• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal boşluğun yarattığı bunalım ve çaresizlik bana yardım edin

Herkesten farkınızı halen söylemediniz ama neyse. Olaya yorumumu yapayım, iş kadınlığı öyle iki üst baş giymekle olmuyor ne yazık ki,
sıkıntıya düştüğünüzde kullanabileceğiniz kenarda paranız yoksa iş kadını değil esc muamelesi gören bir kadın olursunuz ki sonuç olarak olmuşsunuz da, üzüldüm sizin adınıza. Senet işini çözmeye çalışın siz asıl önemli olan o şu an.

Ona son konuşmamızda şöyle bir mesaj atmıştım bak ben iyi bir durumda ve dönemde değilim ( burada yanlış yaptım kabul ediyorum zayıflığımı gösterdim olmayacak birine ) olurda bişey yaşarsak sen benim zayıflığımı kullanmış olursun lütfen bunu yapma demiştim belki diğer birlikte olduğun kadınlar bunu hakediyor ben etmiyorum köpek gibi çalışıyorum mücadele ediyorum ben haketmiyorım yazma dedim ama büyük yanlış yaptım
IMG_20250612_140255.webp

Bu mesajı okuyan o şahıs temsili

Sen sürekli evde olduğun için görmüyor olabilir misin?
Yanlis tahmin tabi ki. Kendi isim var ve birlikte calistigim onlarca firma var. Evli insanlar akınlar halinde bana da düzgün baska kimseye de gitmiyor. Bi tane gelir dadanir adam densiz denir. Bir sürü evli adam geliyorsa insan biraz kendine bakar. Bi de diğerlerinden farklıyım diyorsunuz ya çok komik gerçekten.

Ona son konuşmamızda şöyle bir mesaj atmıştım bak ben iyi bir durumda ve dönemde değilim ( burada yanlış yaptım kabul ediyorum zayıflığımı gösterdim olmayacak birine ) olurda bişey yaşarsak sen benim zayıflığımı kullanmış olursun lütfen bunu yapma demiştim belki diğer birlikte olduğun kadınlar bunu hakediyor ben etmiyorum köpek gibi çalışıyorum mücadele ediyorum ben haketmiyorım yazma dedim ama büyük yanlış yaptım
Bu adamlarla lütfenli ricalı konuşulmaz. Diğer birlikte olduğun kadınlar falan yazıp niye bir yerlerini kaldırıyorsunuz? Bu beladan kurtulmak istiyorsanız şu pasifliğe bir son verin. Bir halt yedik ama beraber yedik, ben evli değilim kimseye verecek hesabım yok, maddi manevi güçsüz hissettiğim bir dönemde benden faydalandın göz korkutarak senet imzalattın seni dava edicem falan yazın. Kira kontratınız var, kira ödenmiyorsa gider açar tahliye davası, birikmiş kira borçlarını tahsil eder sizi çıkartır dükkandan. Senedi pavyona düşmüş kadınlara imzalatıyorlar. Çok rica ediyorum gidin adli yardım alın. Senet imzalattı ve her istediğini yaptırmaya zorluyor diye şikayet edin. Lütfen bunu yapma lı konuşursanız adam bir tarafıyla güler size.

Yanlis tahmin tabi ki. Kendi isim var ve birlikte calistigim onlarca firma var. Evli insanlar akınlar halinde bana da düzgün baska kimseye de gitmiyor. Bi tane gelir dadanir adam densiz denir. Bir sürü evli adam geliyorsa insan biraz kendine bakar. Bi de diğerlerinden farklıyım diyorsunuz ya çok komik gerçekten.
Kendi işin ve onlarca firman var ve bana cevap veriyorsun bu yoğunlukta hayran kaldım doğrusu

Kendi işin ve onlarca firman var ve bana cevap veriyorsun bu yoğunlukta hayran kaldım doğrusu
Yoğun olduğumu söylemedim, kendi işim var dedim. Esnaf değilim, danışmanlık yapıyorum. Calisma saatlerimi kendim ayarlıyorum yani. Evli adam paratoneri olduğunuzu kabul etmemek için ne kadar da başkalarının çalışma hayatını kurcaladiniz pes. Biraz onun yerine evli adama mesaj yazıp da duygusal animdayim diye haber salmamayı deneseydiniz keşke.

