Çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsınız. Boşanma süreci, sevdiğiniz kuzenin vefatı, ailevi sorunlar vs. her şey üst üste gelmiş.
Fakat bunlar yine de evli biriyle birlikte olmanız için bir bahane olmamalı. Bunca zaman karşınıza evli erkekler çıkmış. Neden kendiniz gibi bekar erkekle ilişki kurmuyorsunuz? Evli erkekler yatağa atar, keyfine bakar geçer, siz o şerefsizin eşine büyük bir haksızlık yaptınız.
Aynı şeyi siz yaşasanız, aldatılsaydınız ne hissederdiniz? Bir düşünün bakalım. Uzak durun evli erkeklerden. Benimle aynı yaştasınız , 29 yaşında bir kadın, evli erkeklerden uzak durması gerektiği bilincinde olmalı.
Çocuğunuz var mı peki? Bir de kelimenin doğrusu TRAVMA, belirtmek istedim. Psikolojik destek almaya devam edin mutlaka. İşe yaramıyorsa farklı doktora gidin. Hep kısır döngü, aynı tarz ilişkiler
(evli erkeklerle) kurduğunuz için öz sevgi, öz değer, öz saygı kavramlarınızda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Beni kimse sevmez, sadece evli erkekler bana bakar diye mi düşünüyorsunuz? Neden uzak durmadınız o kişiden?