Artik kararimi verdim boşanacagım

Witch benim ..
Konularina yorum yapmiyordum adim gecti diye simdi yapacagim .
Ikna etmek icin falan degil sadece objektif bir bakis acisi olarak degerlendirebilirsin ya da umrunda olmaz bilmiyorum .
Oncelikle
Annenle anlasamiyorsun
Esinle anlasamiyorsun
Akrabalarinla anlasamiyorsun
Esinin ailesiyle de anlasamiyorsun ...
Ve sence hata hep baskasinda mi ???
Uzgunum ama degil ,senin yardima ihtiyacin var ,psikolojik bir destek alabilirsin ..
Asik olarak evlenmedigin ,statusu sebebiyle es yaptigin insanla maalesef ki kafalariniz uyusmuyor .
Onun yetistirilme tarzi ve seninki baska .
Uzgunum ama onlarda seni kabul etmemise benziyor ...
Takintilarin var ve bunlar sagliksiz
Demek ki artik esine de iyi gelmiyorsun..
Yillardir hicbir sey yapmadan surukleniyorsun ve esine sariyorsun .
Bence bir yerlerden basla artik
Keske cildine gosterdigin ozveriyi ,psikolojine de gosterseydin ..
Bebegin saglikla buyusun ..
Hosca kal
Ben valla anlamadım
Takip etmiş yazışmışız
Sen ben nasıl aynı kişi olduk
Kin yaptım. Saldırgan resmen

Ben valla anlamadım
Takip etmiş yazışmışız
Sen ben nasıl aynı kişi olduk
Kin yaptım. Saldırgan resmen

Arkadasim ben senin profilinde witch hunt dondum diye yazdigin icin seni o sandim...olaylarin onunla bi alakasi yok ki ...gelmis burda beni eski konularla vurmaya calisiyo..ben 2 senedir onunla baglantimi koparmisim...hirsini alamadigi icin gelmis burda beni eski konularimla guya vurmaya calisiyo...yukari bakarsan saldirgan ben miyim o mu gorursun...hay dilim kopaydi da senin profilinin altinda ismini gorup de o sanip da telaffuz etmeyeydim buraya da yazmayaydim...resmen kiz camur gibi bulasiyo....

Hirs mi :KK70:...
Gelinen nokta senin durumun ve hirsli ben miyim
ben yardim etmeye calistim
Allah akil fikir versin
Esini de tez zamanda kurtarsin
Amin
Mune Mune

Arkadasim ben senin profilinde witch hunt dondum diye yazdigin icin seni o sandim...olaylarin onunla bi alakasi yok ki ...gelmis burda beni eski konularla vurmaya calisiyo..ben 2 senedir onunla baglantimi koparmisim...hirsini alamadigi icin gelmis burda beni eski konularimla guya vurmaya calisiyo...yukari bakarsan saldirgan ben miyim o mu gorursun...hay dilim kopaydi da senin profilinin altinda ismini gorup de o sanip da telaffuz etmeyeydim buraya da yazmayaydim...resmen kiz camur gibi bulasiyo....
Ya ağzını topla düzgün konuş
2dir sabrettim.

Bana ne eski konundan?
Yanlışlık oldu de geç, sokma beni polemiğe yahu.

Hirs mi :KK70:...
Gelinen nokta senin durumun ve hirsli ben miyim
ben yardim etmeye calistim
Allah akil fikir versin
Esini de tez zamanda kurtarsin
Amin
Mune Mune

Aynen witch allah burdaki herkesi ve eşini senin sacma sapan komplekslerinden ve saldirganligindan kurtarsin...:işsiz:zira burdaki cogu kisi senin nasi biri oldugini biliyo...ben senin eski konularini buraya acip dokup seni herhangi bi olumsuz durumunda rencide etmeye calisacak kadar karaktersiz degilim guzelim...haydi saglicakla kal...:KK52:

Aynen witch allah burdaki herkesi ve eşini senin sacma sapan komplekslerinden ve saldirganligindan kurtarsin...:işsiz:zira burdaki cogu kisi senin nasi biri oldugini biliyo...ben senin eski konularini buraya acip dokup seni herhangi bi olumsuz durumunda rencide etmeye calisacak kadar karaktersiz degilim guzelim...haydi saglicakla kal...:KK52:

Kompleks mi :oha:
Eski konunu kim acti ki senin orasini anlamadim ben ?
Eski konularin soyle boyle dedim mi ?
Yoksa senin genel ozelliklerinden mi bahsetmisim .
Zira yazmakla guzel yazmis olmuyorsun tatlim
Zira sende biliyorsun neler dedigimi ve hakli oldugumu
Sende saglicakla kal ;)

Devlet sırrı mı sanki?
Tıklayan görmüyor mu konularını?

Neyini deşifre edeceksin? DNA örneği mi aldın?

Ay bu kadar içine çekildim konunun, şunu yazmasam olmazdı

Devlet sırrı mı sanki?
Tıklayan görmüyor mu konularını?

Neyini deşifre edeceksin? DNA örneği mi aldın?

Ay bu kadar içine çekildim konunun, şunu yazmasam olmazdı

Ne eski konusu bende onu anlamadim kim acti eski konulari ?
Kafam olmuş bir milyon bir de statu avcisi umutsuz ev kadinlari dizisini anlamaya calisiyorum ya ..
Hadi yattim ben :KK66:

Back
X