Sen sürekli evde olduğun için görmüyor olabilir misin?
Yoğun olduğumu söylemedim, kendi işim var dedim. Esnaf değilim, danışmanlık yapıyorum. Calisma saatlerimi kendim ayarlıyorum yani. Evli adam paratoneri olduğunuzu kabul etmemek için ne kadar da başkalarının çalışma hayatını kurcaladiniz pes. Biraz onun yerine evli adama mesaj yazıp da duygusal animdayim diye haber salmamayı deneseydiniz keşke.
Sende ne kadar açıkladın çalışma hayatını bayan ahlak bekçisi kompleksin ne acaba

Herkes sarayda, bolluk içinde yaşamıyor. Hepimizin evlerinde duvarların ardında görünmeyen bir sürü sıkıntı var. Önce kro patronunuzla yaptığınız fuhuşu duygusal boşluğun bahanesi yapmayı bırakmalısınız.
Büyük bir hata yapmışsınız. Evli bir adamla birlikte olarak hem bir kadının aldatılmasına sebep olmuşsunuz hem de kendinizi metres konumuna düşürmüşsünüz.
Adamın evliyken size asılması onun ne mal olduğunu gösteriyor. Ertesi sabah size gösterdiği muameleye şaşmamanız gerek. Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Zor durumdaysanız, hayat size bir çelme takmışsa sizin herkesten 10 kat dikkatli olmanız gerekirdi. Boşa senet imzalamadan önce ölçmeniz tartmanız gerekirdi.
Güzel ve bakımlı olabilirsiniz ama erkeklerin size nasıl muamelede bulunacağını ve ne kadar yaklaşabileceğini sizin tavrınız ve tutumunuz belirler yine. Öyle dik, ciddi ve, soğuk durursunuz ki yanaşmaya korkarlar. Böyle yapmalıydınız bence.
Lütfen önce duygusal boşluktaydım ağlanmasını bırakın. Bir avukatla görüşüp senetleri alın ve oradan taşının. Orada yaşayan kimsede nereye gittiğinizi bilmesin. Psikolojik yardım almanızda da fayda var.

Son düzenleme:
Yorumları ağzım açık okuyorum

umarım aynı boşluğa ruhsal bunalıma sende düşersin ben bunun memnuniyetinde olsam buraya bu yazıları yazmam zaten dimi
Çok kötü zamanlarım oldu, şuanda da boşanma aşamasındayım. Depremde evimi, işimi kaybettim. Yaşadığım ciddi sağlık sorunları da var. Arada kendimi kötü hissettiğim oluyor, baktım tek başıma üstesinden gelemiyorum psikoloğa giderim. Bunun yerine evli bir adamla yatmam. 😉😉😉 Bir siz bunalıma giriyorsunuz zaten, metresliğe kılıf bulmayın.

Sende ne kadar açıkladın çalışma hayatını bayan ahlak bekçisi kompleksin ne acaba
Kompleksten değil, evde olduğum için güya evli erkekler bana gelmiyormuş ya onu açıkladım. Her çalışan, dışarıda insanlarla is yapan kadın ahlaksız değil yani düşündüğünüz gibi. Bence hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz sadece.

Bazende parası olmayan niye iş kurur şaşırırım kendimde iş sahibiyim ama hiç büyük riskler almadım hep yarısını kaldirdim paranın yarısıyla iş yaptım böyle borç batak olurmu

