26 yaşındayım 5 yıldır çalıştığım işten sıkıldım sabahları artık uyanmak istemiyorum müdürlen nerdeyse hergün kavga eder oldum. asıl sorun 7 yıldır birlikte olduğum biri var ve hergün erteleniyor düğün işimiz daha doğru daha söz kesilmedi sağ olsun herkes sözlü biliyor bizi aanemlere söylüyorum gelecekler diye bir bakıyorum ki hoppala yine ertelenmiş artık öyle çok bunaldım ki ertelenme sevdiğim kişiyle ilgisi yok aile beni seviyor ama ellerine olmayan sebeplerle erteleniyor öyle çok yoruldum ki tam ümitlendim bu kez kesin olacak derken offf. önceleri sürekl dostlarımla konuşurdum uzun uzun sohbet ederdik şimdilerde aramak dahi gelmiyor içimden. ayrıca zaten herşeye kızan kıskançlık yapan sevdiğim izin vermiyor hiçbirşeye şuraya gitme şunu giyme şunu yapma zaman geçtikçe daha fazla oluyor 7 yıl dile kolay sesimi çıkarmıyorum artık ne derse tamam diyorum iş de evde çok huzursuzum babam ve annem olacaksa olsun diyor seni kandırıyor diye artık normale dönsün istiyorum ama ne yapacam bilmiyorum