- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi aysekadinfasulyesi
Bunlar sülalecek fevriler demek ki,Allah kolaylık versin ne diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar sülalecek fevriler demek ki,Allah kolaylık versin ne diyelim
Aranızı bozmak kalbinizi kırmak istemem ama eşiniz sizi yeterince sevmiyor gibi geldi banamerhaba bayanlar, bir önceki konumda eşimle sessiz sakin boşanma kararı aldığımızı anlatmıştım detaylı anlatamadığım İçin çok yardım alamamıştım sizden. Olayı baştan anlatacağım ve gerçekten dışardan yorumlar ihtiyacım var zira bugün eşimle konuşacağız karar vermemde etkili olacak değerli yorumlarınız. Evlilik yıldönümünde eşimle dışarı çıktık kendisi zorla gelmiş gibi olduğu İçin ve ne sorarsam terslediği için bozuldum ve eve erken geldik. Hiçbirşey söylemedim ve uyudum. Ben gönlümü almasını beklediğim için hiç konuşmadım arayıp sormadım evde yemek temizlik devam ettim ve eşim gönlümü alacağı yerde o da uzaklaştı konuşmadı yatağını ayırdı. İlk günler birbirimize gidip geldiğimiz yerleri haber veriyorduk sadece taki geçen haftaki doğumgününe kadar. Görümcemi arayıp o gün bize gelmelerini istedim süpriz olsun eşime diye belki küslükte kalkar düzeltiriz diye düşündüm. Ama eşim o gece attığım mesaja geri dönmeyip birde habersiz eve gece ikide geldiği için vazgeçtim süprizden. Sabah görümceme mesaj atıp kusura bakmayın ablama gitmem lazım başka zaman beklerim yazdım. Görümcemden gelen mesaj ise sen abimin doğumgününde ablana gideceksen bende burda kutlarım. İyice sinirim tepeme çıktı. Akşama kadar evde durduk tabi yine küs şekilde. Eşim akşam hazırlanıp çıktı birşey söylemeden doğumgüne gitti ve bende çıkıp ablama gittim o sinirle ve gece eve gelmedim. Boşanma konusunu ilk açan eşim oldu habersiz gece dışarda kalmamı kabul edemezmiş. Bende kabul ettim. Bugün son kez konuşacağız ama kafam çok karışık kendimi değersiz hissettim ve sürekli özel günlerde bir sorun çıkması artık beni tüketti. İlk yıldönümünde boşanma davası açmıştı eşim ailelerle görüşmüyoruz çocuk düşünemiyoruz ve maddi paylaşım yapmıyoruz diyerek. Yani bu adamın kafasına göre sürekli boşanmaya çalışması daha doğrusu birşeyler işine gelmediğinde kafamı çok karıştırıyor. Hatam varsa söyleyin ona göre hareket edeyim çünkü algılarım kapalı gibi bişey oldu düşünemiyorum
İletisim kuramiyorsunuz. Belli ki kuramayacaksiniz. Karsilikli birbirinizi mutsuz etmek yerine bosanin.merhaba bayanlar, bir önceki konumda eşimle sessiz sakin boşanma kararı aldığımızı anlatmıştım detaylı anlatamadığım İçin çok yardım alamamıştım sizden. Olayı baştan anlatacağım ve gerçekten dışardan yorumlar ihtiyacım var zira bugün eşimle konuşacağız karar vermemde etkili olacak değerli yorumlarınız. Evlilik yıldönümünde eşimle dışarı çıktık kendisi zorla gelmiş gibi olduğu İçin ve ne sorarsam terslediği için bozuldum ve eve erken geldik. Hiçbirşey söylemedim ve uyudum. Ben gönlümü almasını beklediğim için hiç konuşmadım arayıp sormadım evde yemek temizlik devam ettim ve eşim gönlümü alacağı yerde o da uzaklaştı konuşmadı yatağını ayırdı. İlk günler birbirimize gidip geldiğimiz yerleri haber veriyorduk sadece taki geçen haftaki doğumgününe kadar. Görümcemi arayıp o gün bize gelmelerini istedim süpriz olsun eşime diye belki küslükte kalkar düzeltiriz diye düşündüm. Ama eşim o gece attığım mesaja geri dönmeyip birde habersiz eve gece ikide geldiği için vazgeçtim süprizden. Sabah görümceme mesaj atıp kusura bakmayın ablama gitmem lazım başka zaman beklerim yazdım. Görümcemden gelen mesaj ise sen abimin doğumgününde ablana gideceksen bende burda kutlarım. İyice sinirim tepeme çıktı. Akşama kadar evde durduk tabi yine küs şekilde. Eşim akşam hazırlanıp