Artik Kafaya Takar Oldum

1.60 boyunda 36 kiloyum 🤣 2.5 yaşında kızım var ve 29 yaşındayım. Çok zayıfsın diyenleri artık takmıyorum. Kendimi de beğeniyorum. Çünkü bizde genetik yemekle alakalı değil. Yurt dışından mamalar getirirdi annem neler neler :) sonra herkes pes etti :) bende öyle. Mutluyum çok da kafana takma bu kadar milleti ya :) sen mutlu olmana bak.
Insan etkileniyor ya :( begenilmedigimi dusunuyorum.

Folik asit ben kullandim da istahimi acmamisti
Bu aralar ona bağladım ben baya baya yiyorum çok şükür ben tüm gün aç gezdigimi biliyorum çünkü tok hissediyorum istahim yok ama kendimi böyle beğeniyorum bir elbise giysem prenses gibi oluyorum :D gözler üstümde tabi Konyalı koca teyzeler 'Ayy guzum hiç yimenmi ' diye sorunca psikoljim bir kaç gün bozuluyor :D
Esim böyle beğeniyor beni onunda etkisi var 😊

Bana gelin, 1 haftada 4 kilo garanti ederim.
2 ay çalışan bakıcım 7 kilo aldı, yeğenim haftada iki gün bizde kalıyor o da 2 ayda 4 kilo almış.
Sabahtan akşama 1 hafta bana gelseniz, vallahi billahi aldırırım.
Ama aşırı zayıf olduğum bir dönem sıkıntınızı yaşadım.
Herkesin ‘hastalıklı gibisin, çok çirkinleşmişsin, burnun kocaman çıkmış, ne yaptın kendine’ vb tacizlerine maruz kalmak gerçekten kalp kırıyor.

Simdi komik olacak mi yadirgayacak misiniz bilemem ben bir ara kullandim kilo yapmadi ben de. 6 ay falan
Neden komik olsun hem yargılanacak bi durum da yok. Ben zaten kilo almak için gitmedim psikoloğa. Ama çok iştahım açılmıştı yemediğim sevmediğim yemekler dahi lezzetli geliyodu. Yıllarca muzdarip olduğum kilo problemimi bu sayede aşmıştım.

Ben de ekmeği bir tek kahvaltıda yerim, sebze yemeklerinde bile ekmek yemem. Ama kızkardeşim dahil bütün zayıf olanlar ekmeği çok yiyorlar, makarna ile de yiyorlar. Ben yesem 100 kilo olmuştum. Bünye meselesi, yakıyorlar.

Ben hicbir zaman kilolu olmadim bir ara 40 kiloydum, kilo aldim suan 46-47 arasinda geziyorum ideal kilom bu. Kolay da kilo alan biri degilim ama ekmek pilav da yemedim yahu. Mevzu yedigini yakmak degil ki vucuda zarar yani ekmekle pilavi yaksan nolur.

A
Bu aralar ona bağladım ben baya baya yiyorum çok şükür ben tüm gün aç gezdigimi biliyorum çünkü tok hissediyorum istahim yok ama kendimi böyle beğeniyorum bir elbise giysem prenses gibi oluyorum :KK70: gözler üstümde tabi Konyalı koca teyzeler 'Ayy guzum hiç yimenmi ' diye sorunca psikoljim bir kaç gün bozuluyor :KK70:
Esim böyle beğeniyor beni onunda etkisi var 😊
Allah bana da oyle bir eş nasip etsin kilomu begenen😅

A

Allah bana da oyle bir eş nasip etsin kilomu begenen😅
En hayirlisindan nasip etsin inşallah
Bende sizin gibi bir ara çok taktım tartıya çıkıp aglamistim :KK70: yüzümde güzel olunca genel itibariyle begeniliyorum Kuğu gibi geziyorum ortalıkta ne yapiyim bende olan bu :KK70: ' birde bende senin gibiydim evlendigimde çocuk doğurdu böyle oldum' diyen Tayfası var onları atlamiyim :KK70:

