artık karar verme zamanı.

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Yoruldum artık onu düşünmekten.Bilmiyorum belki de yaşımın verdiği birşey bu.Daha 18 yaşındasın,neler çıkacak karşına diyeceğinizden eminim.Unutamadığım kişi mükemmel biri değil,hatta çok yanlış biri.Hep hatalıydı.Zaten onun ergen tavırları yüzünden biten bir ilişki.

Efendim en baştan alayım.Ortaokuldan beri tanışıyoruz.lise bitene kadar 4 sene hiç görüşmedik.Birden çıktı karşıma işte,kader kısmet.Çok çok değişmişti.Sözleri ve zekasıyla etkiledi açıkçası.3 ay öyle böyle yürüdü ilişki.Belki de ilk aşkım olması etkiledi bu kadar.Sonra,tam tercih zamanı,daha sonuçlar bile açıklanmamıştı ki,ayrı şehirlerde olacağız zaten ilişkimizin sonu yok,ben sadık bir erkek değilim,iyi bir adam değilim gibi cümlelerle bitirdi.Ben düzelirsin dedim,dinletemedim.Biteli de 3 ay oldu.Çok,çok acı çektim gerçekten.Şu an o yoğun duygular azaldı tabi,eskisi kadar umurumda değil.Zaten bambaşka şehirlere gittik.Yepyeni ortamlara girdik.Üniversite hayatının ve şehir değişiminin olumlu etkisini hissettim ama hala unutamadım onu.

İçimde kalan o kadar şey var ki upuzun bir mesaj atmak istiyorum.Mantığım buna engel oluyor,daha fazla gururunu ayaklar altına alma,yalvarır gibi yapma diyor.Birkaç sene sonrasında,yani olgunlaştığında ve gerçekten ciddi bir ilişkiye hazır olduğunda bana döneceğine adım kadar eminim.Ama bu süreçte çektiğim acıların hesabını veremez.

Uzun lafın kısası;faceten sildiğim,onu takip etmeyi bıraktığım an daha kolay unutacağıma inanıyorum.Elim varmıyor bir türlü.Online gördüğümde de birşeyler yazasım geliyor,kendimi frenliyorum.Farketmişsinizdir zaten,kafam çok karışık.Şu an bayram sebebiyle ikimizde ailemizin yanına geldik.2 sokak aşağımda oturuyor.Her an karşılaşma ihtimalimiz var.karşılaştığımda selam versem mi konuşsam mı ne yapsam.Çok,çok karışık aklım.Ya da kafamda tamamen bitirdiğimde kalbimden de silinecek mi? Şu an tekrar başlayalım dese okuduğumuz şehirler arası 10 saat.O da olmaz.En iyisi unutmak sanırım.Sizlerin yorumlarını bekliyorum,saygılar..

Canım bnce hiç zorlama çnkü o kendisi söylemiş ben sadık biri değilim vs. diye Bunu kendisi söylüyorsa bence bu insanla zaten bir ilişki yaşayamazsın.Açıkçası ilişkiniz devam etsede etmesede sana sadık kalmayacağını açıkça söylemiş biliyorum zor ama bence tekrar yakınlaşmamalısın , slm konusuna gelince arkadaş kaldıysanız slm verebilirsin ama o hiç bakmıyorsa karşılaştığınızda tanımıyormuş gibi yapıyorsa slm falan kesinlikle verme tabii ama yine karar senin tabii

yaşıt sayılırız,ben de karmakarışığım şu aralar ama tek söyleyebilceğim şey sende ona ait olan ne varsa mesajlar olsun herangi bi şey hepsini at,sil,faceden de sil çok rahatlıyosun ama aklından gidiyo mu diye sorarsan..elbet gitmiyo ama bi nebze rahatlıyosun,keşke yorum yapıp sana yardım edebilsem ama ben de bilmiyorum ki :/ hakkında hayırlısı olsun

canım ağzıyla sadakatsiz olduğunu söyleyen biri için emek verip beklemeye değmez bence boşver

Hiç bir yorum yapamıyorum. Dicek bi söz bulamıyorum. Tükendim. Sadece hikayemiz aynı diyebiliyorum.

