Çok mu uzun konuşuyor? 2-3 dk ise idare et diyeceğim.Herkese merhaba. Konu kv
Ya istiyor ki her gün konuşalım. Allah aşkına her gün ne konuşabilirim? Ben kendi annemi ablamı her gün aramıyorum ki seni arayayım? Telefon çalınca hah diyorum başlıyoruz yine. Her seferinde ilk cümle belli: Kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Ya kendi oğlun seni HİÇ aramiyor onu ne yapalım? Kendisini severim, iyi de anlaşırız kalbini kırmak istemiyorum ama artık bıktım yani aynı lafı duymaktan. Bugün yine aradı aynı cümle. Dedim bir şey olduğu yok öyle yani. İlla terslemek mi lazım anlamıyorum kiİnsanları terslemek bana göre bir şey de değil. Nadir yaparım yaptı mı da sağlam yaparım ipler tamamen kopar. O yüzden tutuyorum kendimi. Akıl verin kızlar ne yapayım bu kadına ben ne diyeyim?
Yok yok bildiğin hesap sorar gibi söylüyorAdet haline getirmiş heralde o cümleyi bana öyle geldi
Genelde uzun konuşur evet. Tamam seviyorum kendisini iyidir hoştur ama yani normal arasa yine bir şey demeyeceğim. Ama açar açmaz sesin soluğun çıkmıyor deyince sesine deee diyesim geliyor artık.Çok mu uzun konuşuyor? 2-3 dk ise idare et diyeceğim.
Cidden çok sabirliyimdir ama sinirime dokunuyor bu cümle artıkAynı benim kv. Her gün konuşsak yinede aynı cümle. Sesin çıkmıyor kaç gündür. Bide aradığında min10 dk konuşur.
Haftada da en az 2 görüşürüz.
Ben bi çözüm bulamadım gerçekten.
Bir buçuk yıl oldu evleneli. Son altı aydır böyle aslında. Aşık mı oldu bana nedir anlamıyorumKlasik kayınvalide halleri işte. Niye canınızı sıkıyorsunuz ki? He hı deyip geçiştirin.Yeni evliyseniz. Bu dönemlerde, pek yüksek beklentileri oluyor zaten. Zamanla bir rutine biner. Ama, üstünüze çok gelirse, hafiften bir diş göstermek gerekebilir.
Sanki kendi oğulları hergün hergün bizim anne babamızla konuşuyor gibi bide sürekli aranmak bekliyorlar.Cidden çok sabirliyimdir ama sinirime dokunuyor bu cümle artık
Evet ya bunu diyeyim bir dahakine. Kendimi ozleteyim dedim diyeyimAzıcık özleyelim konuşacak konu biriksin diye bekliyorum diyin
Anne sürekli şunu deme ya, duyan da aylardır konuşmuyoruz sanacak diyebilirsiniz.Genelde uzun konuşur evet. Tamam seviyorum kendisini iyidir hoştur ama yani normal arasa yine bir şey demeyeceğim. Ama açar açmaz sesin soluğun çıkmıyor deyince sesine deee diyesim geliyor artık.
Eşim özel günler harici asla aramaz. Sever sayar değer verir ama aramaz işte sevmiyor telefonda konuşmayı. Ben onu zorlamiyorum. Aileme de anlattım durumu onlar da anlayışla karşılıyor. Ama kv ile yakınız biz artık ondan mıdır nedir illa her gün arayayım istiyor delircem valla.Sanki kendi oğulları hergün hergün bizim anne babamızla konuşuyor gibi bide sürekli aranmak bekliyorlar.
Benim kv de derdi. Her konuştuğumuzda niye aramıyorsun, hiç aramadın bu aralar derdi. Bende telefonla konuşmayı sevmiyorum kimse ile konuşmuyorum deidm hep ama o çok söylendiği için bir daha Aramadım. Arayınca da müsait değilim diye açmadım. Şimdi de eşimden ayrıldım öyle bir sorunum kalmadıHerkese merhaba. Konu kv
Ya istiyor ki her gün konuşalım. Allah aşkına her gün ne konuşabilirim? Ben kendi annemi ablamı her gün aramıyorum ki seni arayayım? Telefon çalınca hah diyorum başlıyoruz yine. Her seferinde ilk cümle belli: Kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Ya kendi oğlun seni HİÇ aramiyor onu ne yapalım? Kendisini severim, iyi de anlaşırız kalbini kırmak istemiyorum ama artık bıktım yani aynı lafı duymaktan. Bugün yine aradı aynı cümle. Dedim bir şey olduğu yok öyle yani. İlla terslemek mi lazım anlamıyorum kiİnsanları terslemek bana göre bir şey de değil. Nadir yaparım yaptı mı da sağlam yaparım ipler tamamen kopar. O yüzden tutuyorum kendimi. Akıl verin kızlar ne yapayım bu kadına ben ne diyeyim?
Tek sorun bu diyebilirim şükür ki. Ama batmaya başladı yani artık içim şişti cidden.Bosverin desin eger sorun sadece buysa gecistirin
Hah aynen benğm eşimde öyle. Bence öyle de olmak en mantıklısı zaten. Şehir dışında olsak görüşemiyor olsak amenna ama haftada 1-2 görüşüyorsak niye arayalım zırt pırt anlamıyorum ki. Böyle oldukça baskı Hissediyorum üzerimde daha çok aramayasım geliyor. Soğuyorum kadından.Eşim özel günler harici asla aramaz. Sever sayar değer verir ama aramaz işte sevmiyor telefonda konuşmayı. Ben onu zorlamiyorum. Aileme de anlattım durumu onlar da anlayışla karşılıyor. Ama kv ile yakınız biz artık ondan mıdır nedir illa her gün arayayım istiyor delircem valla.
Hamilelikten belki daha çok merak ediyor sizi bebek doğunca zaten pek fırsatınız olmaz bahane de hazır olurTek sorun bu diyebilirim şükür ki. Ama batmaya başladı yani artık içim şişti cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?