- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
- Konu Sahibi Rapunzelea
Öyle düşünürsen öyle olur. Neden beğenilmeyesin? Ayrıca bir çaresi yoksa nasıl baş etmeyi düşünüyorsun bu durumla?Insan etkileniyor yabegenilmedigimi dusunuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle düşünürsen öyle olur. Neden beğenilmeyesin? Ayrıca bir çaresi yoksa nasıl baş etmeyi düşünüyorsun bu durumla?Insan etkileniyor yabegenilmedigimi dusunuyorum.
nohut haşla , hergün yatmadan 1 kase ye anında kilo yapıyorCanlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum
En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor.Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?
Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
Ben de aynı senin gibiydim bu duyguyu çok iyi biliyorum. Aynı şekilde çok zayıfsın biraz yemek ye diye diye çevrem beni de çok rahatsız ediyordu. Kilo almak vermekten daha zormuş halbuki bir bilseler... lokmalar adeta ağzımda büyüyor yutmak işkence gibi geliyordu. Açlık hissetmiyordum yemek yemek yerine keşke kapsül falan yutsak ihtiyacımızı karşılasak diyordumNete baktimda bulamadim beren saat gibi dusun. Kucuk zayif bi seyim iste. Ama o da 50 kiloymus sasirdim ben![]()
Benim yuzum de lekeliTriroinde baktır canım bende kilo alamıyorum triod 0.009çıktı ama doktorum 0.004 ve altındakilere ilaç veriyorum bence sen spor yap kaslarını genişlet dedi sağlıklısın önemliside bu dedi artık takmıyorum
Ayrıca eşim böyle çok seviyor . Çok ilgisini çekmiş beni gördüğünde yüzüm bebek gibiymiş belim inceliği hoşuna gitmiş . Kafana takma hem sana bişey söyleyimmi o kabarık gelinlikler bize bir yakışıyor bir yakışıyorranlatamam şanslıyız . Kan tahlillerine baktır düzenli . Allah dert vermesin kuzum . Takılma kilona
Calisiyorum sabah kahvalti yapmadan gidiyorum. Erken saatte bir sey yiyemiyorum biskuvi falan alip atistiriyorum. Oglen kahvalti yapiyorum aksam da yemek.1 günlük beslenme örneğin nedir yazsan?
28 kuzum evet hassas ve takan biriyim. Moralim yoksa yemek yiyesim gelmez.Mrb canm aynı dertten muzdariptm bnde evlendikten snra 45 kilodan 55 kiloya cıktm bi sene içinde boyum1 65. Sana şöyle söyleym kilo almak istiyorsan stresten uzak durmalıısn stres bana hiç ii glmior cok zayflıorum etrafında moralini bozan insanlar varsa mutsuzsan uzak dur onlardan. Bazılarımz tam tersi stresten daha cok yiyor ama bz öyle deilz. İştahın yerınde olsa bile üzüntülüysen yediklerinde eriyor. yerken mutlu hissetmelisin. Ve akşamları yiyip yatarsan daha iyi kilo alırsın. Benm tavsiyelerim. Yaşın kaç acaba
Boy kilo kac sizinBirazda bünye meselesi kilo alsan bile çok kilolu olmayız mesela yapı gereği Bn 10 kilo aldm diyorum hala cok zayıfsın diyorlar mesela kemikli deilm o yüzden narin görünüyorum. Biraz daha kilo alırsam yuvarlak olurum diyorum öyle diyenlerebazı insanlar kiloluladdan hoşlanır o kadarda takamam kusura bakmasınlar. Hepimiz insanız incitmemek için dikkat etmek lazım zayf veya kilolu. not zayıflarda incitiliyor
Ozelden ilk ve sonrasini atar misiniz2 ayda farkediliyor vücutaki değişim ama işini bilen bir hocayla çalışmanız gerekiyor spor salonuna gidip özellikle konuyu anlatın yardımcı oluyorlar ve düzenli gitmek gerek ben 7 yıldır düzenli gidiorum ilk seneden itibaren süper değişti fiziğim ama tabi bırakmamak gerekiyor sporu
Canim yasadiklarim oyle dusunmeme sebep oldu. Sevdigim konustugum biri bunu ileri surerek birakti beni. Komsularda hep soyler cok zayifsin diye. Kilo alki gelinlik yakinsin,kilo al ki bilezik, taki takilinca guzel olsun vs vs arkadas ortaminda da duyuyorumÖyle düşünürsen öyle olur. Neden beğenilmeyesin? Ayrıca bir çaresi yoksa nasıl baş etmeyi düşünüyorsun bu durumla?
Bunu ilk defa duydumnohut haşla , hergün yatmadan 1 kase ye anında kilo yapıyor
MerhabaCanlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum
En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor.Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?
Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
Canim farkli olursan yadirgiyolar. Herkes kilolu ,balik etli olmak zorunda degil sonucta. Takmadigin seyi de takar oluyosun aynen. Acikinca yiyorum midem kucuk zaten acikmadikca da yiyesim gelmiyor ve kendimi zorlamiyorum ee boyle olunca da yerimde sayiyorumMerhaba ☺ Kesinlikle haklısın Doğum yaptım ve ona rağmen 45 kiloyum kilomdan memnunum yada memnundum diyeyimbanada herkes ay çok zayıfsın hiç mi bişey yemiyosun sütün olmaz çocuk aç kalır gibi söylemde bulundular ve bunu en çok canım kaynanacım yapıyordu ki ben patlayana kadar en sonunda çok kızdım kiloluya çok kilolu dersiniz zayıfa zayıf uzuna uzun kısaya kısa benim kiloma ulaşmaya çalışan bin tane insan var çokta memnunum kilomdan dedim ama çık morali bozuluyor insanın bende araştırmıştım bi ara ve bebek mamasının kilo aldırdığını duydum bide cici bebe tabi şuan bebeğim emdiği için deneyemedim ben bi dene istersen ayrıca kafaya da takma kıskandıkları için dile getirip duruyorlardır emin ol kilo al bu seferde kilo almışsın diye yakınırlar yani bu insanlara beğendiremezsin bi türlü herşeye bi kılıf uydururlar çünkü kendileri mükemmeller
☺☺
E düzensiz besleniyorsun tabi kilo alamazsınCalisiyorum sabah kahvalti yapmadan gidiyorum. Erken saatte bir sey yiyemiyorum biskuvi falan alip atistiriyorum. Oglen kahvalti yapiyorum aksam da yemek.
Anlamadım ?Benim yuzum de lekeli
Olmuyor iste yapamiyorum 3 ogun olsa sonra sekteye ugruyorE düzensiz besleniyorsun tabi kilo alamazsın
3 ana 3 ara öğün yapmalısın düzenli şekilde
Yuzum bebek gibiymis yazmissin ya ben de dedim ki benim yuzumde lekeler var yani kiloyu gecsem yuzden kurtarmiyorum yani gunes lekesi ve cil varAnlamadım ?
canım protein oranı oldukça yüksek ve içeriği çok zengin , kilo almak isterim derse haşla , hergün kase kase ye bak , bana bir hafta da 2 kilo aldırmıştı.Bunu ilk defa duydum