Artik istemiyorum

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.262
20.046
598
10+4 gunlukken, hicbir kanama vs belirti olmadan kalbi durmus bebegimin...tam bir hafta karnimda oylece kalmis gelismeden. Ikili test için gule oynaya muayeneye gittigimizde ultrasonda ölüsüyle karşılaştık minigimizin. Daha dun cok zorlu bir kurtaj oldum. Ilk gebeligimdi. Doktor rahmin cok iyi, rahimde hic kanama alani yok, bebegin eşinde ayrilma yok o yuzden ilacla rahmin acilmasini saglayacagiz dediginde cok cok kotu oldum. Tarifsiz bir aci. Neden böyle oldu hersey yolunda gidiyorken bilmiyorum. Hala kabusta gibiyim. Patoloji sonucunu bekliyoruz. Kurtaj oncesi cok aci cektigim icin, kendi kendini atmayan bebegimi aciyla dusurmek zorunda kaldigim icin psikolojim hic iyi degil su an. Ciddi olarak bir daha hamile kalmaktan korkuyorum. Herkes daha ilk gebeliğindi, gene olur vs diyor, doktor rahminde bir problem yok sana 1 regl donemi veriyorum 3 ay bile degil dedi ama ben bir daha ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum. Kaldiramam gibi geliyor. Bu korkuyu nasil aşabilirim? Bedenen ve ruhen bu kadar yiprandiktan sonra bir daha cocuk düşünülebilir mi? Bir daha olsa 9 ay boyunca acaba kalbi atiyor mu diye dusunup cildiririm gibi geliyor. Benzer sureclerden gecenlerin tecrubelerine ihtyacim var.

Çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun. Ben böyle birşey yaşamadım ama eğer düşünürseniz kafanızda büyür gibime geliyor yAni bende böyle şeyler düşündükçe büyüyüp korkularım artıyo . Sizde bunu düşünmeyi bıraksanız biraz dinlenip kendinize başka meşgaleler edinseniz sanki daha olur gibi birde tabi bol bol dua etmek ruhunuza iyi gelecek Eminim

Canım başın sağolsun. Bunu şöyle düşün. Doğum sancısı çekerek bebeğini doğuran bir kadın bir müddet aman istemem bir daha çocuk falan der. Fakat zamanla o acıyı unutur ve yeniden bebek isteyebilir.

Daha acın çok taze. Dibine kadar yaşa sonra düşünürsün bunları. Rabbim yardımcın olsun.

Katrinacım çok üzüldüm,forumda yazışıyorduk,melekti zaten kanatlandı uçtu cennete.
Allah acısını unuttursun biran önce sana.Üzülme demek kolay,inşaallah çabuk atlatırsın ne denir bilemiyorum.Biraz toparlandıktan sonra ikinciyi düşünecek duruma gelirsin belkide...Şuan çok erken buyüzden istemiyorsun...

Oncelikle cok gecmis olsun canim Allah tekrarindan sakinsin bir yakinimiz ust uste defalarca yasadi bu korkunc durumu fakat su an dunya tatlisi uc kizi var ard arda dunyaya geldiler o kadar cok aldirma sorun yasandi ki ama kahrolmadi hep guclu durdu simdi kizlarimiz hepimizin aski dilerim siz de kendinizi toparlarsiniz .

Öncelikle çok geçmiş olsun.ilk evladımı 1 yaşında kaybettim doğumda beynine oksijen gitmediği için tam bir yıl yoğun bakımda kaldı. Her gün ama her gün gittim yanına. Etrafdaki herkes yapın bi tane daha diye beynimizi yiyorlardi. Bi gün eşimle karar verdik mevlam nasip etti 6 aylık hamileyken yoğun bakımda olan evladimi kaybettik. Şimdi teselli buluyoruz bu minikle evimizin neşesi. Sende karamsar olma her karanlık gecenin bi sabahı var :)