Okul başlamadan önce çok karşılaştık dışarıda.Selam vermedik birbirimize.Sadece uzun uzun bakıyor,ben kafamı çevirip gidiyorum.Yine öyle olacak sanırım.
Size katılıyorum fakat zamanla olgunlaşacağına olan umutlarım bitmiyor.Erkeklerin belli bir yaştan sonra olgunlaşacağını söylüyorlar.En azından cinselliğe olan düşkünlüklerinin bu ölçüde olmayacağını ve birine sadık kalabileceklerini.Ama senelerce onun düzelmesini bekleyeceğimi de sanmıyorum.Duyumlarıma göre sevgilisi yok şu an ama Amerikalı bir kızdan hoşlanıyormuş,okuldan bir kız.Bunları duydukça içim acıyor.

Zaten ilişkimiz devam ederken de demişti ben ciddi bir ilişki yaşamadım,hepsi takılmalıktı.Ama senden sonra değiştiğime inanıyorum,bana biraz zaman ver benimseyeceğim ciddi bir ilişkiyi,gerçekten seviyorum vs. gibi cümleler kullanmıştı.Sonra böyle bir anda bitirdi işte.İlklerimi onunla yaşamıştım oysaki.Deli gibi pişmanım.

Asıl sebep tabi ki onun yaşı gereği,eğlenilecek kendi tabiriyle ''takılmalık'' kız arayışı.Bende istediklerini bulamayınca böyle bir yolu seçti.İşte ben bunu kaldıramıyorum.Sırf bu yüzden terkedilmeyi.

Teşekkür ederim,hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Sileceğim zaten.Ama hala kabullenemiyorum ne biliyim.Okuduğum şehirde bile kimi görsem ona benzetiyorum.Halbuki onun okuduğu şehirle 10 saat var arada.Hafızayı silecek bir şey olsa..

Sil baştan diye bi film var canım izledin mi bilmiyorum. İzlemediysen mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum. Keşke ordaki gibi bi makine olsa da silinseler hafızamızdan.

Boşver silmeye uğraşma,onlar sana tecrübe kazandırıyo çünkü,insan tiplerini öğreniyosun,yaptığın hataları görüyosun, ama sana bi tavsiye,bence onu kötü yönleriyle hatırla sana son dediği sözleri hatırla o zaman unutman hafifliyo,güzel anıları hatırladıkça için gidiyo ve onun mükemmel bi insan olduğunu,bi daha öylesini bulamıycağını falan düşünmeye başlıyosun,sana açık açık ne olduğunu söyleyen bi insan için değmez derim :)

aman Allahım eski aşk hikayemin aynısı:18: bizde tam üniye başladığımda ayrıldık... insanın içini acıtan geçmeyen bi yara oluşturuyor o sözler 'ben sana layık değilim'.... ben ona layıktım ölene kadar elimden geleni yapardıma ama anlıyorum ki bahane... şu an bi ilişkim bile var sevgilimide çok seviyorum ama o eskisi bambaşkaydı... yani çektiğim acı tarifsizdi hayal kırıklıklarım nefes aldırmaz olmuştu.. cnm aynı hikayeyi yaşamış biri olarak o adamdan uzak dur... takip mi etcen kendine kural koyma bak facete napmış haber mi almak istiyon sor birilerine kendine eziyet etme ama anla ki bu işin sonu yok ondan sana yar olmaz.. tamda böle demişti ilk aşkım bana 'benden sana yar olmaz' ama çıkmak için benle çok uğraşmıştı garip..yalan işte herşey senin kalbindeki yara gerçek... ona tekrar şans vermek yaranı biraz daha tazeler

bu aşkın acısı geçmiyor onu sevmesende yaşananların yarası hiç geçmiyor Allah sabır versin sakın onla olma ihtimali bile verme... benim eski aşkım şuan evli... duyduğumda dondum kaldım mahvoldum... o bana evliyken bilee mail attı görüşelim diye Allaha şükür aklım başımda

O da çok uğraşmıştı.Heveslerini alınca sönüyor herhalde aşkları.Çok haklısın.Bir de ayrılırken ne dediğini bilmiyordu.Ara verelim dedi önce.Sonra arkadaş kalalım dedi.İkisini de kabul etmedim.Ve ''hiçbirşey'' olduk birbirimize.Anlattığına göre yaş geçse de düzelmiyorlarmış böyle adamlar.Evliyken bile mail atmış vay be adama bak.

