiçekle çikolata alıp gelecek yüzük takılacak o kadar acaba sevgilin halen hazır hissetmiyor kendinide bahanemi uyduruyor ki ?????

bence sen hayatından bıkmış gibisin işinden değil sadece sevgilinin bu tutarsız tavırları seni ailenin yanında yalancı durumuna soktuğuna kızıyosun birazda ve ailen seni oyalıyor dedikce senin için acıyodur 7 yıl bu dile kolay ve kıskançlık şimdilerde kabul edersin bu tavırlarını ama evlenince emin ol çekilmez bir hal alır şimdiden yıpranmış görünüyosun birde evlenince bunlar binecek üstüne kaldıramayacak duruma geleceksin bence sevgilinin her dediğine tamam deyip onuda kendinide kandırma istemediğin şeyleri rahatsız oldugun şeyleri açıkca konuş onunla bu evlilik inan hiçbirşeye benzemiyor.....

iş yerine gelince senin özel hayatın iş hayatınada yansıyor o kadar streslisinki önüne gelen kişiyle kavga edebilecek halin var ve müdürlerin hayliyle üstüne geliyolardır iş konusunda doğal olarak sende sıkıldın iyice hem ev hem iş hemde sevgili arasında kaldın....
sen nere gidersen git istersen fizana git kafandaki bu sorunlarla düşüncelerle gideceksin senin kendi sorularına cevap bulman ve bunlarıda ailenle paylaşman gerekiyor bu cevaplarıda tabiiki sevgilin verecek..
çok zor birşey değil ki yahu eline bir çiçekle çikolata alıp gelecek yüzük takılacak o kadar acaba sevgilin halen hazır hissetmiyor kendinide bahanemi uyduruyor ki ?????

çok sağol yorum için 2 ay sonra geleceğiz diyor ama o da ertelenirse diye korkuyorum ve bunu aileme söyleyemiyorum bile

karamsarlık yapma bence kendine çeki düzen ver
eğer erkek arkadaşının seni sevdiğini düşünüyorsan vazgeçme oda kötü şeyler yaşadı demişsin zira
kardeşini falan kaybetmesi onu zedelemiş olabilir
ama sevgisinden şüphen varsa o başka tabii
iş konusundada biraz sıkıntı çekersin ama en iyi yer bildiğin yerdir
başka bi işe girsende aynı sorunları yaşamayacağını garanti edemessinki
hakkında hayırlı neyse onu dilerim ancak bence her ne karar vereceksen çok iyi düşün ve öyle ver

Bir söz kesmeye bile vakitleri yok yani.
Buna cocuk inanmaz.
Hem sevgilinin herseyini kisitlamasindanda sikayetcisin.
Ben parlak bir gelecek göremedim sahsen senin onunla.
Ama tabiki herseyi Rabbim bilir, Allah hakkinda hayirlisini versin.

Kusura bakma ama o adamdan pek sana hayir gelecege benzemiyo .aylenede surekli yalanci cikiyosun sende yipraniyosun haliyle surekli erteleyince. Bide iki ay sonra gelecekmis iki aya kadar bisey cikarmayacagi ne malum. Yol yakinken don derim.:ssz::6:

7 yıl koskoca hiç engeller bitmedi mi canım .bu kadar uzun nişanlılık olmaz .bence inanma bu adama .seni iyice bunalıma sokmuş

evet çok bunaldım ama yol okadar yakın değil şimdi biiti dersem ne olacak artık güvenebilirim ki düşünsenize çevreden herkes biliyor niye olmadı diye söylenip duruyorlar zaten herkes sözlü biliyor offf. bazen yalnış birşey yapmaktan korkuyorum ama öyle çok seviyorum ki onu hep iyi düşündükçe ben batıyorum kocabir topun içinde koşuyorum sanki dönüp dönüp aynı yerdeyim

Her ne kadar sevsen de bence biraz konuya ağırlığını koy onu kırmadan ama kendinde kırılmadan sana da yazık sonuçta çok bunalmışsın. Ve ne olursa olsun hayatına bu kadar karışmasına izin vermemelisin düşünsene şimdi böyle yapan evlendiğinizde daha fazla karışır bu konuların bir sınırı yoktur daha ne kadar kısıtlayabilir diye düşünmemelisin. İş konusuna gelince bence yeni bir iş ara kafana yatan bir şey bulursan bu işinden ayrılıp ona başlarsın bir süre sonra böyle bir değişiklik çoğu şeyin üstesinden gelmeni sağlar değişiklik her zaman iyidir, candır :)

ah ah kızlar iki gündür bu kadar sitres yapmaktan yüzümde yara çıktı ve şimdi neden kendimi bu kadar yıpratıyorum diye hayıflandım doğrusu dün sevdiğim bana ne olur toprlan herşey düzelecek az kaldı kavuşammıza dedikten sonra öyle rahatladımki aslında o da bu duruma çok üzülüyor ve kavuşmak istiyor söz verdi iki ay sonra söz kasımda nişan düğün bir yapalım diyor tekrar ümitlensem mi hatta kalacağımız ev için bile konuştuk bir iki eve bakmaya bile başlamış

Back
X