Artik Kafaya Takar Oldum

Bende 44 kiloydum evlendiğinde.hayatim da 47den yukarı çıkmamıştım.dogum yaptım şuan 60 kiloyum.
Acele etmeyin yani😅

Nete baktimda bulamadim beren saat gibi dusun. Kucuk zayif bi seyim iste. Ama o da 50 kiloymus sasirdim ben 😅
Belki de sende öyle duruyorsunuz, aynaya baktığında nasıl görünüyorsun mesela çok çok zayıf mı? Bi aşırılık olduğunu düşünmüyorum ama moralin bozulmuş belli.

Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum :(

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. :( Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
Ben 42 kilo idim 30 lu yaslarimda. Ama sorun etmedim. 40li yaslarda metabolizma yavasliyor ve merak etme yavas yavas kilo aliyorsun, bu gunlerini ozluyorsun. Ben de diyet yapanlara hayret ederdim.

Cok cok degil ama zayifim evet kol bileklerim cok ince bacaklarim
Yani sen 43 kiloyla zayıfsan bu dünyada yokum kuzum. :) ha evet zayıfsın ama abartılacak kadar değil, çevrenin konuşmalarının verdiği etkiyle böyle hissediyorsun bence :) bu arada ne kadar kilo alırsan al kol bileklerin zayıf kalıyormuş, bunu deneyimledim. :) bacak içinde spora gitmen lazım, kilo alıp yağa çevirmeden kas yapabilirsin :)

Yani sen 43 kiloyla zayıfsan bu dünyada yokum kuzum. :) ha evet zayıfsın ama abartılacak kadar değil, çevrenin konuşmalarının verdiği etkiyle böyle hissediyorsun bence :) bu arada ne kadar kilo alırsan al kol bileklerin zayıf kalıyormuş, bunu deneyimledim. :) bacak içinde spora gitmen lazım, kilo alıp yağa çevirmeden kas yapabilirsin :)
😅 spor olabilir canim koldan niye alinmasinki tanidigim biri vardi kilo aldi ve kollari da iyi şuan. Aramizda cok fark yok aslinda boydan dolayi cok az iyiyim senden 😊 bizim toplum kilolu seviyor canim olan bu yani en azindan benim anladigim bu. Konustugum bi cocuk bunu ileri surerek birakmisti almak cok istedim onun inadina ama olmadi . Etrafta ayni seyleri soyleyince demek ki ben farkinda degilim kotu duruyorum diye dusunmeye basladim.

Balık yagı cok kılo aldırıyor.

😅 spor olabilir canim koldan niye alinmasinki tanidigim biri vardi kilo aldi ve kollari da iyi şuan. Aramizda cok fark yok aslinda boydan dolayi cok az iyiyim senden 😊 bizim toplum kilolu seviyor canim olan bu yani en azindan benim anladigim bu. Konustugum bi cocuk bunu ileri surerek birakmisti almak cok istedim onun inadina ama olmadi . Etrafta ayni seyleri soyleyince demek ki ben farkinda degilim kotu duruyorum diye dusunmeye basladim.
Bilekten alıyorsun ama bilekteki kemik gelişmiyor diye biliyorum ben, yani fitnessa gittiğim zamanlarda birisi öyle söylemişti.
Ben sanmıyorum ya, o kadar kötü durduğuna. Dediğim gibi sen böyle söylendiği için çok takmışsın. Ama o çocukta tma bir karaktersizmiş, kilo için insan mı bırakılır yahu.

Dilimlenmis muz, uzerine kaymak, bal ve bol ceviz. Atom derler burada, guzel kilo aldirir. Ozellikle aksam yemeginden sonra tatli niyetine yiyin...

Merhaba tüm mesajları okumadım açıkçası söylenmis olabilir ama yine de söyleyeyim. Çölyak enteropatisi veya parazit açısından değerlendirildiniz mi? Aneminiz veya adet düzensizliğiniz var mı? Bence mutlaka bir doktora görünün amanın kilo alamıyorum pek de basite indirgenecek bir şey değil.

Onu hic denemedim balik yagi derken hap seklinde mi
Evet. Benım kardesım 42kıloydu 1.65boyuyla.unıversıteye yurtdısına gıttı sımdı 165boya 58kılo oldu. Tahta gıbı takır takırdı ve hastalıklara cok cabuk yakalanıyordu. 1yılda 58kıloya cıktı. Sımdı geldıkce kutu kutu alıp goturuyor. Gelemezse bız kargoluyoruz. Hem makarna ve pılavdan daha saglıklı oldugunu dusunuyorum:kk77:

Merhaba tüm mesajları okumadım açıkçası söylenmis olabilir ama yine de söyleyeyim. Çölyak enteropatisi veya parazit açısından değerlendirildiniz mi? Aneminiz veya adet düzensizliğiniz var mı? Bence mutlaka bir doktora görünün amanın kilo alamıyorum pek de basite indirgenecek bir şey değil.
Kansizlik vardi ilac kullandim gecti. Saglik acisindan bi sıkıntin yok demisti doktor

Evet. Benım kardesım 42kıloydu 1.65boyuyla.unıversıteye yurtdısına gıttı sımdı 165boya 58kılo oldu. Tahta gıbı takır takırdı ve hastalıklara cok cabuk yakalanıyordu. 1yılda 58kıloya cıktı. Sımdı geldıkce kutu kutu alıp goturuyor. Gelemezse bız kargoluyoruz. Hem makarna ve pılavdan daha saglıklı oldugunu dusunuyorum:kk77:
Arastirayim bi nasilmis 🤗

Diyetleri uygulayamiyorum cok da istahim yok hele moralim bozuksa hic yemem. 158 boyum
aslında boyunuza gore asırı zayıf falan degılsınız
ben sıze kas calıstırma agırlıklı spor onerırım profosyonel anlamda vucut sekıllendırme

Back
X