Artik Kafaya Takar Oldum

Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum :KK43:

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. :KK43: Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
nohut haşla , hergün yatmadan 1 kase ye anında kilo yapıyor

Nete baktimda bulamadim beren saat gibi dusun. Kucuk zayif bi seyim iste. Ama o da 50 kiloymus sasirdim ben 😅
Ben de aynı senin gibiydim bu duyguyu çok iyi biliyorum. Aynı şekilde çok zayıfsın biraz yemek ye diye diye çevrem beni de çok rahatsız ediyordu. Kilo almak vermekten daha zormuş halbuki bir bilseler... lokmalar adeta ağzımda büyüyor yutmak işkence gibi geliyordu. Açlık hissetmiyordum yemek yemek yerine keşke kapsül falan yutsak ihtiyacımızı karşılasak diyordum🙃

Diyetisyene de gittim hormon testi vs her şeyi yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı. Hatta üniversite hastanesine Prof. bir doktora bile gittim hormonlara tekrar bakması için olumsuz bir şey çıkmadı. Dr kilon boyuna göre normal senin yapın bu öyle çok kilo alamazsın boşuna uğraşma. Sağlığın yerinde kilona takılma ancak zamanla yaşın ilerleyip metabolizma yavaşlayınca belki biraz alırsın dedi.

Tabi gene de uğraşıyor işte insan İştahsızdım ama kendimce kilo aldıracak sağlıklı şeyleri yemeyi alışkanlık haline getirdiğimde de olmadı en fazla 45’ten 48i gördüm. Boyum 1.59. Benle aynı boy ve kiloda olan bazı arkadaşlarım gayet iyi dururken ben çok zayıf görünüyordum. Kıyafetleri dolduramıyordum.

Nihayet hamile kalınca kilo aldım. Öyle bir iştahım açıldı ki. Yemek yemekten zevk aldım. İlk defa hayatımda bir insan, kadın Doğum dr um bana daha fazla kilo almamalısın dedi. Benim için iltifat gibi😬 Tam 20 kilo. Kilo almak bir kadını ancak bu kadar mutlu edebilirdi. Şuan Doğum yaptım bebeğim 7 Aylık ben de 54 kilo civarındayım. Hala ince görünüyorum ama tabi eskiye göre çok daha iyi hissediyorum. Çok şükür kilo meselesini sildim attım kafamdan.

Bir rahatsızlığın yoksa tahlillerini yaptırdıysan tek başına çok yemek yemekle olmuyor maalesef zaten durduk yere bir anda fazla yiyemiyor insan sporla birlikte diyeti yürütmek gerekli bence. Hala da olmuyorsa kendimizi bu şekilde kabul etmek sevmek gerekiyor yoksa takıntı haline getirmenin stresten başka getirdiği bir şey yok maalesef.

Triroinde baktır canım bende kilo alamıyorum triod 0.009çıktı ama doktorum 0.004 ve altındakilere ilaç veriyorum bence sen spor yap kaslarını genişlet dedi sağlıklısın önemliside bu dedi artık takmıyorum 😌
Ayrıca eşim böyle çok seviyor . Çok ilgisini çekmiş beni gördüğünde yüzüm bebek gibiymiş belim inceliği hoşuna gitmiş . Kafana takma hem sana bişey söyleyimmi o kabarık gelinlikler bize bir yakışıyor bir yakışıyorr 😊 anlatamam şanslıyız . Kan tahlillerine baktır düzenli . Allah dert vermesin kuzum . Takılma kilona
Benim yuzum de lekeli

Mrb canm aynı dertten muzdariptm bnde evlendikten snra 45 kilodan 55 kiloya cıktm bi sene içinde boyum1 65. Sana şöyle söyleym kilo almak istiyorsan stresten uzak durmalıısn stres bana hiç ii glmior cok zayflıorum etrafında moralini bozan insanlar varsa mutsuzsan uzak dur onlardan. Bazılarımz tam tersi stresten daha cok yiyor ama bz öyle deilz. İştahın yerınde olsa bile üzüntülüysen yediklerinde eriyor. yerken mutlu hissetmelisin. Ve akşamları yiyip yatarsan daha iyi kilo alırsın. Benm tavsiyelerim. Yaşın kaç acaba
28 kuzum evet hassas ve takan biriyim. Moralim yoksa yemek yiyesim gelmez.

