artik hic umudum kalmadi :(

Amaaan bana uyku tutmadı bende tekrar kkya girdim telden: )
Aklıma bişey daha geldide sana onu diyim dedim.
Bizim bir komşumuzun çocuğu 15sene sonra olmuş, hiçbir zaman umidini yitirme.
Çok akıllı çok tatlı bir kızı vardı maşaallah.
Ben hiçbir zaman pes etmedim hep umitli oldum çaba sarfettim sabrettim rabbimden hep istedim demişti.

Bende daha farklı şeyler yaşadım o kadar bunaldımki isyandan korktum birinin tavsiyesi ile Uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabını okudum rahatladım resmen terapiden geçtim çok iyi geldi tavsiye ederim

Tatlım benimde 3 negatif aşılamam ve 1 negatif tüp bebeğim var yara yaktırdı 2 kez ameliyat oldum o kadar çok sey yaşadım ki bebeğime kavuşabilmek için seni o kadar iyi anlıyorum ki bende negatifi aldığımda tüm dünyam başıma yıkıldı sandım ama geçiyor ben o negatiften sonra bi daha denemem zaten tıp çaresiz kalmış diyodum ama şimdi yine umutla doluyum ikinciyi yaptırmayı düşünüyorum şimdi sana ne desek boş içinde tarif edilmez bi acı var biliyorum ama her zaman yanındayız tatlım rabbim bizlere isyan ettirmesin inan yazarken gözletim doldu gözümün önüne geldi negatifi aldığım güz ama kısmet bu da bizlerin imtihanı canım

canım ağlıyarak okudum gerçekten rabbim o arkadaşımıza sabır versin o minicik günahsız yavrucağada şifa versin tez zamanda inşallah...

Neden bukadar ümitsizsin ki daha yolun cok basindasin canim asla umudunu kaybetme asla gecen 3.tüp bebek denememde negatifle sonuclandi cikolata kistim var her gecen gün yumurtaligima zarar veriyo cok sükür hala tedavideyim ama asla umudumu kaybetmedim ve doktor bana yapulacak herseyi yaptim demesine ragmen ve yasim daha 25 allah büyük sen hic zekeriye peygamberimiz hayatini okudunmu onunda esi kisirdi ve zekeriye peygamberimiz cok yasliydi ama her gece dua ederdi duasi ise rabbi hebli minessalihiyn(rabbim bana salih evlatlar lütfeyle) rabbim onun duasi kabul buyurdu ve ona bir cocuk bagisladi ya meryem anamiz hic babasiz cocugu oldu isa a.s neolur ümitsiz olma rabbime dua et olurmu canim bizim dualrimiz seninle

Komsu da dr söyledi. Dr ya o isler fasafiso demiş kafası karışmıstı. Gitti ve dna hasarı cıktı esinde. Fazla bi ücreti yok maillesiyorsnz ztn sık sık gitmiyorsunuz tahlil yaptırıp mail atıyosnz.oda yorumlayıp sonraki adımı anlatıo.

nefes aldığın sürece umudun var demektir.. Allah' tan umut kesilir mi hiç o yoktan var eden, mucizelerin sahibi, o ol derse taş dile gelir, nasıl umudum kalmadı dersin... lütfen umudunu kaybetme...

Canım hemen ümidini kesme çok kişi duydum tüp bebek yaptırıp negatif sonuçlanan sonra kendiliginden hamile kalan, verende Allah alanda Allah böyle düşün Allah ol dedikten sonra taşın üstünde çiçek çıkartıyo üzülme hemen seni anlıyorum benimde 16 aydır olmuyor doktora gidiyorum bişey çıkmıyor sanırım gelecek ay aşılama yapılcak benimde anne olamıycakmışım gibi geliyor ama Allahtan umudumu kesmiyorum yinede, benimde eşiminde ikinci evliligimiz 8 senede ilk evliligimde olmadı belki diyorum bunda da bi hayır vardır üzme kendini yıpratma olurmu...

Benimde arkadasımın komsunun 6 yıl tüm tedavilere rağmen çocuğu olmamış tedaviyi bırakmış
arkadasımın o komşusunun midesi bulanıomuş arkadaşım sen yoksa hamile misin demiş arkadaşımın içine doğmuş sanki.
o kadında hiç ihtimal vermemiş üşütmüşümdür demiş sağlık ocağına gidip test yaptırmış ki hamileymiş
ümidinizi kaybetmeyin çokta kafaya takmayın
benim üstümde oturan teyzenin de 9 yıl çocuğu olmamış.
sabır sabır sabır. Bu da senin imtihanın
hepimiz bu dünyada birşeylerden imtihan ediliyoruz :)
Ayrıca bende 1 yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum.

Bende ilk tüp bebek tedavisinden sonra yıkıldim.. seni çok iyi anlıyorum '.. hiç olmayacak mı bebeğim, miss kokusunu içime çekmeyecem mi ?? ..pamuk ellere dokunamayacam mi ?.. 'diye kendimi yedim bitirdim ..
Aylarca birşey yapmak gelmedi içimden bebek için.. doktorlara da güvenim kalmamıştı çünkü bize negativ sonuç aldıktan sonra proxeed önerdiler 2.deneme başlamadan öncesi için.. çok saçma geldi çünkü ilk deneme öncesı de tavsiye edebilirlerdi.. para tuzağı işte..
1 senedir kadın doktoruna gitmedim .bizim sayımız binlerdeydi 2 aylık kür vs sonrası sayı 4mil. Oldu Rabbime şükür az da olsa bi umut doğdu bizim için..

Allah kimseyi mahrum birakmasin nimetinden..

Duâ et Rabbim bizleri çocuk hasretiyle sınamasın ..

teşekkur ederim canim inan bana umut veriyorsun. Pes etmiyecem inşallah bundan sonra :) bende telefondan yaziyorum, alişik degilim burdan yazmaya. Bugun gittim doktora ocak ayinda tekrar başliyacam tedaviye. Ben yurtdişin da, yaşiyorum aralik ayi noel bayrami yogunmuş o yuzden ocak ayi karar verdik doktorla, hem benim icin iyi oldu bi yandan cunku vucudum dinlenir bi sure onca yedigim ignelerden dolayi

Tavsiyeniz icin teşekkur ederim. yurtdişinda yaşiyorum malesef burda bulmam imkansiz

Haklisiniz daha yolun başindayim, evet ama cocuklari cok seviyorum, eşimde çok seviyor. Nerde cocuk görsek ikimizinde başi egiliyor :'( eşimde çok üzüluyor oda benim gibi belli etmiyor.
Duruşunuza hayran kaldim pes etmemenize de, çok şey yaşamissiniz çok üzuldum Allah yar ve yardimciniz olsun...
Okudum canim ama iştte ister istemez, Allaha isyan ediyorum neden diye? Biliyorum yapmam lazim, böyle yaparak Allahin gücüne gidiyor, sonr a hatami fark edip dahada üzülüyorum...
bu arada destegin ve dualarin icin cok teşekkur ederim.bende sizin ucin dua edecegim, hakkimuzda herşeyin hayirlisini eylesin rabbim....

Yeni ögrendim bunu bilmiyordum gercektten, ben yurdişinda yaşiyorum burdaki doktorlar pek ilgilenmiyorlar, keşke türkiyede olabilseydim, orda iyi bi doktora giderdim... Teşekkur ederim bunu araştiracagim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…