• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal boşluğun yarattığı bunalım ve çaresizlik bana yardım edin

Ben yazdıklarımı kınamak amacıyla yazmadım aslında. Hatanızı basitleştirmeye çalıştığınızı düşündüğüm için yazdım. Ben hata ettim demek zor değil. Durumu fark etmek, hatamızı kabul etmek geri dönebilmek için bir adım aslında.
Maalesef sizin durumunuz daha karmaşık. Sizin adım atmanız değil, koşmanız lazım.

Ya bu kadar zor olmamalı ben zamanında kınadım başıma geldi,sadece şu mesaja bile oturup ağlayabilirim şuan bunun normalliğini savunsam bu sayfada ne işim var insanlar yediği linçler yüzünden dışlandığı için intihar ediyor sosyal medyada ne kadar da seviyorlar yargı dağıtmayı önüne gelenle sevgili olup yatıp kalkmak çok mu normal medeni durumu evli evet bir hata çok büyük bir hata ama bende boşandım ve 3 yıldır hayatımda kimse olmadı bunun boşluğu travmalı evliliğim işin zorluğu aile sıkıntılarım maddi sıkıntılarım psikolojik sıkıntılarım yani anlatmadığım bir sürü olay var ama insanlar sadece metres olayına focuslandı Allah bile kuluna merhametliyken bu kadar öfke nefret helal olsun neyse sizede teşekkür ederim umarım bende bu işin içinde çıkacağım
Burda bazen malesef asıl konudan kopulup başka konuya odaklanılıyo. Siz yaptıklarınızı savunmuyorsunuz pişman olduğunuzda belli. Bi kerelik olan bişeyi oldu nasılsa diyip devam ettirebilirdiniz. Yapmak istedikten sonra belki senedi bile alırdınız adamdan.
Yalnız arkadaşlar bi konuda haklı karşınıza sürekli sizden beklentide olan hep evli adamların çıkması normal değil. Sert bi sınır çizemediniz sanırım. Bundan sonra mesafeyi daha fazla korumaya çalışın. Bazı erkekler sizin basit bi günaydın demenizden bile farklı anlamlar çıkarabiliyo malesef.

Ya bu kadar zor olmamalı ben zamanında kınadım başıma geldi,sadece şu mesaja bile oturup ağlayabilirim şuan bunun normalliğini savunsam bu sayfada ne işim var insanlar yediği linçler yüzünden dışlandığı için intihar ediyor sosyal medyada ne kadar da seviyorlar yargı dağıtmayı önüne gelenle sevgili olup yatıp kalkmak çok mu normal medeni durumu evli evet bir hata çok büyük bir hata ama bende boşandım ve 3 yıldır hayatımda kimse olmadı bunun boşluğu travmalı evliliğim işin zorluğu aile sıkıntılarım maddi sıkıntılarım psikolojik sıkıntılarım yani anlatmadığım bir sürü olay var ama insanlar sadece metres olayına focuslandı Allah bile kuluna merhametliyken bu kadar öfke nefret helal olsun neyse sizede teşekkür ederim umarım bende bu işin içinde çıkacağım
Aglayabilirsiniz sorun olmaz. Biraz aglayin hatta yani henüz ağlamadınız mı? Ayıp, ben olsam evli barklı adamla yattığım için ağlardım. Siz sadece gördüğünüz muameleye üzülmüşsünüz, kendi yaptığınız şeyin yanlış olmasına değil. Ayrıca evet bekar insanların önüne gelenle sevgili olup yatıp kalkması çok normal. Evli değiller çünkü. Sizin yaşadığınız şeyse normal değil. Metreslik. Yani metreslik bile değil bi de üstüne para ödeyeceksiniz. Tuhaf yani bari karşılığı olsaydi.

