Artık Katlanamıyorum

Kekostar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
206
187
103
Arkadaşlar hepinize merhaba, nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama buraya da yazmazsam patlayacağım..

9 aylık evliyim ancak evliliğim boyunca bir gün yüzü görmedim.eşimle severek evlendik çok büyük bir aşktı bizim ki ama evlendiğimiz ilk gün bir balon gibi söndü o büyük aşk. eşim ailesine çok düşkün hem de aşırı düşkün bir adam bunu nişanlılık döneminde anlamıştım fakat evlenince değişir diyerek göz ardı ettim etmez olaydım..9 ay boyunca ailesi yüzünden etmediğimiz kavga kalmadı sınırları çok zorladık. hala birbirimizi sevdiğimizden yoksa alışkanlıktan mı bir türlü boşanmaya cesaret edemedik. ancak son yaşanan olaylar artık sabrımı iyice taşırdım ona karşı olan sevgim bile tükenme noktasına geldi.

son yaşanan olayda şöyle; haftasonu pazar günü kaynanamın bir akrabasının mevlüdü varmış cumartesi günü arayıp beni de çağırdı gelir misin diye bende taaa haftaiçinden çok yakın bir arkadaşıma söz vermiştim onunda mevlüdü vardı. bunu belirttim kaynana kişisine çok bozuldu telefonda tamam deyip kapattı. olayı eşime anlattım normalde neden annemle gitmiyorsun diye bana kızacağına biliyordum ama o gün bişey demedi. aynı günün akşamı 15 dkkalığına kaynanamlara oturmaya gittik. ne kaynanam yüzüme bakıyo ne de görümcem eşime de surat yaptılar. ertesi gün de eşim triplere girdi benimle konuşmadı yüzüme bakmadı neyin var diye sorduğumda birşeyim yok deyip geçiştirdi. kaynana ve görümce kişisi facebook da bana yazıldığı çok belli olan saçma sapan şeyler yazıp paylaşmışlar eşimde hepsini beğenmiş tabi bunları da görünce benim şartellerim iyice attı. dün de ben eşimle hiç konuşmadım. gece aynı yatağa girdik istemden ben ona değince sanki bir mikropmuşum gibi çekti kendisini bu arada ne zaman kavga etsek bunu yapar. bütün gece gözüme uyku girmedi artık onun ve ailesinin saçmalıklarını çekmek istemiyorum. sanırım bugün eşyalarımı toplayıp ailemin yanına dönücem yakında da boşanma davasını açarım.

Türk erkeklerinin geneli halen annesi ile göbek bağıyla bağlı yaşıyor malesef
Benimde eşim böyleydi çok büyük sıkıntılar çektim
Sonunda anladı kimin ne olduğunu çok şükür
Bende boşanma cesaretini gösteremediğim için vaktinde çok pişman oldum
Benim yaşadıklarım çok daha ağırdı
Boşan diyemem ama iyi bir derse ihtiyacı var

Keşke demeyi sevmiyorum ama keşke nişanlılık döneminde göz ardı etmeseydiniz.
Sizinde kendinize göre bir hayatınız var netice de.
Onlara göre plan program yapamazsınız.
Her çağırdığı yere gidemezsiniz.
Eşiniz olacak şahsiyet madem annesinin ağzının içine bakacaktı hiç evlenmeseydi o zaman.
Bazı aileler farkına varamıyor ama sizde bir aile oluyorsunuz.
Onların alt birimi değil.

ailenin tek geliniyim ya böyle saçma sapan bir beklenti içine giriyorlar. çocuğuna eş değil kendilerine köle aldıklarını zannediyorlar bir de oğlu ana kuzusuysa allah değmeyin o kaynananın keyfine. mevlüt düğün cenaze farketmez bende bir bireyim ve kaynanamla sosyalleşmek zorunda değilim.

