Artık karar vermeliyim

aysekadinfasulyesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
69
61
3
41
merhaba bayanlar, bir önceki konumda eşimle sessiz sakin boşanma kararı aldığımızı anlatmıştım detaylı anlatamadığım İçin çok yardım alamamıştım sizden. Olayı baştan anlatacağım ve gerçekten dışardan yorumlar ihtiyacım var zira bugün eşimle konuşacağız karar vermemde etkili olacak değerli yorumlarınız. Evlilik yıldönümünde eşimle dışarı çıktık kendisi zorla gelmiş gibi olduğu İçin ve ne sorarsam terslediği için bozuldum ve eve erken geldik. Hiçbirşey söylemedim ve uyudum. Ben gönlümü almasını beklediğim için hiç konuşmadım arayıp sormadım evde yemek temizlik devam ettim ve eşim gönlümü alacağı yerde o da uzaklaştı konuşmadı yatağını ayırdı. İlk günler birbirimize gidip geldiğimiz yerleri haber veriyorduk sadece taki geçen haftaki doğumgününe kadar. Görümcemi arayıp o gün bize gelmelerini istedim süpriz olsun eşime diye belki küslükte kalkar düzeltiriz diye düşündüm. Ama eşim o gece attığım mesaja geri dönmeyip birde habersiz eve gece ikide geldiği için vazgeçtim süprizden. Sabah görümceme mesaj atıp kusura bakmayın ablama gitmem lazım başka zaman beklerim yazdım. Görümcemden gelen mesaj ise sen abimin doğumgününde ablana gideceksen bende burda kutlarım. İyice sinirim tepeme çıktı. Akşama kadar evde durduk tabi yine küs şekilde. Eşim akşam hazırlanıp çıktı birşey söylemeden doğumgüne gitti ve bende çıkıp ablama gittim o sinirle ve gece eve gelmedim. Boşanma konusunu ilk açan eşim oldu habersiz gece dışarda kalmamı kabul edemezmiş. Bende kabul ettim. Bugün son kez konuşacağız ama kafam çok karışık kendimi değersiz hissettim ve sürekli özel günlerde bir sorun çıkması artık beni tüketti. İlk yıldönümünde boşanma davası açmıştı eşim ailelerle görüşmüyoruz çocuk düşünemiyoruz ve maddi paylaşım yapmıyoruz diyerek. Yani bu adamın kafasına göre sürekli boşanmaya çalışması daha doğrusu birşeyler işine gelmediğinde kafamı çok karıştırıyor. Hatam varsa söyleyin ona göre hareket edeyim çünkü algılarım kapalı gibi bişey oldu düşünemiyorum

İyi de sorun ne? Eşiniz acaba sizi caydırma politikasımı uyguluyor? Ne bileyim durup dururken gönlünü almanı beklerken hemen yatak falan ayırması normal gelmedi banaa

Başka bir problem yoktu gibi. Sürekli trip attığımı söylüyor eşim ama değil aslında normal bir kadının onda biri kadar belki. Eşim sadece kirayı ödüyor evde ve diğer bütün herşey bende doğal olarak bi işin ucundan tutması İçin söylendiğim oluyor. Daha önce ben burdan taşınacağım demişti bende bana sormadan karar alıyorsan sen gidebilirsin demiştim, bi çocuk yapalım hemen ikinciyide yapalım demişti bende bi tane olsun bakalım büyütebiliyormuyuz şuan bitane olmadan ikinciyi düşünemem demiştim bunları tutmuş içinde benimle hayal bile kuramıyormuş mutsuzmuş falan filan. Sorun bunlar sanırım

Görünceniz yerinde olsaydım aynı tepkiyi verirdim ancak diğer konularda da eşinizin çabalamadığını görüyorum. Aslında ikinizde birbirinize adım atmamışsınız ama bir kere boşanma davası açmış, yeniden boşanma konusunu açmış bırakın gitsin

Sorunlari tam anlamayamadim
Her evlilikte olan seyler bence.

