Kızlar merhaba herkese biraz uzun olucak ama lütfen okuyun.
29 yaşındayım
Çok uzun yıllardır hep bir mücadele hep bir sınanma içerisindeyim yoruldum önceki açtığım konuda biten evliliğimi yazdım boşandık ve onun tramvasını atlatmam 2 yıl oldu psikolojik tedaviler gördüm kişisel gelişimimle ilgilendim istediğim insan oldum şuan 3 yıl olmak üzere hayatıma kimseyi alamadım cinsellik yaşamadım istediğim gibi insanlar çıkmadı çok güçlü akıllı donanımlı dış görünüşüm giyimin bi çok erkeği etkiliyor artık iş kadını olmak istedim çünkü hep lider ruhluydum 2 işte çakıştım 7-8 ay önce bir turizm bölgesinde dükkan açma kararı aldım bir dükkan sahibinden çok etkilendim tam istediğim bir adamdı oda beni istiyordu ama evliydi uzak durdum hiç bişey yaşamadım o da saygı duydu ve hiç rahatsız etmedi burnunun dibinde olmama rağmen daha sonra başka bir dükkan tuttum sahipleri sevilen insanlar değildi benimde mecburiyetlerim vardı ailemden annem dışında kimse yoktu destek olucak dükkanı açtım ama bu sürede hayatım kaydı işte artık yalnız boşluk yorgunluk beni mahvetti bahsettiğim adamdan sonra sürekli karşıma evli adamlar cıktı hiçbirini kabul etmedim ama isyan ettim artık neden diye. o kadar birine ihtiyacım vardı ki sürekli saçma sapan biri çıkıyordu, neyse dükkan sahibim bana kafayı taktı evliydi yalnız olduğumu anladı o pasajda ortamda en dikkat çeken ben olduğum için sahip olmak istedi , defalarca reddettim ahlakı çok kötü böyle bir insan tanımadım, saygısı yok defalarca reddettim vazgeçmedi evli biriyle olmak istemiyorum dedim, doğulu kurnaz bir adam bi kadına jest yapan biri bile değil kadın ruhundan anlamayan gaddar biri beyni sadece sekste, 5 aydır böyle bi ara kurtuldum sonra bana kira senedi imzalattı 500 bin tl kalan kira borcum için sonra yine yanaştı bunalımdaydım yorgundum kimse yoktu ödemelerim hayatım özel hayatım aile hayatım abim kumar borcunda en sevdiğim kuzenimi kaybettim erken yaşta yıllardır verdiğim mücadele yalnızlığım bittim bi ara bi dönem artık karşılık verdim buna ama yemin ederim çok boşluktaydım hiç iyi değildim ve yattım benim herkesten farklı olduğumu biliyordu ama sabahında kons muamelesi yaptı şoktayım bu kadar iğrenç karakterli biriyle olduğum için kendimden nefret ediyorum yıllardır bekleyip bunları yaşadığım için çok mutsuzum iyi hissetmiyorum dükkanın elektrik sorunu var ilgilenmiyor iş yapamıyorum para kazanamıyorum ay sonu senet var yani hayatı yaşama tadım kaçtı kızlar düşmanım dahil bunları yaşamasın beni tanısaydınız bunları hiç haketmediğimi bilirdiniz