artik hic umudum kalmadi :(

Tarcinli_Salep

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
80
42
18
42
Bugun tupbebek yapilali tam 14 gun oldu malesef yine negatifff
artik hic umudum yok, sanirim bundan sonra hic cocuk sahibi olamiyacam (((((
6 yillik evliyim 3 kez asilama yapildi, bu ilk deneyimim tupbebek yaptirali canim o kadar aciyorki suan bunlari agliyarak yaziyorum. Ölmegi o kadar istiyorum ki, ne zaman disarda hamile kadin görsem gözyaslarima hakim olamiyorum offff ne yapacagim Allahim ben, yarin randevum var doktorda o kadar yoruldum ki doktora gitmektten bi yandan gitmek istemiyorum, gözyaslarima hakim olamiyorum cunku....

Lutfen destek olun kizlar (((

tesekkur ederim yorumunuz icin, yuce rabbimin gucune gitmesin biraz sitem etmis, gibi oldum...
Allahtan herseyin hayirlisini istemisimdir simdiye kadar...
Ne umutlarla baslamisttim tupbebege bu kez kesin olacak demisttim, yine bi hayalkirikligi
hatta besigi nereye koyacagimi bile plan yapiyordum kendi kendime, daha gecen hafta cocuk elbiselerine bakiniyordum bi umutla o kadar aciki kelimeler yetmez...
Belkide böylesi daha hayirlidir bilemiyorum ama bugun o kadar doluyum ki esime bile paylasmadim sirf o uzulmesin diye guclu durmaya calisiyorum....
verdiginiz link okuyacam simdi tesekkur ederim tekrardan...

okudum ve gözyaslarima hakim olamiyorum suan cok uzuldum onun icin keske elimden bisey gelsede yapabilsem o yavrucuga
Sunu biliyorum ki Allah hepimizi siniyor, sabrimizi deniyor sitem etmemiz lazim ama istte ister istemez sitem ediyor insan oglu... bunada binlerce sukurler olsun bi bildigi var yuce rabbimin...

her anne "bebeğim BİR GÜN acı çekeceğine ben BİR ÖMÜR acı çekeyim" duygusunu taşır ve içinde çocuk sevgisi olan her kadın annedir..

lütfen kendinizi ya da hayatınızı eksikmiş gibi hissetmeyin.. hayatın diğer güzelliklerine adapte olun, bir hobiniz, seviyorsanız evcil bir hayvanınız olsun, tavsiyelerimi asla çocuk sevgisiyle ya da anne baba olma isteğiyle bir tutarak söylemiyorum, hayatınızdaki o boşluğu bir şeyle doldurun diyorum..

hakkınızda en hayırlısı ne ise inşAllah onu yaşayın.. sevgiler..

Ah be cnm yolun basndasn daha üzme bukadar kendini... bol bol dua. Hepimzn sınavı var... bak tevafuk bu ya ne anlatcam sana...belki hikmeti vardır..
Bi komsm vardı 7yıllk evli 3asılama 3tüp bebk umudu kestiler.. senin su yasadığonın misli...
İnt arastırırken erkekte dna bozkluğu die bi sey varms spermin dnasına bakılıomuş.. ankarada dr kaan aydos ta randevuyla gittiler... düzeltildi. İlac vetamin ve besin takviyesyle. Tadaviden snra 6ay bekleyn denldi 40gün sonra hamile kaldı... kucağında şimdi.
Diğer bi komsumda tedavisi bitti bekleme süresnde... ztn tüp bebkten önce dnasına bakılması gerekiyormuş ...dene derim..

Söylediginiz cok dogru aynen katiliyorum...
Ayrica guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, Allah razi olsun sizden birazda olsa rahatladim gercektten... :)
hobim var istte ama tad alamiyorum eskisi gibi, cocuk icin kendimi öyle kaptirmisim ki, cocukttan baska bisey dusunemiyorum malesef...
her zaman bi kedim olsun istemisimdir, esim istemiyor evcil hayvan. bu konuda cok kati...
Aminnnn Allahim benim ve tum cocuk sahibi olmaya calisanlarin hakkimizda hayirlisini versin insallah...

