Artık içim dayanmıyor

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.837
2.721
63
Kızlar merhabalar. Benim asamadigim bir konu var ve uzadikca uzuyor, üzdükçe de üzüyor. Evlendim ve yurtdışına yerleştim ailemi senede bir kez görebiliyorum. Epeydir yanlarindaydim ve geri dönmeme az bir süre kaldı. Oradayken de onlari cok cok özlüyorum her gun görüntülü gorussekte onlarin zor zamanlarinda yaninda olamamak içimde büyük hasarlara yol açıyor. Psikolojik olarak sürekli kendimi yorgun hissediyorum. Eşim Türkiye ye yerlesme taraftarı degil malesef. Her gün onlari kaybetme korkusuyla uyanıyorum. Kendi ailemi kuramadım. Eşimle aile gibi degiliz. Cok iyi bir insan surekli benim mutlu olmam için uğraşıyor. Ama anne baba onlarin yerini kimse alamiyor. Ben ayda bir kez de olsa onlari gormek istiyorum tabiki bu imkansiz. Ailemi düşündüğüm icin eşim baska ulkelere tatile cikalim diyor ancak ben tüm tatillerimi annemin yaninda gecirmek istiyorum. Bu kadar bagli biri degildim aileme küçük yasimdan beri hem okuyup hem calistigim için cok bir arada olamadik ama evlendikten sonra onlarin ozlemi içime fena yerlesti ve ben artik dayanamıyorum. Ilac kullanmaya baslamayi düşünüyorum. Herseyi tek basima yendim ama bunu aşamıyorum. Artik çıkmazdayım. Boşanmış olsam diyorum daha az üzülürüm. Yurtdışı bana cok ağır geldi burada çevrem cok fazla orada yalnizim ve ben temizlik konularinda hassasim ama ordakiler ayakkabilarla eve dalıyorlar. Iyice depresif hale geliyorum. Esime kiziyorum beni tanıdığı halde böyle bir yerde yasayabilecegimi nasil düşünebilir diye. Daha cok farkliliklar var helal et bulmak zor. Misafirlige gittigimizde midem alıp bir sey yiyemiyorum. Temiz degiller çünkü. Midem almiyor yedigimde surekli mide bulantisi yasiyorum. Esimi de uzuyorum kendimde cok üzülüyorum. Savasmaya calisiyorum ama olmuyor. Ailemi kaybedersem kendimi cok suçlu hissederim. Siz nasil yeniyorsunuz ailenize olan özlemlerinizi??

Kaç senelik evlisiniz?

Yaşadığınız ülkeyi söyleyebilir misiniz ? Pis falan diyince merak ettim. Birde destek alın uzmandan.Her tatili annesinin yanında geçirmek isteyen erkek olsa çok kizardım.Türkiyeye yerleşme taraftarı olmaması normal eşinizin.Şartlarımız malum.Arkadaş edinmeye falanda çalışın ayrıca.

Sizin için dayanılmaz bir durumsa boşanabilirsiniz. Ailenizin yanına yerleşip onlara yakın olursunuz. Başları ağrısa yanlarında olursunuz. Eşiniz de Türkiye'ye dönmek istemiyorsa taşınmak da ona haksızlık olur sonuçta.

Ingiltere de yaşıyorum. Yataga ayakkabilarla bile giriyorlar. Arkadaslarim var. Gider gitmez ise basladim kurslara yazildim. Anlayacağınız hiç bos durmadım. Ama annemi babami gözüyasli bıraktım. Surekli üzülüyorlar. Inanin bende kendime cok cok kızıyorum. Ama nereden bilebilirdim ki zamanla gecmeyecegini alisamayacagimi

İngilterede insanlar pislikten ölmüyor öyle değil mi?

Şu durumda eşiniz olsa ana kuzusu çekilmez boşa denirdi sanırım.. Yani bilemeyiceğim..
Haklisiniz erkekler pek ailesine düşkün olsunlar istemeyiz. Benimde elimde olabilseydi keşke. Asamıyorum elimden gelen herseyi yapmama ragmen, 1 dakika bos durmamama rağmen sürekli onlari kaybetme korkusuyla yaşıyorum Allah kimseye yasatmasin

Eşinizi seviyor musunuz ? Yoksa görücü şeklinde mi evlendiniz ?
Yani saygısızlık sizin bu yaptığınız kusura bakmayın ama.Ortam değişikliği tabii zor falan ama eşiniz size yalan söylememiş,bir anda ortaya çıkmamış bu durum haksız mıyım ? Kabul etmeyecektiniz o zaman.Adama da hayatı çekilir kılmıyorsunuzdur sürekli bu konu yüzünden depresifseniz.
Evet İngilizler aşırı temiz bir toplum değil.Ama temizlikten ne anladığınıza göre de değişiyor tabii.Mesela evlerini temizlerken öyle köşe bucak temizlemezler,ama ayakkabıyla da yatan oraya göre de pistir.Belki arkadaşlarınızı değiştirmeniz gerekiyordur.

Dil kursuna falan gitseniz ya da kendinize bir meşgale bulsanız gerçi şu durumda biraz zor ama.Neler okuduk burada yurt dışında olup eşi kötü davranan mı dersin,İnsan yerine konmayan,kv.kp aynı evde yaşayan.Eşiniz ne kadar iyi davranıyormuş size.Elbette ailenizi özlüyorsunuzdur orada ama yani yapacak pek bişey yok zamanla alışırsınız.

Şahsi fikrim ile harika bir ülkede yaşıyorsunuz.Siz öyle bir bahsetmişsiniz ki Allah affetsin hindistanda falan yaşıyorsunuz sandım :)))Evlatlarından ayrı olmak üzücü olabilir ama hayat bu.Sonsuza dek bir arada olamayiz.Keza sizin icinde aynı şey geçerli.Tekrar belirteyim bir uzmana başvurmak iyi olacaktir.

Amin inşaALLAH.. ama şöyle bir durum var siz yanlarında olsanız da birgün kaybedeceksiniz olmasanızda.. Eğer eşinizi seviyorsanız yuvanıza yönelin herkes ayrılıyor annesinden babasından.

Abartıyor gibisiniz. Herkes evlenirken ailesini bırakarak Fedakarlık yapıyor. Eşinizi seviyorsanız. Katalanmaktan başka çare yok gibi. Yada boşanıp ailenizin dibinde olacaksınız. Eğer evliliği göze alıyorsanız bunları da göze almak zorundasınız.

Ben sizin eşiniz olsaydım. Sizden boşanırdim. Böylece sizde ailenizin yanında mutlu yaşarsınız. Eşinizde rahat eder.

Ya daha sık gitmeye calisip onunla yetineceksiniz ve mutlu olacaksiniz ya da ayrilip doneceksiniz.
Adama da yazik surekli mutlu edilmeye calisilan ama olmayan biri ile yaşamak.

Ayrilin "net"

Adama yazik.
Evet bende kesinlikle ona ayni seyi söyledim çünkü kimse kimseyi bu kadar üzmemeli ama o hala oraya alisacagim inancında. Kac kez geri donmeye calistim onu da kesinlikle üzmek istemiyorum çünkü esimi de seviyorum 10 yil az bir süre degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…