artık hissettiklerim nefretin ötesinde...

cnm allah bağışlasın kızını, ben daha önceleri gideceğimi çok kez söyledim, çok kez kalkıştım bişekilde affettiriyor kendini, değişeceğini söylüyor bikaç gün iyi oluyo sonrasında yine aynı yaşananlar.. beni sewdiğini söylüyor ama ailesi söz konusuysa akan sular duruyor, yakın zamanda bu sorunlardan dolayı yine gideceğimi söylediğimde oğlumu götüremeyeceğimi söyledi. oğlum onunla kalacakmış, asla bırakmam dedim ama onu tanıyorum iş o noktaya gelirse oğlumu bana vermez...

Allah o duruma getirtmesin inşallah,:Saruboceq:
Ama o aşamaya geldikten sonra çocuğunuzu kimse alamaz sizden,siz isterseniz verebilirsiniz.

zaten annesi ile ilgili her yaptığını söylediğini söylüyorum eşime, bilsin tanısın die ama annesi sonuçta toz kondurmuyo.inmeme konusuna gelince zaten kavgalar sonucunda iniyorum 5 karış suratla oturuyorum çıkıyorum, bu defa zaten istemeyerek indiğimi bilen eşim neden aşağıda suratsız oolduğumunda kavgasını yapıyor. bunları düşününce burdan gitmek istiyorum... oğlum çok küçük.

zor bir durum seni anlıyorum canım
sevmediğin anlaşamadığın insanlarla sürekli bir arada olmaya zorlanmak gerçekten çok kötü
yani ne kadar uzak durmak istesende buna eşin izin vermiyor sanırım:1no2:
zaten aynı binada bunu yapmak hiç de kolay değil
tek çaren ordan çıkmak başka yere taşınmak.eğer imkanınız varsa eşini bu konuda ikna et bence yoksada biraz vurdumduymaz ol bazı şeyleri görme duyma canım benneyaptımki

Back
X