çıktı birşey söylemeden doğumgüne gitti ve bende çıkıp ablama gittim o sinirle ve gece eve gelmedim. Boşanma konusunu ilk açan eşim oldu habersiz gece dışarda kalmamı kabul edemezmiş. Bende kabul ettim. Bugün son kez konuşacağız ama kafam çok karışık kendimi değersiz hissettim ve sürekli özel günlerde bir sorun çıkması artık beni tüketti. İlk yıldönümünde boşanma davası açmıştı eşim ailelerle görüşmüyoruz çocuk düşünemiyoruz ve maddi paylaşım yapmıyoruz diyerek. Yani bu adamın kafasına göre sürekli boşanmaya çalışması daha doğrusu birşeyler işine gelmediğinde kafamı çok karıştırıyor. Hatam varsa söyleyin ona göre hareket edeyim çünkü algılarım kapalı gibi bişey oldu düşünemiyorum
senden nefret eden hatasini gormeyen olgun davranmayan yuvasini yikmaya merakli bu adam icin emek vermeye cile cekmeye degmezKendime onun gözünden baksam kendimden nefret edermişim tabi bu da var. Neyimi gördüyse artık
Ya işte muhtemelen bi ömür böyle gececek,sizin şikayetleriniz aslında onun karakter özellikleri,35 yıldır oluşan bi karakter değişir mi değişmez,özü hep sabit kalır,dolayısıyla genel şemaya bakın,genel özellikleri iyiyse bu hallerini idare edin.Çok doğru tespit işte. Eşim iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı ayırdedemiyor kötü biri değil bunu biliyorum içinde çok iyi merhametli biri ama takıntılı mızmız hastalıklı bi kafası var düzelirmi bu sebepten evlilik bitermi bilmiyorum ben çok yoruldum küstüm oynamıyorum tavırlarından. Yani kadar komikki insanlara anlatınca hep aynı tepkiyi alıyorum sorun ne anlamadım diyorlar. Sürekli mutsuzum diyor ama seviyorum diyor sorunlara bakılırsa saçma sapan sebepler. Ömrüm tükendi
Benc3 bi kere daha dusnun aranizda iletisim bozukluğu varmerhaba bayanlar, bir önceki konumda eşimle sessiz sakin boşanma kararı aldığımızı anlatmıştım detaylı anlatamadığım İçin çok yardım alamamıştım sizden. Olayı baştan anlatacağım ve gerçekten dışardan yorumlar ihtiyacım var zira bugün eşimle konuşacağız karar vermemde etkili olacak değerli yorumlarınız. Evlilik yıldönümünde eşimle dışarı çıktık kendisi zorla gelmiş gibi olduğu İçin ve ne sorarsam terslediği için bozuldum ve eve erken geldik. Hiçbirşey söylemedim ve uyudum. Ben gönlümü almasını beklediğim için hiç konuşmadım arayıp sormadım evde yemek temizlik devam ettim ve eşim gönlümü alacağı yerde o da uzaklaştı konuşmadı yatağını ayırdı. İlk günler birbirimize gidip geldiğimiz yerleri haber veriyorduk sadece taki geçen haftaki doğumgününe kadar. Görümcemi arayıp o gün bize gelmelerini istedim süpriz olsun eşime diye belki küslükte kalkar düzeltiriz diye düşündüm. Ama eşim o gece attığım mesaja geri dönmeyip birde habersiz eve gece ikide geldiği için vazgeçtim süprizden. Sabah görümceme mesaj atıp kusura bakmayın ablama gitmem lazım başka zaman beklerim yazdım. Görümcemden gelen mesaj ise sen abimin doğumgününde ablana gideceksen bende burda kutlarım. İyice sinirim tepeme çıktı. Akşama kadar evde durduk tabi yine küs şekilde. Eşim akşam hazırlanıp çıktı birşey söylemeden doğumgüne gitti ve bende çıkıp ablama gittim o sinirle ve gece eve gelmedim. Boşanma konusunu ilk açan eşim oldu habersiz gece dışarda kalmamı kabul edemezmiş. Bende kabul ettim. Bugün son kez konuşacağız ama kafam çok karışık kendimi değersiz hissettim ve sürekli özel günlerde bir sorun çıkması artık beni tüketti. İlk yıldönümünde boşanma davası açmıştı eşim ailelerle görüşmüyoruz çocuk düşünemiyoruz ve maddi paylaşım yapmıyoruz diyerek. Yani bu adamın kafasına göre sürekli boşanmaya çalışması daha doğrusu birşeyler işine gelmediğinde kafamı çok karıştırıyor. Hatam varsa söyleyin ona göre hareket edeyim çünkü algılarım kapalı gibi bişey oldu düşünemiyorum