Birazda bünye meselesi kilo alsan bile çok kilolu olmayız mesela yapı gereği Bn 10 kilo aldm diyorum hala cok zayıfsın diyorlar mesela kemikli deilm o yüzden narin görünüyorum. Biraz daha kilo alırsam yuvarlak olurum diyorum öyle diyenlere 😃bazı insanlar kiloluladdan hoşlanır o kadarda takamam kusura bakmasınlar. Hepimiz insanız incitmemek için dikkat etmek lazım zayf veya kilolu. not zayıflarda incitiliyor
Boy kilo kac sizin

2 ayda farkediliyor vücutaki değişim ama işini bilen bir hocayla çalışmanız gerekiyor spor salonuna gidip özellikle konuyu anlatın yardımcı oluyorlar ve düzenli gitmek gerek ben 7 yıldır düzenli gidiorum ilk seneden itibaren süper değişti fiziğim ama tabi bırakmamak gerekiyor sporu
Ozelden ilk ve sonrasini atar misiniz

Öyle düşünürsen öyle olur. Neden beğenilmeyesin? Ayrıca bir çaresi yoksa nasıl baş etmeyi düşünüyorsun bu durumla?
Canim yasadiklarim oyle dusunmeme sebep oldu. Sevdigim konustugum biri bunu ileri surerek birakti beni. Komsularda hep soyler cok zayifsin diye. Kilo alki gelinlik yakinsin,kilo al ki bilezik, taki takilinca guzel olsun vs vs arkadas ortaminda da duyuyorum

Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum :KK43:

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. :KK43: Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
Merhaba ☺️ Kesinlikle haklısın Doğum yaptım ve ona rağmen 45 kiloyum kilomdan memnunum yada memnundum diyeyim 🙂 banada herkes ay çok zayıfsın hiç mi bişey yemiyosun sütün olmaz çocuk aç kalır gibi söylemde bulundular ve bunu en çok canım kaynanacım yapıyordu ki ben patlayana kadar en sonunda çok kızdım kiloluya çok kilolu dersiniz zayıfa zayıf uzuna uzun kısaya kısa benim kiloma ulaşmaya çalışan bin tane insan var çokta memnunum kilomdan dedim ama çık morali bozuluyor insanın bende araştırmıştım bi ara ve bebek mamasının kilo aldırdığını duydum bide cici bebe tabi şuan bebeğim emdiği için deneyemedim ben bi dene istersen ayrıca kafaya da takma kıskandıkları için dile getirip duruyorlardır emin ol kilo al bu seferde kilo almışsın diye yakınırlar yani bu insanlara beğendiremezsin bi türlü herşeye bi kılıf uydururlar çünkü kendileri mükemmeller 😂☺️☺️

Merhaba ☺ Kesinlikle haklısın Doğum yaptım ve ona rağmen 45 kiloyum kilomdan memnunum yada memnundum diyeyim 🙂 banada herkes ay çok zayıfsın hiç mi bişey yemiyosun sütün olmaz çocuk aç kalır gibi söylemde bulundular ve bunu en çok canım kaynanacım yapıyordu ki ben patlayana kadar en sonunda çok kızdım kiloluya çok kilolu dersiniz zayıfa zayıf uzuna uzun kısaya kısa benim kiloma ulaşmaya çalışan bin tane insan var çokta memnunum kilomdan dedim ama çık morali bozuluyor insanın bende araştırmıştım bi ara ve bebek mamasının kilo aldırdığını duydum bide cici bebe tabi şuan bebeğim emdiği için deneyemedim ben bi dene istersen ayrıca kafaya da takma kıskandıkları için dile getirip duruyorlardır emin ol kilo al bu seferde kilo almışsın diye yakınırlar yani bu insanlara beğendiremezsin bi türlü herşeye bi kılıf uydururlar çünkü kendileri mükemmeller 😂☺☺
Canim farkli olursan yadirgiyolar. Herkes kilolu ,balik etli olmak zorunda degil sonucta. Takmadigin seyi de takar oluyosun aynen. Acikinca yiyorum midem kucuk zaten acikmadikca da yiyesim gelmiyor ve kendimi zorlamiyorum ee boyle olunca da yerimde sayiyorum

Ben de aynı dertten muzdariptim. Çok stresli idim nişanlılığımoz uzadı için. Ne zaman evlendim kilo almaya başladım.

Sein istahin yokmus ki canim nasil kilo alacaksin
Bu isler bogaz isi
Yemek yiyorum hem de cok deseydin güzel bir spora basa kas yap derdim sporla da kilo alinabilir, istah acar yeri gelince, ben mesela yüzünce kilo alirdim istahimi acardi yarinlar yokmuscasina
Ama iste yiyemedigini yazmissin, bu zamanla olabilece birsey diyorum sadece, yasin kac bazen yasla beraber de degisiyor
Ama yemek yememen buradaki en önemli faktör
Ben zevk icin yiyen bir insan oldugumdan yazmasi kolay, yemek yemek hobim resmen
ama sen sadece hayatta kalacak kadar yiyorsun
Aslinda bilincalti terapilerinden öneririm, belki yemeklere bakis acin degisir, farkli bir deneyim olur
Ailede de genelde bu durum yasanmiyorsa bir de bu yolu deneyim istahinin acilmasini saglayabilirsin

Ah o zayıflar hep kıskanmışımdır🙂 bazen uyuz olduğum biriyse kilo al biraz diyorum pisliğine yani aslında onun yerinde olmak istiyorum 😞

Calisiyorum sabah kahvalti yapmadan gidiyorum. Erken saatte bir sey yiyemiyorum biskuvi falan alip atistiriyorum. Oglen kahvalti yapiyorum aksam da yemek.
E düzensiz besleniyorsun tabi kilo alamazsın
3 ana 3 ara öğün yapmalısın düzenli şekilde

Back
X