Triroinde baktır canım bende kilo alamıyorum triod 0.009çıktı ama doktorum 0.004 ve altındakilere ilaç veriyorum bence sen spor yap kaslarını genişlet dedi sağlıklısın önemliside bu dedi artık takmıyorum 😌
Ayrıca eşim böyle çok seviyor . Çok ilgisini çekmiş beni gördüğünde yüzüm bebek gibiymiş belim inceliği hoşuna gitmiş . Kafana takma hem sana bişey söyleyimmi o kabarık gelinlikler bize bir yakışıyor bir yakışıyorr 😊 anlatamam şanslıyız . Kan tahlillerine baktır düzenli . Allah dert vermesin kuzum . Takılma kilona

Son düzenleme:
Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum :(

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. :( Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
Bol bol hamurisi yap pasta ye

1 günlük beslenme örneğin nedir yazsan?

Vebalı gibi tepki vermeseydiniz keşke :)
Hayır yiyorum, kan tahlillerim normal. Bilinen herhangi bir sorunum yok, hatta genetik diye düşünüyorum.
estağfurullah. Kusura bakma lütfen. Etrafımdaki ailemdeki herkes zayıftır kilosuna dikkat eder kiloya takıklardır da ama168 e 41 i hiç canlanadıramadım kafamda ondan şaşırdım o kadar

estağfurullah. Kusura bakma lütfen. Etrafımdaki ailemdeki herkes zayıftır kilosuna dikkat eder kiloya takıklardır da ama168 e 41 i hiç canlanadıramadım kafamda ondan şaşırdım o kadar
Yok yok kusura bakmadım tabii :)
İfşa olmamak için atarım sana özelden boydan fotoğrafımı :) çok da zayıf durmuyorum yani :)

Ortasi yokmu bunun benim 15 kg fazlaligim var inanirmisin kiloya tepki olarak dogmusum mutfagin önünden gecsem kilo aliyorum siz almak bende vermek istiyorum

Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum :KK43:

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. :KK43: Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.

Mrb canm aynı dertten muzdariptm bnde evlendikten snra 45 kilodan 55 kiloya cıktm bi sene içinde boyum1 65. Sana şöyle söyleym kilo almak istiyorsan stresten uzak durmalıısn stres bana hiç ii glmior cok zayflıorum etrafında moralini bozan insanlar varsa mutsuzsan uzak dur onlardan. Bazılarımz tam tersi stresten daha cok yiyor ama bz öyle deilz. İştahın yerınde olsa bile üzüntülüysen yediklerinde eriyor. yerken mutlu hissetmelisin. Ve akşamları yiyip yatarsan daha iyi kilo alırsın. Benm tavsiyelerim. Yaşın kaç acaba

Birazda bünye meselesi kilo alsan bile çok kilolu olmayız mesela yapı gereği Bn 10 kilo aldm diyorum hala cok zayıfsın diyorlar mesela kemikli deilm o yüzden narin görünüyorum. Biraz daha kilo alırsam yuvarlak olurum diyorum öyle diyenlere 😃bazı insanlar kiloluladdan hoşlanır o kadarda takamam kusura bakmasınlar. Hepimiz insanız incitmemek için dikkat etmek lazım zayf veya kilolu. not zayıflarda incitiliyor

Son düzenleme:
Evlendikten snra derken hemn aldm kilo çocuk vs yok sebebi de bekarken ortamım stresliydi şimdi eşimin yanında terapi alıyor gibiyim.bana iyi geldi o yemeği seven biri ve cok sakin yapılı onun yanında sakinleşiyorum iştahım açılıyor resmen.ya ortamdan kaynaklı ya bünyenzle alakalı yada pskolojk bi durum.

Ay bende hayranım incecik insanlara. Metabolizman hızlıdır ne yersen ye kilo alımın zor olur. Boşverin kilo alıncada çok kilolusun kilo mu aldın derler

Kac ay yaptiniz işe yaradi ???
2 ayda farkediliyor vücutaki değişim ama işini bilen bir hocayla çalışmanız gerekiyor spor salonuna gidip özellikle konuyu anlatın yardımcı oluyorlar ve düzenli gitmek gerek ben 7 yıldır düzenli gidiorum ilk seneden itibaren süper değişti fiziğim ama tabi bırakmamak gerekiyor sporu

Back
X