Basiniz sagolsun.
Bende 10 haftalikken kaybettim bebegimi,bnmki kendinden dusuk oldu.
Bigun once doktordaydim,kalp atisi filan normaldi, o da son gorusum oldu zaten.
Ertesi aksam gercekten dustu, gozumun onunde gitti..
3 hafta hep agladim sonra kendime gelmeye basladim.
1 kere adet gordum ve kizima hamile kaldim , simdi ayagimdan cekistiriyor.
Saglikli olsaydi inanin hamilelik devam ederdi.
Cok zor biliyorum ama herseyde bi hayir vardir.
Benim kanamam bi anda basladi, esim nobetteydi.
Aradim gel bni gotur diye, 2 saatten once cikamam dedi.
Ben kipirdayamiyordum yoksa giderdim.
O gelene kadar secdelere kapandim alma Allahim diye ama aldi..
Boyle olmasi gerekmis malesef
Simdi mavi bocugum kucagimda.Bu sIkintinin mukafati elbet Allah katinda vardir.
Bol bol duaedin.
Ben dusuk yaptiktan sonra hergun 1 yasin okudum ta ki kizim dogana kadar.

İlk bebeğimiz (yeğenim) 5 aylıkken anne karnında vefat etti. Hala olarak çok zor bir dönemdi annesinin neler yaşadığını tahmin bile edemem.
Şimdi oğlumuz var kocaman. Kürtajdan birkaç ay sonra hamile kaldı.
Şimdi düşünüyorum ilk bebek olsaydı şimdiki oğlumuz olmayacaktı.

Geçmiş olsun Allah hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Senin durumun da zormus. Kucuk de bebek degilmis o yuzden sıkıntılı olmustur diye tahmin ediyorum. Cok gecmis olsun. Daha dun ayrildi bedenimden o yuzden sadece uzuntu hayal kirikligi ve ofke var icimde. Zamanla sabra donusecektir elbet.

Basin sag olsun cok zor seyler yasamissin. Ben de yasasaydi belki de saglikli olmayacakti gene kaybedecektim o zaman acim daha buyuk olacakti diye kendimi avutmaya calisiyorum. Ama yuzunu gorebilmeyi cok.isterdim...kime benzeyecegini hic bilemeyecegiz...

Çok geçmiş olsun, tabi ki psikolojik destek al.bu hayatta her şey yaşanır, biz kadınlar güçlü olmalıyız.yaralarimizi sarıp hayatımıza devam etmeliyiz.
Düzelmez diye düşünme, derdini veren allah derman da veriyor.

Başın sağolsun @Katrina_ cım. Şimdi hemen bunları düşünmeye başlama tatlım. Önce bir dinlen. Canın çok yandı biliyorum. Ama geçecek bu his ve isteyeceksin.
Sag ol cnm. Evet cok canim yaniyor, dusunmekten cildiracak gibi oluyorum. Acaba ben ters bir hareket yaptim, acaba benim yuzumden mi kalbi durdu vs diye beynimi kemiriyorum. Zamanla kullenecektir elbet bu aci, herkes belli sureclerden geciyor bu da benim sınavım oldu. Ama zaten normalde de evhamli bir yapim var, 2.hamileligim olursa iyice artar diye endişeleniyorum su an

Yani duzelir muhakkak, insanlar ne acilar yasiyor ama devam ediyorlar bir sekilde. Bunun ben de farkindayim. Ama su an 24 saat o var aklimda. Buyuse neye benzerdi, daha geçen hafta canliydi, acaba benim yaptigim bir sey mi sebep oldu vs vs....devamli konusup cevremdekileri de bunaltmak istemiyorum o yuzden psikolojik destek almam en iyisi olacak sanirim...

Reactions: Den
Herkes herşey kendi kaderini yaşıyor. Büyümemek üzere yaratılmış o bebek. Nefesi vadesi o kadarmış. Sen ne yaparsan yap bir saniye daha uzamazdı ömrü.
Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Ben de ilk bebeğimi 8 haftalık hamileyken kalbi durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım. Şu an için acını yaşa sadece. Zamanla herşey değişiyor,unutuluyor demeyeyim. 1 yıl sonra tekrar bebek istedik ve Allah nasip etti. Şimdi yavrum 7 aylık. Ben çok soğukkanlı bi insanım,üzüldüm, nasibi yokmuş bu dünyada dedim teselli buldum.mümkün mertebe meşgul et kendini.. herşey nasip

Kendini suçlama canim. Çogu hamile kadin gunluk hayatina devam ediyor, arkadasim agir market posetleri ve ilk cocugunu da tasirdi, ne yapsin. Yani senin bir sucun yok. Allah yardimcin olsun, daha cok yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…