Kızlar merhaba herkese biraz uzun olucak ama lütfen okuyun.
29 yaşındayım
Çok uzun yıllardır hep bir mücadele hep bir sınanma içerisindeyim yoruldum önceki açtığım konuda biten evliliğimi yazdım boşandık ve onun tramvasını atlatmam 2 yıl oldu psikolojik tedaviler gördüm kişisel gelişimimle ilgilendim istediğim insan oldum şuan 3 yıl olmak üzere hayatıma kimseyi alamadım cinsellik yaşamadım istediğim gibi insanlar çıkmadı çok güçlü akıllı donanımlı dış görünüşüm giyimin bi çok erkeği etkiliyor artık iş kadını olmak istedim çünkü hep lider ruhluydum 2 işte çakıştım 7-8 ay önce bir turizm bölgesinde dükkan açma kararı aldım bir dükkan sahibinden çok etkilendim tam istediğim bir adamdı oda beni istiyordu ama evliydi uzak durdum hiç bişey yaşamadım o da saygı duydu ve hiç rahatsız etmedi burnunun dibinde olmama rağmen daha sonra başka bir dükkan tuttum sahipleri sevilen insanlar değildi benimde mecburiyetlerim vardı ailemden annem dışında kimse yoktu destek olucak dükkanı açtım ama bu sürede hayatım kaydı işte artık yalnız boşluk yorgunluk beni mahvetti bahsettiğim adamdan sonra sürekli karşıma evli adamlar cıktı hiçbirini kabul etmedim ama isyan ettim artık neden diye. o kadar birine ihtiyacım vardı ki sürekli saçma sapan biri çıkıyordu, neyse dükkan sahibim bana kafayı taktı evliydi yalnız olduğumu anladı o pasajda ortamda en dikkat çeken ben olduğum için sahip olmak istedi , defalarca reddettim ahlakı çok kötü böyle bir insan tanımadım, saygısı yok defalarca reddettim vazgeçmedi evli biriyle olmak istemiyorum dedim, doğulu kurnaz bir adam bi kadına jest yapan biri bile değil kadın ruhundan anlamayan gaddar biri beyni sadece sekste, 5 aydır böyle bi ara kurtuldum sonra bana kira senedi imzalattı 500 bin tl kalan kira borcum için sonra yine yanaştı bunalımdaydım yorgundum kimse yoktu ödemelerim hayatım özel hayatım aile hayatım abim kumar borcunda en sevdiğim kuzenimi kaybettim erken yaşta yıllardır verdiğim mücadele yalnızlığım bittim bi ara bi dönem artık karşılık verdim buna ama yemin ederim çok boşluktaydım hiç iyi değildim ve yattım benim herkesten farklı olduğumu biliyordu ama sabahında kons muamelesi yaptı şoktayım bu kadar iğrenç karakterli biriyle olduğum için kendimden nefret ediyorum yıllardır bekleyip bunları yaşadığım için çok mutsuzum iyi hissetmiyorum dükkanın elektrik sorunu var ilgilenmiyor iş yapamıyorum para kazanamıyorum ay sonu senet var yani hayatı yaşama tadım kaçtı kızlar düşmanım dahil bunları yaşamasın beni tanısaydınız bunları hiç haketmediğimi bilirdiniz
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben sizi kınayamıycam çünkü insanoğlunun başına herşey gelebilir. Çaresizlik insana hatalar yaptırabilir. Yazdıklarınızdan da pişman olduğunuz belli. Bundan sonraki sürece odaklanmak daha iyi olur. Olmuş olana yapılacak bişey yok malesef.
İlk olarak borcunuzu en kısa sürede ödemeye bakın. O kişiyle de bunun dışında muhatap olmayın. Borcunuz biitnce de ordan ayrılmanız sizin açısından daha hayırlı olur. Çünkü anlattığınız karakterdeki bi adam eminim yaşadıklarınıızı etrafa da anlatır. Size farklı gözle bakmaya başlarlar.
Duygusal sorunlarınız için de terapi almanız iyileşmenize destek olur. Daha kısa sürede toparlanırsınız umarım.

Aşkım sen evli adamla beraber olduğun için gram pişman değilsin. Sadece adamın sana olan tavrını sindirememişsin. Sana ilgisi devam etseydi ilişkiniz de devam ederdi. Hadi bizi kandırıyorsun kendini kandırma bari. Bi de sanki çok iyi bir şey yapmış gibi burada yorum yazanlara beddua ediyorsunuz ya gerçekten komiksiniz

