Ama kuzeninizin akrabalari benimki gibi degillerdir. Turkiyede iken islerin basinda dedeme yardimci ben vardim yokluğumda babane ve dedemin vefatiyla isler batmis ikisi de miraslarini bana biraktiklari icin aileme yapmadiklarini birakmadilar. Muge anli ya gidip mirasa konacagimi falan soyleyeceklermis. Hayatlarimiz birbirimizden o kadar farkli ki. Benim sorumlu oldugum insan sayısı fazla. Mirasi esit bir sekilde istedikleri gibi dağıtıp borclarini falanda kapattiktan sonra sira devredilemeyen satilamayan seylere geldi onlara imza veremezdim. Bu kez zayif noktam nerdeyse oradan vurmaya basladilar. Yani evet bu detaylara hiç girmek istemedim. Cunku bunlar benim halledecegim seyler sadece ben annemi ve esimi korumak istiyorum. Ara ara gelip esimin ailesini doldurup kuzenlerim geri dönüyorlar. Bilmediğiniz o kadar cok sey var ki. Şımarıklık mi şımarıklık yapacagim bir yerim olmadi hic bir zaman. Ya da annemin dizinin dibinde en son 6 yasinda falan oturmusumdur. Sonra is hayatı. Dedeyle ise git gel. Onlarin yaninda kalarak onlarla vakit geçir. Ailemden tabiki biri gidecek bu bende olabilirim ama ben hayatta oldugum surece sevdigim insanlari düşünmeliyim. Kuzeninizin babasi annesi mutlu bir yuvaya sahiplerdir insallah. O yuzden kafasi rahattır. Ama ben 2 tarafli da sorun yaşıyorum. Esimin ailesi mirasi bıraktığım icin kafami utuluyorlar, babamin tarafi kalan seyleri de satmak için zayıf noktalarimdan yakalıyorlar. Hangi hayatlari hakedip hak etmedigimiz seyler neye göre degisiyorlar emin degilim ama ben istedigim herseyi kendi emeklerimle hakettim bugüne kadar ve karsiliginda bu kadar zorluklar olmamalıydı ama oldu demek ki ben bir yerlerde bir hata yaptim. Bu kadar kolay önyargılı olmayin. Kimse yuvasini yikmak istemez. Bazi seyler dökülmemesi gerek. Aslinda sadece annemin mutlulugu icin ne yapsam dan olay taslamalara vardı. Ne gerek var ki böyle seylere beddua etmeye. O beddua bana tutmaz ama eden kisiye geri döner ne gerek var. Sizin icin cok basit olabilir ama benim uzerimdeki sorumluluklar benim icin cok fazla. Dedem herseyi gitmeden bana yüklediği icin cenazesinde bile tasladilar akrabalar. Ben öldürdüm diye, mirasa kondum diye. Benim mirasa ihtiyacim mi var hepsini verdim. Babamlar tasinmak zorunda kaldi amcalarim peslerinden gitti. Olaylar epey karışık. Sadece annemi esimi nasil ayni anda mutlu edebilirim nasil koruyabilirim.