benim eşim malesef hiç bir zaman anlayamayacak kimin ne olduğunu
o kadar bencil bir adam ki hep o ve onun ailesi memnun edilmek zorunda.
karısını ağaç kovuğundan çıkmış zanneden tiplerden.
nasıl bir ders verebilirim bilmiyorum

biz eşimin sayesinde başka bir aile olamadık malesef

siz bunu yapın diye söylemiyorum ama ben dilekçeyi önüne koymuştum

sen kendine değer ver
seni mutlu etmeyenleri mutlu etmek zorunda değilsin

9 aylık birikme sizde patlamaya yol açmış ama ben yinede boşanma davası için acele etmeyin derim.Hep derler ya 2 sene içinde bir alışma süreci var evlilikte belkide birbirinize hala adapte olamadınız,huyları kabullenemediniz.Huyu kabul etmek zorunda değilsiniz elbet ama çok sevdiğinizi de ekliyorsunuz,bundan dolayı söyledim.Sadece yaptığının dopru olmadığını,sizinde bir hayatınız,planlarınız olduğunu ama arada onu kırmamak içinde(kaynananız için) söyleyin.Ama yok adam değişmiyorsa bencede iyi bi dersi hak eder.Örneğin;anneye 1 hafta gitmek gibi vs.. Madem annesinin lafına bakacaktı onunla yaşamaya devam etseydi.. bence bu sözüde aynen ona söyleyin.Sizin annesinin lafından başkada bir hayatınız var nihayetinde.

kocan daha büyümemiş canım sabrın varda bu evliliği yürütürsen adam olur ama çok yüreğini yer

Konuyu takipteyim Allah esinizin aklini basina getirsin ne diyimki. Evlendigini kendi ailesini kuruduğunu idrak edememis henüz

birde onların paylaşımlarını felan hiç üzerine alma
onları görmezden gel bak nasıl kuduracaklar
benim görümcede başkalarıyla fotoğraf paylaşır altınada benim biricik yengeciğim dünyada senden iyi yenge yoktur felan yazardı
ben hiç umursamazdım daha da çıldırırdı
şimdi ne kv ne görümcelerimi aramıyorum
onlar ararsa canım çekerse açarım yoksada umrumda değiller

Bak sana bu şekilde davranıyorlarsa eşinin üstüne gidip konuyu eşiştirme küserse küssün ya!Sen de ona katı davran sonuçta sen de arkadaşının mevlüdüne gitmişsin başka bi yere keyif için gitmemişsin ki!Ayrıca isteyen istediği gibi facebook da laf çarpıtır imalı sözlerde bulunur sen hiç kaale alma görmezden gel hele hele karşı cevap olacak şeyler paylaşma!Boşvermeyi bil arkadaşım eşinle de annen kardeşin şöyle böyle yapıyo gibi konuşma bişey dediğinde de tartışmaya girme haklılar alınmakta ama ben söz vermiştim arkadaşıma gitmesem ayıp olurdu annen daha önceden söyleseydi onla giderdim filan de.Ayrıca kv nin her çağırdığı yere gitme zorunluluğun yok bunu direk eşine söyleme tartışmaya girme.Bak evliliğin kurallarından biri kayınvalidenin sözünü dinleyip görünüp bildiğini okumaktır! .

eşim ailesine çok düşkün hem de aşırı düşkün bir adam bunu nişanlılık döneminde anlamıştım fakat evlenince değişir diyerek göz ardı ettim etmez olaydım
Hatan burda sen de biliyorsun. Sırf evlenebilmek için böyle şeyi kabul edip göz ardı etmeyin. Yol yakınken görmüşsün işte ayrılmak varken niye evlenmek?

kesinlikle aynı şeyleri ben de yaşıyorum şu aralar. Hatta ben de hep şu düşüncedeyim gelin olmak kayınvalidenin dıdısının dısıdısına gitmek zorunluluğu mu var. Hele ki ben misafirliğe gidip uzun süre oturmalardan nefret eden bir insanım. üstelik çalışıyorum. bir pazar günüm oluyor onu da bırakmıyorlar.Eşim de uzakta zaten.Bu konu yüzünden eşimle de çok tartışmalar yaşadım. Anlayacağın bi çaresi yok susmaktan başka. Yoksa kendine zarar veriyorsun. Ben günlerce ağladım kendimi kahrettim.Psikolojim bozuldu.Bırak onlar surat asarsa assın sen evliliğine bak. Eşini seviyorsan ona yansıtmadan bir şekilde kayınvalidenle konuşmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…