Artik Kafaya Takar Oldum

Konudan ayrilamiyorum pur dikkat soyleneni okuyorum.simdi damlar "ayyy nosol kolo olomoyosonnnnn yooyocookkoossoonnn benn suu icsoomm yaroyooo diyenler. Konu sahibi keske not dusseydin onlar ozellikle yazmasin diye. Bize fikir verecekler lazim bende cok konu actim ama zayiflardan cok sismanlar nasil alamiyosun yiyeceksin diyip durdular konum hic oldu. Bende 50 kiloyum hizursuz bagirsak sendromundan supheleniyorum 1 haftadir diyet var onu uyguladim birde probiyotik yiyecek ve icecekler kullanmaya basladim.tabi benim zayiflaigimn asil sebbei stres.bu bilindik.

50 iyi aslinda boyunuz kac. Benim hedefim 50

Ben de balıketi bir kızdım, birden ve çok fazla kilo verdim, aynı durum mevcut, aa zayıflamışsın diyenlerin ağzına kürekle vurmak istiyorum.

Sürme çikolatalar çok kilo aldırıyor ekmeğe sür bol bol ye

Ben 25 yaşında 160 boyunda 39 kiloydum çoçuk reyonlarından giyiniyordum çift sütyen takıp pantalonun içine hem külotlu çorap hemde ysz kış tayt giyiyordum kemer takınça belimde büzüşüp o kadar çirkin bi görüntü oluyorduki anlatamam heleki çift sütyen takmak aşırı zulğmdü sonra 58 kiloya çıkmış biri olarak tavsiyelerde bulunayım ama çokta sağlıklı bi beslenme şekli değil...sabahları rutin kahvaltını yaparken yarım çay bardağı pekmezle tahini karışırıp içine cevizi parçalayıp kaşık kaşık onu yiyorsun..ekmek üzeri margarin ve bal yiyorsun çay ve kahveden uzak durup sürekli tam yağlı ve meyveli süt içiyorsun..ve bütün yiyeceklerini sıvı yağ değil margarinle yapıyorsun hergün bol tatlı veya çikolata yiyorsun benim şerbetli tatlılarla aram olmadığı için bir gün sütlaç birgün puding yiyordum gece yatmadan yarım saat önce ekmek eşliğinde pilav veya makarna yiyorsun..hamur işlerine ağırlık veriyorsun her sabah erkenden kalkıp tepsi tepsi börek ve poğaça yapa yapa unlu mamüllerde usta oldum ve saklama kaplarına koyup 2 üç gün sürekli onları yerdim ve aşırı kuruyemiş tüketiyorsun yani günde bir avuç değil kase kase ay çekirdeği fıstık fındık yiyorsun çantandada atıştırmalıklar bulundur.ben bu şekilde 3 ayda 39 kilodan 58 kiloya çıkmıştım...ama önce bi doktora görünğn diyetisyene değil dahiliyeye gidin troid hormonlarına bakılsın çünkü bende troid varmış kilo almama engel olan buymuş bunu bilmeden sağlıksız kilo aldım yediğim kuruyemiş ve çikolatadan yüzüm sırtım sivilce olmuştu..şimdi 60 kiloyum bebek tedavisi görüyorum doktor tavsiye etti 55 kiloya inmem lazım kilo veremiyorum troid hastası olduğumuda tesadüfen öğrendim...önce bi doktora görünün belki bağırsakları buzda parazit te olabilir oda kilo almaya engel sindirim sisteminiz hızlı çalışıyorsa oda etkendir..

Maalesef toplumumuz böyle. kılo alana aa çokkilo almıssın zayıf olana yemek ye cok zayıfsın engelli cocugu olana aa hasta mı demek vs. BU konularda genel olarak kaba ve cahiliz her konuda sırf konuşmuş olmak için konusuyoruz.

Bu forumda da var kılo almak isteyenler için. YInede yapman gerekenler canın istemese de yemeğini bitirmek.sabahları tost bal poğaca sımıt fındık ezmesi gibi şeyler yemek. Aralarda kuruyemiş süt öğlenleri ekmekle birlikte sebze veya protein içeren yemek akşam yemeğinden sonra yıne kalorisi bol atiştirmalık meyve vs. yemek. Porsıyonları fazla tutmak

Sizin adiniza uzuldum insallah verirsiniz. Ama ben yiyemiyorum iste biraz da sabir gerek devamli bunlari yapmak icin ailem ne yapiyosa ,nasil besleniyosa yiyip kalkarim iste.

Ben de evlenene kadar çok zayıftım. Evlendikten sonra normal kiloma ulaştım ne alaka anlamadım. 2 çocuk dünyaya getirdim, kimse doğum yaptığıma inanmıyor. hala taş gibiyim övünmek gibi olmasın

Nasıl yediniz bunları, bu söylediklerinizi yemek için de iştah gerek.

Ben de evlenene kadar çok zayıftım. Evlendikten sonra normal kiloma ulaştım ne alaka anlamadım. 2 çocuk dünyaya getirdim, kimse doğum yaptığıma inanmıyor. hala taş gibiyim övünmek gibi olmasın
Evlenince ben de buyuk ihtimal alacagim ama bu halde begenmiyorlar sorun bu

Nasıl yediniz bunları, bu söylediklerinizi yemek için de iştah gerek.
Mecbur kalınca yeniyor maalesef çok ta severek iştahlı yemedim ama zor günlerdi o günler....zaten 3 gün sonra alışıyorsun ağlayarak yediğim günleri bilirdim ama düşünsenize 25 yaşında 39 kilo bi insan ve çift sutyen takıp çoçuk reyonundan giyinmeme rağmen yaz kış pantalon altına tayt giymek zorunda kalıyordum....mecbur olunca yemekten başka çare yok..

Yanlış anlamayın, hamilelikte 7 kilo almışım 75 olmuşum moralim çok bozuk. Sizin yediklerinizi hayatım boyunca yemedim. Ben niye kilo alıyorum

canim sal gitsin evlenmeden once 43 42 kiloydum cocuk giyiminden giyniyorsum evlenirken 45 oldum ñeyse aldigim oantolonlar superdi o donem hal duruyor cocigum oldu 1 de dogduktan sonra gene ayni kiloya dustum neyse 2 ye hamileyim dogum yaptim 47 48 arasinda gidip geldim 3 ye hamile kadim 46 la dogumbypatim 55 dustum tam hersey duzene otururken supriz bir sekilde 4 de oldu 66 kiloyla doguma gittim suan 58 kiloyum:) yasim 30 merK etme zamnla aliyon yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…