Artık içim şişti

Eşine yansıtma sakın. Seni bunalıp eşinle kavga ettirmeye çalışıyor olabilir. Iki üç günde bir Arayacağı saatte kapat telefonu sonra şarj bitmiş kusura bakma deyiver. Yavas yavas alıştır hergün konuşmamaya. Kocanla aran iyiyse değmez takmaya.

Bence sen onu bezdir
Her gün bi saat belirle o gün, havadan sudan saçma sapan şeylerden bahset. Bi 10-15 gün yap.
Görürsün telefonlarını açmaz

Reactions: Kuf
Yok yok bildiğin hesap sorar gibi söylüyor
Benim kaynanamda sürekli benim evde olmadığımı düşünüyor , bi ara takmıstı kafayı benı her gordugunde sen evde yoksun sanıyordum dıyordu mılletın yanında hergun hergun nereeye gıdeceksem , manyak ınsanların laflarını kafaya takma eger cıddı sekılde bozmazsan soylenmeye devam edecekler .

Anlamıyorum bu kvdeleri
Acaba yaş ilerleyince bizlerde onlar gibimi olacaz

Keşke herşeyi akışına bıraksalar

Sizi samimi beklemiş demek ki
Kötü birşey değil aslında.
Yakın olmak istiyor.

Benim KV de aynen öyleydi evlendikten sonraki ilk yıllarımızda. Her gün arar uzun uzun konuşur, anlatır da anlatırdı. Hatta bazı günler 2 defa arardı. O kadar bunalmıştım ki anlatamam. Artık aramadığı zaman ben merak edip arıyordum başına bir şey mi geldi acaba neden aramadı diye. Sonra ben kendi aramalarımı azalttım. Zamanla da onun aramaları azaldı. Şimdi yaklaşık 10 yıllık evliyiz, nadiren arar. Ama ilk yıllarımızda illallah ettirmişti

Benimki de öyle diyordu, ben telefonla konuşmayı sevmiyorum dedim.

Cok muhabbet tez ayrilik getirir ,
Taze kalalim az ama oz konusalim,ozleyelim canim diyin

Elin kızlarıyla ne konuşmak istiyor bu kayınvalideler anlamıyorum. Ben hiç aramam, ne konuşacağım ki kayınvalidemle? Sevmiyor da değilim gayet iyi bir insan. Ama ne konuşacağız yani kaç yaş büyük benden. Ortak tek noktamız eşim. 2-3 haftada bir evlerine gidiyoruz yüz yüze görüşüyoruz. Bir de telefonda mı konuşacağım. Herkes kendi annesini arasın.
Bu seviyeye nasıl geliniyor hiç anlamıyorum.

Benimki de öyle, bende 1 senelik evliyim illalah ettirdi, neden gelmiyorsunuzlar bitti neden aramıyorsunlar başladı artık oda bitiyor, anladı çünkü beni hamur gibi yoğuramayacağını.
Artık 2 haftada bir gidiyoruz telefonla da aramıyorum.
Yeri geliyor kendi anama babama katlanamıyorum.
Oğlu bile aramıyor, elin kızı mı arasın sürekli
Ben annemi bile uzak olmama rağmen 3-4 günde bir arıyorum yahu.
Psikolojik şiddet bu işte, başıma ağrılar giriyordu benimde, sürekli kendi akrabalarından bahseder birde, hayatı ondan ibaret.

Açmayın.
Sebep olarakta, telim bozuldu aramalar görünmüyo ya da hamilelik bu haftalarda aşırı ıyku yaptı gözüm hiçbişe görmüyo falan deyin...

Bu sekilde soyleyince sizin utanip veya ogrenip iste daha sik arayacaginizi zannediyor galiba.. itici oluyorlar haberleri yok.

Açmayın.
Sebep olarakta, telim bozuldu aramalar görünmüyo ya da hamilelik bu haftalarda aşırı ıyku yaptı gözüm hiçbişe görmüyo falan deyin...
Bence yalana bile gerek yok.. cok konusacak bir seyim yok.. ne anlatayim.. telefonla konusmayi sevmiyorum vs konusmak istemedigini kv ye hissettirmeli bildirmeli.

Bence yalana bile gerek yok.. cok konusacak bir seyim yok.. ne anlatayim.. telefonla konusmayi sevmiyorum vs konusmak istemedigini kv ye hissettirmeli bildirmeli.
Valla anlattığına göre kv pek anlıcak gibi görünmüyo.
Tabikide en doğrusu açıkca söylemek ama anlayana tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…