Çok teşekkür ederim cevap için.

evet mailine cvp verdim iyiki beni sevmemişsin dedim eşini aldatıyorsun resmen allaha çok şükür seni benden uzak tutmuş dedim o da dediki eşimi herkesle aldatmam sadece senle aldatırım görüşmek isterim senle sohbet etmek bambaşka dedi bende eşine acıdığımı söleyip sildim.. yaşla ilgisi yok karekter meselesi benimki tanıştığımızda 25 yaşındaydı şuan 30un üstünde...
o da naptğını bilmiyordu bi ara verelim bi barışalım bi ayrılalım yıllarımı harcadım sonuç ne gitti bıraktı beni... o mail hariç yaklaşık 5 yıldır görüşmedik acısı hep kabimde hala rüyamda... rüyalarımda hep başı eğik... zor bi durum.. mutluluk gelmez sanada o çocuktan sadece yaraların artar

Ben de yaşından dolayı karakteri oturmamış diyordum.Meğer yaşla ilgisi yokmuş.Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.Bu adamlar niye bizi bulur ki.
Bir de ben çok kıskancım.Ooo evlensek bile hosteslerle neler yapacak havada,benim haberim olmayacak.O zaman üzüleceğime şimdi üzülmek en iyisi sanırım.Bir de ayrıldıktan sonra aramıştı,geçen bayramda gayet normal konuştu,nasılsın iyi bayramlar vs. Sonrasında yine iletişim olmadı.İşte yolda görsekte selam vermiyoruz artık.

ben aklımı kullanamadım cnm baştan belliydi ne mal olduğu çektim cezamı çok aşıktım kendime engel olamadım sen kendine engel ol elbet çıkar gerçekten seven değer veren biri, mutlu olursun inş.

ben aklımı kullanamadım cnm baştan belliydi ne mal olduğu çektim cezamı çok aşıktım kendime engel olamadım sen kendine engel ol elbet çıkar gerçekten seven değer veren biri, mutlu olursun inş.
Umarım hepimiz mutlu oluruz.Kendime engel olmaya çalışıyorum da, şu an birşeyler yazasım var ama beni mahvedecek cevaplar almaktan korkuyorum.Bu sebepten durduruyorum kendimi.Of sabır Allahım sabır..

Umarım hepimiz mutlu oluruz.Kendime engel olmaya çalışıyorum da, şu an birşeyler yazasım var ama beni mahvedecek cevaplar almaktan korkuyorum.Bu sebepten durduruyorum kendimi.Of sabır Allahım sabır..

bence kendine kurallar koymamalısın bu kurallar gözünde büyürde büyür keşke yapsaydım dersin yaz aman ne yazcaksan bence çoğu kişiye göre yanlıştır ama ben yazınca rahatlardım... ama duygusal olarak onla bişi yaşamama kararını vermen önemli olan...

İşte onun gözünde yalvaran konumuna düşmemek için tüm çabam.Çünkü bugüne kadar bu gözle gördü hep.Ama haklısın kurallar konusunda,bu kadar kasmaya gerek yok.Evet o kararı kafamda oturtturmalıyım artık.

Anlıyorum cnm seni , insanın umudu hiç bitmez zaten bitmemelide Fakat bu umut seni mutsuz etmeye başlıyorsa ve hayatını sınırlandırıyorsa vazgeçebilmeli insan inan yeni umutların oluck çünkü.

Şimdi sana boşver bırak uğraşma vs. bu tarz şeyler söylemeyeceğim çünkü vazgeçmeyeceksin sen şuan hissettiklerini değiştiremezsin çnkü aslında mantıklı düşününce değiştiriyor insan ama eğer duygularından kolay kolay vazgeçemeyen bir tipsen yani vazgeçmek istemeyenn o yüzden bu tarz cümlelerin pek anlamı olmuyor.

En azından sen adım atma , Ona hislerini belli etme önemsemiyormuş gibi davran ve eğer o sana karşı gerçkten birşeyler hissediyorsa mutlaka sana geri dönecektir.Dönsede ilişkinde dikkatli ol derim ''takıldığı '' kızların yaptıklarını yapmadığım için bıraktı diyorsun ya işte sen asla seviyorsun dye sınırlarını aşma onu o şekilde elinde tutamazsın çnkü.Seninde farkında olduğun gibi 18 yaşındasın daha belkide başka birine şuan hissettiğn duyguların çok çok üzerinde şeyler hissediceksin Oyüzden olmuyorsa zorlamanın anlamı yok cnm.Umarım seni önemseyen , mutlu eden ve seni senin kadar sevebilecek biriyle karşılaşırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…