Saglicakla kalin.....

durumunuza da hayata da başka açılardan baktığınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz.. şu anki pencerenizi kapatın ve başka bir pencereye geçin sevgiler :)

tesekkur ederim desteginiz icin, uzulmiyim diyorum ama istte elimde deyil.. esime de, belli etmemeye calisiyorum, onun icin guclu durmaya calisiyorum.. Guclu durdukca, icime attikca daha fazla dayanamiyorum bu aciya, herseyden bi hayir vardir diyorum...
her gece bol bol dua ediyorum, hatta ruyalarima bile giriyor ((
önemli bilgin icin sagol, yarin doktorda randevum var muakkak bunu paylasacagim doktorllar tekrardan tesekkur ederim...

durumunuza da hayata da başka açılardan baktığınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz.. şu anki pencerenizi kapatın ve başka bir pencereye geçin sevgiler :)

yarindan itibaren öyle yapmaya basliyacagim insallah :)
umarim bundan sonra hersey daha guzel olur, Allahim baska dert vermesin, bunada binlerce sukurler olsun...

Canım bende bir zamanlar çok zor zamanlar yaşadım, o zamanlar neden ben böyle sıkıntılar yaşıyorum diyede çok üzülürdüm, ama tabi bu üzüntüm isyan olarak değildi asla, yaşım oldukça gençti, gençliğimin ve sıkıntılarımın verdiği üzüntüyle üzülürdüm.
Hem bu üzüntüm hemde sıkıntılarım vardı....
Birgün çocuk bölümünde 4yaşlarında öyle hasta bir çocuk gördüm ki annesinin kucağında, doğuştan öyle hasta imiş çocuk, onun o halini görünce kendi derdimden utandım, bu kuçucuk çocuk sabrediyorsa buna benim susmam lazım dedim......
Bu çocuğun yanında bana ne oluyorki dedim....
Öyle sıkıntılı idiki çocuk kimsenin onu sevmesi için değmesine bile tahammulu yoktu....
Bak şimdi bile hatırlayınca çok kotu oldum.

Sagol canim Allahim dusmanimin basina bile vermesin cok aci cocuk sahibi olamamak....
Hayir okumadim, ne kadar okumak lazim?

Türkçe mealini bir oku, öyle guzelki, ben çok daraldığım zamanlarda mealini düşünürüm ve çok rahatlarım.
Ve Arapçasındanda bol bol okurum sıkıntılı zamanlarımda, ruh daralmasına iyi geliyormuş bu sure.
Sıkıntıya iyi geliyor.
Birde canım herşeyin hayırlısı olsun hayatta, hayır olduğu zaman gerisi olup gidiyor.....
Ama senin şuanki halinide çok iyi anlayabiliyorum.....

Rabbim gönlündekini hayırlısı ile tez zamanda versin inşaallah....
Etrafında tanıdığın bildiğin buyuk zatlar var ise onlardanda bu konu için dua istemenide öneririm.

Ahh canim benim ya kiyamam cok kötu oldum agliyorum suan bi an sanki gözumun önunde canlandi (((
Allahim yardimcisi olsun o minicik yavrunun...
Bizler ufacik seyden isyan ederiz, oysaki beterin beteri var bunu bilmeyiz ((
ufacik bedenler neler cekiyor bunlari, hic dusunmuyoruz gercektten ((
ne denir ki böyle bi aciya, kelimeler bogazimda dugumlendi cok aci cook...
Allahim yardim etsin butun hastalara

Amin canım.
Uzulme sende kıyamam.....
Allah sıkıntıyı sevdiğine veriyor böyle düşün.

tamam canim okurum yatmadan önce birazdan uyurum kesin.
cok sagolun desteginiz icin, Allah razi olsun sizden.
simdilik herseyin hayirlisi, inan buraya paylasinca derdimi bir nebze de, olsa rahatladim gercektten...

saglicakla kalin....

tamam canim okurum yatmadan önce birazdan uyurum kesin.
cok sagolun desteginiz icin, Allah razi olsun sizden.
simdilik herseyin hayirlisi, inan buraya paylasinca derdimi bir nebze de, olsa rahatladim gercektten...

saglicakla kalin....

Rahatladığına çok sevindim, sen çok iyi birine benziyorsun.
İyi geceler, tatlı rüyalar canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…