Su an cocuk fikrini unut bence
Yani evliligini kurtarmak icin cocugu arac olarak gorme hayatinin hatasini yaparsin

Hicbir adam cocuk olduktan sonra degismez
Insan neyse odur

Onun haricinde oturup adam akilli sorunlarinizi konusun
Cozebiliriz..seklinde yaklasin

Esin de cozum odakliysa hallolur

Ama karsi taraf kestirip atma modundaysa bosanmayi dusunebilirsin yol yakinken

Sorunlari tam anlamayamadim
Her evlilikte olan seyler bence.

Su an cocuk fikrini unut bence
Yani evliligini kurtarmak icin cocugu arac olarak gorme hayatinin hatasini yaparsin

Hicbir adam cocuk olduktan sonra degismez
Insan neyse odur

Onun haricinde oturup adam akilli sorunlarinizi konusun
Cozebiliriz..seklinde yaklasin

Esin de cozum odakliysa hallolur

Ama karsi taraf kestirip atma modundaysa bosanmayi dusunebilirsin yol yakinken

Evet düşüncem şuan için bu. Çözüm odaklı olacağını sanmıyorum. Akşama göreceğiz bakalım

eşiniz sizden boşanmak istiyor ve bunun için bahaneler üretiyor. sorun yokken sorun yaratıyor boşanmak için fırsat yaratıyor. anlattıklarınıza göre ortada sorun yok. tek sorun eşinizin sizden boşanmak istemesi. sebebi başka biri olabilir. ya da başka bir şey.

eşiniz sizden boşanmak istiyor ve bunun için bahaneler üretiyor. sorun yokken sorun yaratıyor boşanmak için fırsat yaratıyor. anlattıklarınıza göre ortada sorun yok. tek sorun eşinizin sizden boşanmak istemesi. sebebi başka biri olabilir. ya da başka bir şey.

Başka biri olduğunu hissetmedim hiç. Sevmiyor artık diye düşünüyorum

Eşimle bgne kadar çok tartıştık bi kere bile bana boşanalım demedi ben çok sinirlendiğimde söylemişimdir ama sonra hep barıştık eşinizin sizden hemen böyle vazgeçmesi üzücü ayrıca bi kere dava da açmış bence bir şans daha verin sorunlarınızı birbirinize anlatın açık açık ben senin şu huyundan hoşlanmıyorum yada şöyle şöyle hata yaptın eğer düzelecek şeyler se bence bir şans daha verin

Eşinizin size karşı olan hiçbir tutumunu beğenmedim. Güven veren ve destek olan bir tip değil. Ve ağzında devamlı boşanma konusu var.... Bununla ne geleceğin olacak ki.

Blöf yapıyor bence
Bu değil mi önce dava açıp sonra mahkemede ağlayan
Ömür törpüsü gibiymiş yalnız sende fazla sabırlısın
Susmakla olmamış işte anlamamış
Dağıt gitsin
Bağır çağır dök içini
Ömrünün sonuna kadar bu dengesizle mi uğraşıcan çek s.ttiri gitsin

Blöf yapıyor bence
Bu değil mi önce dava açıp sonra mahkemede ağlayan
Ömür törpüsü gibiymiş yalnız sende fazla sabırlısın
Susmakla olmamış işte anlamamış
Dağıt gitsin
Bağır çağır dök içini
Ömrünün sonuna kadar bu dengesizle mi uğraşıcan çek s.ttiri gitsin

Evet konuşuyoruz hala kaç saattir. İnanılmaz takıntılı herşeyi problem yapmakta üstüne yok. Hatalarının da farkında küçük şeyler ama çözemiyoruz hep aynı yerdeyiz yine sorun yaşayacağız gücüm Yok tükendim vs vs Beni de tüketti sağolsun. Kararlıyım diyor bayrama kadar süre verdim tine konuşuruz değerlendiririz olmuyorsa uzatmanın anlamı Yok dedim. Vallahi tükendim bu adamın gelgitlerinden sorunlarından

Umarim hallolur sorunlariniz
Ben gorumcenize gicik oldum,sinir kadin,kardesiyle ayni nane herhalde kendisi. Hay dogum gununuze demek lazim boylelerine de iste.

Back
X