Artik Kafaya Takar Oldum

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.

Güncel olarak 41 kilodan bildiriyorum.
Yürüyen iskeletor (tahta, çıta, çırpı da diyebilirsiniz) olarak konuyu takipteyim, önerilerinizi bekliyorum.

Not: lütfen çok yemek ye demeyin, şuan önümde 3. Tabağım olan fırın makarna var. Zaten yiyorum.

Konu sahibi fiziğin nasıl? Bende de çok kötü durduğunu düşünüyorum ama çevremdekiler gazlıyor sürekli beni. Doktora gittin mi? Ne dediler hormonlar falan nasılmış?

Gece yatmadan once cici bebe mamasi yapip icine muz dilimleyip yiyin kilo aldirir biraz diye dusunuyorum
Bunu duymustum sütü pek sevmiyorum kokusundan dolayi. Cici bebe biskuvisini tek olarak tuketiyorum

Şoyle diyeyim elestirende var cok nadir de olsa hatlarin var iyisin diyen de .konustugum kisilerde genelde zayifsin al derlerdi. O kadar laftan sonra ben de artik kilomu begenmez oldum.

Diyetleri uygulayamiyorum cok da istahim yok hele moralim bozuksa hic yemem. 158 boyum

Şoyle diyeyim elestirende var cok nadir de olsa hatlarin var iyisin diyen de .konustugum kisilerde genelde zayifsin al derlerdi. O kadar laftan sonra ben de artik kilomu begenmez oldum.
Bu işte psikolojik baskı.
Bana da kilolu arkadaşlarım "ıyy bu ne çöp gibi bacakların var biraz kilo al" diye dalga geçerlerdi bende "yiyeyim de senin gibi mi olayım" derdim. Asla esirgemem lafımı. Ben kırılacağıma onlarda kırılsın. Takma çevrendekileri. Doktora gittin mi mesela, o ne dedi. Diyetisyenler hiç anlamıyorum, bir anda o verdikleri listeyi yememiz bekliyorlar yok yiyemiyoruz yani napalım. O listedekilerin hepsini yiyebilsek zaten normal kiloda olurduk. Ben kilo aldım bir dönem, iştah şurubuyla. Bıraktığımda da vermedim, bu ara stresten çok verdim kendi kiloma döndüm yine. Psikolojinin iyi olması şart mesela, kilolu insanlar nasıl strese gelince yiyorlar, zayıfların iştahı kesiliyor. Kendi fiziğine benzer fotoğraf atsana internetten bulup, biz burada sana doğruları söyleriz merak etme

Caniim selam uzulme lutfen hayatim boyunca 40li kilolari asamamistim iki cocuk yaptim yine 50lerdeyim malesef hala zayifim ama eskiye gore 50lerde super yani ancak iki cocukla olabildim xxs dan s/m oldum :) cevrendekileri memnun edemezsin onlara gore bende hala sıskayım kopuyorum kırılıcam daha ne olalim 50 bedenmi anlamadim..Uzulme demeye geldim

Ben bi sey diyemiyorum haklisin ben de almak istiyorum olmuyor ama diyorum. Tamam bakayim bi nete

Tesekkur ederim ama insanlar bunu anlamiyor. Kendimi begenmemeye basladim surekli ayni seyleri duyuyorum cunku

Nete baktimda bulamadim beren saat gibi dusun. Kucuk zayif bi seyim iste. Ama o da 50 kiloymus sasirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…