İnan hiç birine yüz vermedim yemin ederim dikkat çekme sebebi, kimseyle samimi olmuyorum diğer esnaflar biraz rahat ben daha kurumsal kalıyorum giyimim kuşamım açık olduğu için dikkat çekmiyor sadece kendime bakmayı seviyorum güzel giyiniyorum çok konuşmuyorum ve yaşadığım şeyin maalesef sorumluluğunu çok ağır hissediyorum ama nasıl reddedebilirdim düşünüyorum hani dürüst olacağım inanılmaz boşlukta ve bunalımdaydım
benim herkesten farklı olduğumu biliyordu

Ona son konuşmamızda şöyle bir mesaj atmıştım bak ben iyi bir durumda ve dönemde değilim ( burada yanlış yaptım kabul ediyorum zayıflığımı gösterdim olmayacak birine ) olurda bişey yaşarsak sen benim zayıflığımı kullanmış olursun lütfen bunu yapma demiştim belki diğer birlikte olduğun kadınlar bunu hakediyor ben etmiyorum köpek gibi çalışıyorum mücadele ediyorum ben haketmiyorım yazma dedim ama büyük yanlış yaptım
Olan olmuş artık ama yaptığınız birkaç hata var ki zaten birini kabul ediyorsunuz, dükkan sahibiniz dahi olsa birine “iyi bir dönemde değilim, bir şey yaşasak bile sen benim zayıflığımı kullanmış olursun” gibi cümleler kurulmaz, karşınızdaki yalnızlığınızı fırsat bilen biri çünkü, siz rica ettiniz diye geri çekilmez aksine naz yapıyor biraz daha asılsam istediğim kıvama gelecek der, ki öyle de olmuş.
Ayrıca birlikte olduğu diğer kadınların niye günahına girdiniz? Belki onlarda sizin gibi pes etmek zorunda kaldı.

Duygusal boşluk veya değil, zorla bir birliktelik yok rızanız varmış birlikte olmuşsunuz adamın tek derdinin cinsellik olduğunu da zaten biliyormuşsunuz, siz kendinizi farklı görebilirsiniz ama adam için diğerlerinden farklı olacağınızı düşünmek saflıktan başka bir şey değil kusura bakmayın.

Diğer hatanıza gelince, tatil beldesinde giyiminiz bakımınız zaten göze batmaz, sizde biliyorsunuz ki bir sürü yabancı turist geliyor, son yıllarda Ruslar Ukraynalılar arttı Ege ve Akdeniz sahillerinde, çok güzel kadınlar var, siz giyimle bakımla değil, insanlara sınır çizmeyi rest çekmeyi bilmeyerek hata yapmışsınız, kaldı ki akıllı donanımlı kadın zaten yarısını peşin verdiği kira için senet imzalamaz.
Ortada bir tehdit vb varsa gider suç duyurusunda bulunur, en kısa zamanda senedi geri almaya bakın ve gerekirse şehri terk edin ama oradan uzaklaşın, bir daha da kimseye iyi değilim bir şey yaşasak bile gibi cümleler kurmayın, kimse ricaya lütfene bakmaz, siz boylu poslu full bakımlı ayağında stiletto üzerinde kalem eteğiyle dükkan açan bir kadın dahi olsanız, masaya yumruk vurup posta koyabildiğiniz sürece gölgenize bile yaklaşmaya korkarlar, bilerek yapmıyorsunuz eyvallah ama açık kapı bırakıyorsunuz.

Hata yapmissin burada insanlar ne dicek aferin mi dicek. En basta niyetini anlayinca engellemen gerekirdi madem duygusal boslugunda var. Diger kadinlar diyorsun ama simdi seninde bir farkin kalmamis.

Ay adama attığın iyi değilim Blaa blaaa mesajı ne allah aşkına. Sen kendini istediğin kadar akla resmen naz niyaz yapıp kendini metres yaptırıp kendine baktırtmak istemişsin.

giyimin bi çok erkeği etkiliyor
Erkeklerin giyime önem verdiğini hiç sanmıyorum. Pijamayla git konu seks olunca yine beğenirler :D kendinizi diğer kadınlardan farklı görüp sabahına kons muamelesi görmenize niye şaşırdınız ki? Adamın gözünde tek gecelik ilişkiydiniz sizden alacağını aldı işini bitirdi yolu verdi ha tekrar istese yine yol yapar bu arada. Dükkanınızda eksikler var herif ona bile yardımcı olmuyor o kadar hiçsiniz onun gözünüzde. Yani bacım ''DİĞER KADINLARDAN'' farkın ''BASİT KADIN'' olman bence.

Back
X