Herkes sarayda, bolluk içinde yaşamıyor. Hepimizin evlerinde duvarların ardında görünmeyen bir sürü sıkıntı var. Önce kro patronunuzla yaptığınız fuhuşu duygusal boşluğun bahanesi yapmayı bırakmalısınız.
Büyük bir hata yapmışsınız. Evli bir adamla birlikte olarak hem bir kadının aldatılmasına sebep olmuşsunuz hem de kendinizi metres konumuna düşürmüşsünüz.
Adamın evliyken size asılması onun ne mal olduğunu gösteriyor. Ertesi sabah size gösterdiği muameleye şaşmamanız gerek. Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Zor durumdaysanız, hayat size bir çelme takmışsa sizin herkesten 10 kat dikkatli olmanız gerekirdi. Boşa senet imzalamadan önce ölçmeniz tartmanız gerekirdi.
Güzel ve bakımlı olabilirsiniz ama erkeklerin size nasıl muamelede bulunacağını ve ne kadar yaklaşabileceğiniz siz belirlersiniz yine. Öyle dik, ciddi ve, soğuk durursunuz ki yanaşmaya korkarlar. Bôyle yapmalıydınız bence.
Lütfen önce duygusal boşluktaydım ağlanmasını bırakın. Bir avukatla görüşüp senetleri alın ve oradan taşının. Orada yaşayan kimsede nereye gittiğinizi bilmesin. Psikolojik yardım almanızda da fayda var.
Kompleksten değil, evde olduğum için güya evli erkekler bana gelmiyormuş ya onu açıkladım. Her çalışan, dışarıda insanlarla is yapan kadın ahlaksız değil yani düşündüğünüz gibi. Bence hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz sadece.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben sizi kınayamıycam çünkü insanoğlunun başına herşey gelebilir. Çaresizlik insana hatalar yaptırabilir. Yazdıklarınızdan da pişman olduğunuz belli. Bundan sonraki sürece odaklanmak daha iyi olur. Olmuş olana yapılacak bişey yok malesef.
İlk olarak borcunuzu en kısa sürede ödemeye bakın. O kişiyle de bunun dışında muhatap olmayın. Borcunuz biitnce de ordan ayrılmanız sizin açısından daha hayırlı olur. Çünkü anlattığınız karakterdeki bi adam eminim yaşadıklarınıızı etrafa da anlatır. Size farklı gözle bakmaya başlarlar.
Duygusal sorunlarınız için de terapi almanız iyileşmenize destek olur. Daha kısa sürede toparlanırsınız umarım.
Ya bu kadar zor olmamalı ben zamanında kınadım başıma geldi,sadece şu mesaja bile oturup ağlayabilirim şuan bunun normalliğini savunsam bu sayfada ne işim var insanlar yediği linçler yüzünden dışlandığı için intihar ediyor sosyal medyada ne kadar da seviyorlar yargı dağıtmayı önüne gelenle sevgili olup yatıp kalkmak çok mu normal medeni durumu evli evet bir hata çok büyük bir hata ama bende boşandım ve 3 yıldır hayatımda kimse olmadı bunun boşluğu travmalı evliliğim işin zorluğu aile sıkıntılarım maddi sıkıntılarım psikolojik sıkıntılarım yani anlatmadığım bir sürü olay var ama insanlar sadece metres olayına focuslandı Allah bile kuluna merhametliyken bu kadar öfke nefret helal olsun neyse sizede teşekkür ederim umarım bende bu işin içinde çıkacağım

Ya bu kadar zor olmamalı ben zamanında kınadım başıma geldi,sadece şu mesaja bile oturup ağlayabilirim şuan bunun normalliğini savunsam bu sayfada ne işim var insanlar yediği linçler yüzünden dışlandığı için intihar ediyor sosyal medyada ne kadar da seviyorlar yargı dağıtmayı önüne gelenle sevgili olup yatıp kalkmak çok mu normal medeni durumu evli evet bir hata çok büyük bir hata ama bende boşandım ve 3 yıldır hayatımda kimse olmadı bunun boşluğu travmalı evliliğim işin zorluğu aile sıkıntılarım maddi sıkıntılarım psikolojik sıkıntılarım yani anlatmadığım bir sürü olay var ama insanlar sadece metres olayına focuslandı Allah bile kuluna merhametliyken bu kadar öfke nefret helal olsun neyse sizede teşekkür ederim umarım bende bu işin içinde çıkacağım

Back
X